Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Z gry co widzę po Barcelonie to wyszedłem z zyskiem 144€. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu. Barca zaciągnęła ręczny a kusił losu nie będę. Minęła 55min a Barca nie miała ani jednej okazji. Może strzelą pod koniec a tak mam bezstresowy green.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Pierwszy ujemny i najgorszy miesiąc jaki miałem.

listopad.jpg

Piłka nożna pre-play większość minusów. Grałem też laye under 6,5 po kursach 1,01-1,03 ze zobowiązaniem 1-2e. Kilka meczy i uzbierało się ponad -15e. Tenis, pierwszy tydzień i kilka rynków na ~ -100e do 12-go listopada nieco odrobiłem, później znowu wtopa. Były to moje błędy, więcej grałem back fav przy serwisie niż handlowałem w przerwach. Brak pełnego skupienia (nauka), "świeżego" umysłu i odpuściłem tenisa. Konie to nawet nie wiedziałem, że tyle się tego uzbiera, jak miałem czas a nie było tenisa "uczyłem się koników" a może inaczej chciałem szybko zarobić kilka euro jak widać z marnym skutkiem. Rzutki. Phil Taylor - Hankey back Phil @1,30 za 100 euro z kolesiem którego w ogóle nie znałem. Czysty bet - dziwiłem się czemu na Phila tak wysoki kurs. Jak wróciłem od kumpla i patrze Taylor przegrał to nie wierzyłem. Szukałem na necie jakiegoś newsa aż w końcu znalazłem. Taylor rzucał w okularach - nigdy wcześniej nie widziałem jak rzuca w okularach. W całym meczu miał chyba 2 czy 3 razy 180 punktów - szok. Phil także miał zapewniony awas do kolejnej rundy, może odpuścił, nie wiem.

Cel na grudzień - nie być na minusie ;) i szlifować grę pre-play.

Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

hej goferek nauczysz mnie grac na dokladny wynik na faworyta itp,niewiem jak to robic na betfair jak zaznaczac co to jest lay i back....zaplace

HoMiK155// kolego, granie na Betfair nie wymaga zatrudniania sztabu pomocników. Każdy z nas sam zrozumiał mechanizmy funkcjonowania giełdy. Może zamiast kuszenia userów zapłatą sam zmierzysz się z "problemem"... to nie gryzie ;-) Na forum i portalu masz opisane wszystko krok po kroku. Po drugie, takie wpisy uznajemy za zaśmiecanie i kolejny skończy się ostrzeżeniem

Odnośnik do posta

Ja uważam, że każdy trader powinien mieć swoją jedną, maksymalnie dwie dyscypliny, na których handluje. Według mnie, ten ujemny miesiąc jest spowodowany właśnie tym, że niedostatecznie skupiłeś się na każdej dyscyplinie z osobna. A więc wyszło jak wyszło. Proponuje Ci abyś zamienił ilość na jakość. Wybierz sobie ze 2 dyscypliny i doskonal się w nich. Jeśli już będziesz w nich dobry to wtedy dołączaj kolejne.

Jak trochę zmniejszysz ilość rynków, to będziesz miał też więcej czasu na inżynierkę :-P

I tak wiem, że odbijesz się od dołka :-D pozdro

Odnośnik do posta

Witam. Z racji tego, że jakoś nie czuję handlu pre-play nożnej oraz braku tenisa postanowiłem dziś spróbować swoich sił na koniach bo miałem trochę czasu. Rezultat poniżej.

14_12_2010__19_00_29.jpg

Stawką jaką operowałem było 50-140 euro. Wynik procentowy przyzwoity. Strike rate na poziomie: 87%

Przeważnie wciskałem się w luki kiedy pojawiał się trend, 1-2 ticki i wychodziłem. Jak już koledzy mówili w innych tematach dziś były ładne swingi. Raz zaspałem i miałem reda -6,60e. Największy zysk z rynku to +4,90e.

Jutro raczej nie spróbuję swoich sił bo czeka mnie wizyta na uczelni. Może dziś w przerwie meczów uda się coś zarobić, jak w ostatnich kilku dniach:

14_12_2010__19_08_43.jpg

Odnośnik do posta

No, ładnie, ładnie. Oby tak dalej. Bardzo się cieszę, że coraz więcej ludzi próbuje swoich sił na konikach, będzie od kogo się uczyć i z kim porównywać wyniki.

Odnośnik do posta

Jako, że zbliżają się święta i jest to okres wydatków (prezenty, sylwester) ale także na swoje potrzeby byłem zmuszony wypłacić z mojego konta znaczną część budżetu. Rok 2011 prawdopodobnie rozpocznę z kwotą 200 euro i będzie to dla mnie kolejne wyzwanie związane z tradingiem jak i psychologią. Kwota 200e wcale nie jest mała i powinna wystarczyć do spokojnego pomnażania (o ile dobrze pamiętam w czerwcu jak zaczynałem handel na poważnie od MŚ a później przerzuciłem się na tenis miałem około 350e startowego a na przełomie lipca-sierpnia stan konta wynosił ~1800e).

Nowy rok rozpoczniemy wspólnie z Kucharem i Zicoo od pewnej inicjatywy, którą mi zaproponowali odnośnie handlu podczas spotkań tenisowych. Na razie nie będę zdradzał szczegółów ale powiem, że ruszymy już od Australian Open.

Będzie to dla mnie ciekawe doświadczenie jak i dla wielu NASZYCH nowych jaki i starych użytkowników - cenne doświadczenie ... mam nadzieję hehe.

Wczorajszy handel:

moycwas.jpg

tprigvb.jpg

hmiqvlv.jpg

NBA to handel podczas przerw. Ustawiałem się w lukach.

Rzutki to także handel podczas przerw.

Nożna to pre-play na wyniku 0-0 .... patrzyłem jak zachowuje sie under 2,5 i odpowiednio ustawiałem się na 0-0. W końcu jakiś zysk pre. Kwota jaka operowałem max 200e

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta

Życzę Wszystkim zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2011 aby był jeszcze bardziej zyskowny niż 2010 :-D

Odnośnik do posta

yljbsad.jpg

Ostatnie dni grudnia to Mistrzostwa Świata w rzutkach. Od I-rundy czyli 27.12 betfair udostępnia live video. Jako, że nie widziałem nikogo na forum aby handlował darty postanowiłem napisać kilka zdań od siebie.

Darty jak każda dyscyplina sportu na coś się dzieli. W piłce mamy jedną przerwę, w tenisie jest przerwa co trzy gemy i co set a w rzutkach są przeważnie przerwy ale nie zawsze po wygranym secie (set składa się z legów, jeśli wygra zawodnik 3 legi to otrzymuje punkt w secie).

First Round (best of 5 sets) December 16–23

Second round (best of 7) December 27–29

Third round (best of 7) December 29–30

Quarter-finals (best of 9) January 1

Semi-finals (best of 11) January 2

Final (best of 13) January 3

Od jutra zaczynają się ćwierćfinały więc okazji do handlu nie zabraknie. Kursy zachowują się podobnie jak w spotkaniach tenisowych tylko, że wszystko dzieje się szybciej więc dobrym momentem do gry jest przerwa. Zamieszczam screena z trzech pierwszych rund gdzie osiągnąłem strike rate na poziomie 95,83%.

frqhwwk.jpg

ylmbbuu.jpg

A dzisiaj życzę Wszystkim forumowiczom szampańskiej zabawy do białego rana!

fajerwerki_sylwestrowe.jpg

Odnośnik do posta

Wraz z Nowym Rokiem zagościł u mnie kolor zielony ;-)

Ćwierćfinały Mistrzostw Świata w rzutkach przyniosły całkiem dobrą dniówkę. Handlowałem tylko na trzech spotkaniach. Szkoda, że darty się kończą bo przyniosły mi ładny zysk. Moim faworytem jest Gary Anderson, który zdecydowanie odstaje swoją formą od tegorocznych zawodników. Z turnieju pożegnała się już pierwsza czwórka najlepszych "lotników": Phil Taylor (1), James Wade (2), Raymond van Barneveld (3), Simon Whitlock (4).

PÓŁFINAŁY:

[ranking - nazwisko - średnia 3 lotek w turnieju]

(25) Webster 97.24

(5) Lewis 96.56

(7) Jenkins 92.91

(11) Anderson 104.46 :!:

Pragnę zaznaczyć, że Gary Anderson jako jedyny przekroczył 100 punktów.

Dla porównania - Phil Taylor uzyskał średnią w turnieju 97.60

Moje propozycje:

Back Gary Anderson WINNER @2,04. Można się skusić ponieważ gra z najsłabszym półfinalistą pod względem średniej oraz ciekawą informacją jest to, że Gary zdobył już w tym turnieju 36 razy max czyli 180pkt. Jenkins natomiast 23 razy.

dzisiejszy zysk:

rdlmiax.jpg

edit:

Jak pisałem posta kurs wynosił 2,04 teraz (00:16) jest 1,98. Czuję, że ten kurs do czasu rozpoczęcia jutrejszego półfinału jeszcze poleci w dół.

ljhilfl.jpg

link do turnieju, źródło en.wikipedia.org

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.