Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Ładne wyniki gofer. Jeśli tak dalej pójdzie Ci handel na tenisie i trochę zmniejszysz stawkę na nożnej to spokojnie możesz przekroczyć 1k zysków :) Powodzenia

//edit gofer

Dzięki Leno!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

16-02-11 z cyklu co się odwlecze to nie uciecze :-P

qw548q1crvzefkq.jpg

Najłatwiejszy zarobek i najszybszy na Tsondze. Handel trwał niecałą minutę, po pierwszym wygranym secie przez Ukraińca kurs wariował co wykorzystałem kupując lay Francuza. Specjalnie wstałem dziś wcześnie bo o 9:00 żeby pohandlować babki w Dubaju... jak się okazało faworytki szybko łamały i kurs prawie na dnie :-/

Dziś już nie wchodzę na żadne pre-play nożnej jak to było wczoraj.

Wychodzę pograć w darty, wyluzować się, obejrzeć szlagier i wypić

Wracam do handlu po północy, ciekawie zapowiada się spotkanie mojego ulubieńca z Verdasco :lol:

Odnośnik do posta

18-02-11

v48aqua6cq5f6hv.jpg

Bo fatalnym starcie udało się nieco odrobić stratę. Nie odrabiałem nic na siłę, wchodziłem na rynek w odpowiednich momentach jak się okazało. Później już odpuściłem resztę spotkań bo miałem dosyć.

Odnośnik do posta

20-02-11

6luwhfnc6b8i6j6.jpg

Roddick - Raonic ... najpiękniejszy finał jaki widziałem odkąd handluje tenis. Bardzo ale to bardzo wyrównane spotkanie. Piłka meczowa będzie długo jeszcze oglądana na youtubie....

pozdro dla wszystkich z shutbox'a :-D bo emocji mieliśmy co niemiara.

Dzień na zielono, tydzień udany. Za kilka godzin nowe turnieje i nowy tydzień.

A więc ZIELONO życzę sobie i Wam!

Odnośnik do posta

No pięknie Gofer, życzę Ci tego samego .

A co do samego finału, to oglądałem u kumpla, zapalonego typera. Wtopił na nim 80 PLN na bet365. Po wszystkim powiedział, że nie dało się na tym meczu zarobić, chyba pokaże mu Twój zarobek :-D

//gofer: hehehe pokaż pokaż, od zajczyka też mu pokaż ;p

//dzięki za piwka Panowie!

Odnośnik do posta

21-02-11

b8i3099kb4cqn0j.jpg

Największa strata to zakup laya, niepotrzebnie :-)

Ljuba to krecz, udało się mi uciec spod noża... bo byłoby -100.

Odnośnik do posta

W załączniku podsumowanie do dnia 26-02.

Nic ciekawego się nie działo w tym tygodniu jeśli chodzi o zarobki. Zresztą widać na wykresie. Mam nadzieję, że dziś lub jutro osiągnę postawiony sobie w lutym cel ;-)

post-12-1306395720,93_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie luty w załączniku. Celem było 840e. Niestety nie udało się tego osiągnąć. Miałem już 830 ale zagrałem czystego beta lay 0-0 HT w meczu argentyńskiej ligi żeby zdążyć wygrać te 10e. Bramka nie padła :-) i zysku zostało 800e. Z miesiąca jestem zadowolony bo ostatni tydzień jak widać na wykresie to mało handlu.

post-12-1306395721,57_thumb.jpg

Odnośnik do posta

01-03-11

Fatalny start w moim wykonaniu w marcu. Znowu zapowiada się odrabianie strat jak to było w lutym. Pierwsza wtopa na deblu, co mnie skłoniło żeby wchodzić wiekszą kasą na tak płytki rynek nie mam pojęcia. Później brałem co było na drabince by ciąć straty - szkoda słów jak amator. Druga wtopa to Safina... przy stanie 2-2 (4 przełamania) kupiłem laya na przełamanie. Jak się okazało w najgorszym momencie bo set skończył się 6-2. Nie robiłem reda bo stawka była mała i czekałem. Przed przerwą i w przerwie dokupiłem jeszcze niskich layów 1,02-1,05. Kurs nawet nie ruszył w górę o tick .... skończyło się 6-0. Nie robiłem reda bo zaoszczędziłbym 20e a wtedy jakby kurs poszedł w górę to chyba rozwaliłbym monitor :lol:

Zapowiada się jeden z cięższych miesięcy ale damy rade ;-)

Póki co dziś świętuję 25 urki

Wypijcie moje zdrowie !

post-12-1306395723,71_thumb.jpg

Odnośnik do posta
To wszystkiego naj! Piękny prezencik sobie zrobiłeś na urodziny!

Dzięki. Zicoo to było wczoraj :D dziś już dniówka na poziomie 140e i rośnie :-P

Odnośnik do posta

Najlepszego!

A strata nie przejmuj sie zbytnio. Czasem trafia sie gorszy dzien, ale liczy sie wynik koncowy, o ktory w Twoim przypadku bylbym spokojny (na pewno bedzie dodatni). :-)

//dzięki za życzenia i motywujące słowa

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.