Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

PODSUMOWANIE AUSTRALIAN OPEN 2011

Podsumowuję już teraz bo resztę spotkań odpuszczam ze względu na to, że dla mnie są za bardzo nasycone i ciężko z moim sposobem coś ugrać.

ccjmrgx.jpg

qy99d9y82fn1hum.jpg

pdjwgsu.jpg

Strike rate: 71%

Styczeń podsumuję za kilka dni :)

Podrawiam!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Wczorajszy/dzisiejszy wynik:

Piłka nożna: €17.83 (jeden tick na Bayernie jeden na Barcy CS)

Tenis: €89.60 (debel Bryan / Bryan - Butorac / Rojer o dziwo płynność w miarę i udało się zarobić, rynek dla mnie super (ok. 1mln))

W sumie €107.43

Odnośnik do posta

Jako, że jutro są prowadzone prace techniczne u mnie z neostradą (mam 6MB a chodzi jak 3MB więc zgłosiłem problem) i mogę nie mieć dostępu przez weekend zamieszczam podsumowanie stycznia.

Konto główne: Koszykówka: -€62.73 | Piłka nożna: €101.42 | Piłka ręczna: €55.51 | Rzutki: €188.72 | Siatkówka: €0.27 | Snooker: -€27.86 |

Tenis: €180.06 | Wyścigi konne: -€27.22

Konto australijskie: Tenis: €812.97

Suma zysków/strat: €1,221.14

Rok 2011 zaczynam wyśmienicie. Oby tak dalej :!:

Pozdrawiam, zielonego koloru życzę a teraz wychodzę na bo weekend czas zacząć i odetchnąć od handlu ;-)

Prawdopodobnie po niedzieli wybiorę jakiś dzień i zrobimy pokaz LIVE na turnieju w Zagrzebiu lub Johannesburgu. Info na pewno pojawi się najpóźniej w niedzielę.

Pozdrawiam !

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Pierwszy tydzień lutego za mną.

Okres ten to u mnie odrabianie strat.

Rozpocząłem fatalnie pchając się na przepełnione rynki z opóźnionym w porównaniu z innymi stream'em, efekt był taki że na dwóch spotkaniach zrobiłem reda na -€200.

No ale wierząc w swoje umiejętności odrabiam powoli.

Testuję także pre w piłce i jak widać nie za dobrze mi idzie hehe.

Koniki to nauka wyłącznie w wolnym czasie, w sumie to tylko trzy gonitwy.

Piłka nożna: -€35.62 | Tenis: -€29.92 | Wyścigi konne: €4.08 Suma zysków/strat: -€61.46

Odnośnik do posta

08-02-11

7czrxry51ve8lh5.jpg

09-02-11

r8wtmwfpncy1dl1.jpg

10-02-11

ed0asemet9ka3im.jpg

Mam nadzieję, że wchodzę już na odpowiedni tor w lutym. Straty odrobione z nawiązką. Jak widać nie tylko na konikach można wyciągnąć niezłą dniówkę ;-)

Bardzo mnie cieszą postępy dziamy, z którym często rozmawiam podczas tenisowych spotkań. Wielkie piwo dla niego! Także Leno coraz lepiej się prezentuje.

Także panowie jak najlepszych wyników w lutym życzę Wam jak i sobie.

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta

Gofer dzięki za miłe słowa i oczywiście piwo również dla Ciebie! Nie ma to jak wzajemna motywacja i analiza:) Również coraz większych greenów!

Odnośnik do posta

14-02-11 walentynkowo

mhwmniz2m99b9c0.jpg

Najlepsza dniówka w lutym. Poza tym na dwóch meczach Pań wyciągnąłem ponad połowę tego co dotychczas zarobiłem przez 13 dni. Jednak na rynkach babek czuję się jak ryba w wodzie. Oby więcej takich dniówek!

Odnośnik do posta

Przyłączam się do gratulacji;) I jak tu nie lubić walentynek, heh;) Ja też podobnie do Ciebie, bo praktycznie ponad połowę swojego wyniku z lutego zrobiłem w dwa dni.

PS. wogóle ten filmik z handlu na tenisie co nagrałeś, to zapomniałem napisać,ale jak dla mnie to mistrzostwo, widać, że trochę pracy w niego włożyłeś, --> Pozdro!!!

Odnośnik do posta

15-02-11

o227h2jc9wkl3eh.jpg

Piękna dniówka znowu na paniach roztrwoniona przez handel pre na piłce i w przerwie meczu milanu :-(

Nieco już odrobiłem na Nalbandianie ale to zaliczam do jutrzejszego wpisu.

Mam też taki cichy cel. Jest nim 30€/dzień co dałoby mi w tym miesiącu zarobek 840€.

Jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem bo mam o niecałe 4€ więcej niż zakłada plan po dzisiejszym dniu 453,59€.

inqlb12vwsoaroy.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.