Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Hej,

Gofer mała prośba, mógł byś napisać w kilku zdaniach jak wygląda twoja gra na Darcie? Widziałem że handlujesz z niezłym skutkiem na rzutkach, z ciekawości chciałbym się dowiedzieć w których momentach wchodzisz na rynek. Czy tak jak w tenisie, tylko przerwy? Choć tam są króciutkie przerwy :) Ciekawy jestem.

Odnośnik do posta

Za mną połowa marca. Zaczęło się fatalnie od samego początku. Z dnia na dzień nie potrafiłem złapać rytmu i nadal nie potrafię. Nie wiem czy to wina streamów czy moja. W każdym badź razie przez okres dwóch tygodni zmniejszyłem konto o 50%. Jak to w życiu czasem bywa raz na wozie raz pod wozem. Aż tu wczoraj los się do mnie uśmiechnął i trafiłem multizakład za 2.71e (8 spotkań- same overy 2.5) od czasu do czasu kleje takie kupony jak nie mam czasu handlować no i wygrana wyniosła 507e :lol: . Dzięki temu jestem w marcu tylko kilka a nie kilkaset euro w plecy :-)

Jak to mówią: głupi ma zawsze szczęście albo urodzony w czepku. W moim przypadku definitywnie to drugie przyniosło szczęście :-P

Hej,

Gofer mała prośba, mógł byś napisać w kilku zdaniach jak wygląda twoja gra na Darcie? Widziałem że handlujesz z niezłym skutkiem na rzutkach, z ciekawości chciałbym się dowiedzieć w których momentach wchodzisz na rynek. Czy tak jak w tenisie, tylko przerwy? Choć tam są króciutkie przerwy :) Ciekawy jestem.

Tutaj idzie lay w momencie gdy zawodnikowi została 1 lotka do skończenia lega. Jeśli trafi to strata kilku ticków a jeśli nie trafi a drugi ma okazję skończyć to jeszcze przed rzutem kurs leci 10-20 tickow w góre, no a jak trafi double to layowany zawodnik pnie się w górę szybciej niż w tenisie po przełamaniu :)

Oczywiście momenty wejsc trzeba dobrze opanować. Bo nie będziemy layować zawodnika, który prowadzi 4-1 jak np. Phil Taylor czy Gary Anderson

post-12-1306395770,46_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzieki gofer za opis gry na darcie. Takie informacje (opisy strategii) to perelki. Genialne proste i mysle ze skuteczne. Dlaczego sam na to nie wpadlem :). Jutro przetestuje dodatkowo obok mojej tradycyjnej gry na remisie.

Odnośnik do posta
Dzieki gofer za opis gry na darcie. Takie informacje (opisy strategii) to perelki. Genialne proste i mysle ze skuteczne. Dlaczego sam na to nie wpadlem :). Jutro przetestuje dodatkowo obok mojej tradycyjnej gry na remisie.

No ja także czekam na Premier League.

Week Six

March 17 - S.E.E.C., Glasgow

Terry Jenkins v James Wade

Raymond van Barneveld v Mark Webster

Simon Whitlock v Phil Taylor

Gary Anderson v Adrian Lewis

Ciekawie zapowiada się pojedynek Whitlock'a z Taylor'em, Phil ostatnio wygrał bardzo emocjonujący pojedynek z Andersonem więc aby utrzymać pozycję musi wygrać.

post-12-1306395770,56_thumb.jpg

Odnośnik do posta
a ja mam pytanie z innej beczki, jak robisz te wykresy? w excelu?

życzę powodzenia i pilnie śledzę ;)

Wykres z dzisiejszego posta robię tak:

-loguję się na swoje konto na portalu www.traderzy.pl (jak nie masz konta musisz się zarejestrować, konto z forum to inne konto)

-później po zalogowaniu dajesz Profil >> Wykresy

pzdr

Odnośnik do posta

Jak to mówią: głupi ma zawsze szczęście albo urodzony w czepku. W moim przypadku definitywnie to drugie przyniosło szczęście :-P

Skąd wiesz, że to drugie a nie to pierwsze :P

To był oczywiście żart ... A co do wyników tradingu a nie hazardu, to rzeczywiście poziom strat jaki w tym miesiącu odnotowujesz jest niepokojący. Pocieszyć cię mogę tylko faktem, że Indian Wells gra się bardzo ciężko, głownie ze względu na słabe streamy. Dodatkowo musisz pamiętać, że rynki cały czas się zmieniają i sposób gry który stosujesz jeszcze dzisiaj już i przynosi zyski już jutro może stawać się mało dochodowy albo nawet przynoszący straty

Powodzenia w dalszej grze w tym miesiącu

Odnośnik do posta
Skąd wiesz, że to drugie a nie to pierwsze :P
Bo się urodziłem z nim :)

To był oczywiście żart ... A co do wyników tradingu a nie hazardu, to rzeczywiście poziom strat jaki w tym miesiącu odnotowujesz jest niepokojący. Pocieszyć cię mogę tylko faktem, że Indian Wells gra się bardzo ciężko, głownie ze względu na słabe streamy. Dodatkowo musisz pamiętać, że rynki cały czas się zmieniają i sposób gry który stosujesz jeszcze dzisiaj już i przynosi zyski już jutro może stawać się mało dochodowy albo nawet przynoszący straty

Powodzenia w dalszej grze w tym miesiącu

Też mnie to niepokoi ale także tlumacze to słabymi streamami. Poczekam na jakies turnieje w Europie i wtedy zobaczymy.

Także powodzenia życzę.

Odnośnik do posta

Jako, że ostatnio nie gram tenisa bo streamy będą dopiero końcem tygodnia chciałbym opisać dziś pewne spotkanie a dokładnie przerwa i co się w niej działo.

Spotkanie Estońskiej ligi Flora Tallinn - JK Sillamae Kalev.

Przerwa 2-0 prowadzą gospodarze. W przerwie kurs do kupienia 1,01 prawdopodobnie lay bo widać to na wykresie, dużo pisał nie będę bo na obrazku jest opisane.

Zastanawia mnie jedno czemu ktoś w przerwie kupuje laya za tak wielkie kwoty (bo zobowiązanie wcale nie takie duże jak się wydaje ale ktoś wystawiał kilkanaście tysięcy euro bo stawiał backa 1,01 i ktoś mu to kupił). Na rynku przehandlowane jedynie 140k ale to jest screen z 80' :!: W przerwie było prawdopodobnie 100-110k.

Do czego zmierzam a do tego, że ktoś kto dziś postawił prawie w tej samej chwili dwa laye za łączne zobowiązanie 325 euro wygrał 32,5tys. Jest jeszcze kilka transakcji w przerwie po 5-6k co widać ale ja skupiłem się na tym największym słupku.

Ryzykując 325 euro przy stanie 2-0 dla obecnego mistrza kraju, który ze swoim przeciwnikiem wygrał 8 ostatnich meczy to nazwał bym takiego głupkiem co nie ma co zrobić z pieniędzmi lub kogoś dobrze poinformowanego co do przebiegu spotkania.

325 euro to nie dużo, nikt się do tego nie doczepi ale wygrana 32,5k to niezły zastrzyk gotówki. Możliwe, że w przerwie zabrakło kasy na 1,01 i dlatego tylko 325e zostało przyjętych, nie wiem nie widziałem co tam się działo (1,02 przehandlowanych 25k).

Poniżej jak to wyglądało i wynik meczu.

post-12-1306395803,45_thumb.jpg

post-12-1306395803,61_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Marzec dobiega końca, przedstawiam wykres bez dzisiejszej nocki gdzie na shucie dogadaliśmy się co do Argentyny i niektórzy (luizjana,matiaspl) wyciągli niezłą kasę, ja tylko a może aż 40€. Handlowałem też wczoraj tenis, zysk 104€ niestety połowę przewaliłem na lay CS w przerwie :-/

post-12-1306395839,09_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzięki inspiracji czyżyka i ostatnio Flysky'a od wczoraj oglądałem filmiki z handlu na koniach ponieważ z nożnej do grania nic nie było, tenis to same opóźnienia :-|

Widziałem masę filmików, wziąłem zeszyt i robiłem notatki. Dzięki filmikowi Lepustiego dopiero wczoraj zrozumiałem o co w tym wszystkim chodzi - trend rosnący, malejący i linie wsparcia i oporu. Teraz pluję sobie w brodę, że bardziej do tego nie przyłożyłem się wcześniej. Teraz już wiem czemu moja piłka pre przynosiła same straty, dlatego że całkowicie na odwrót interpretowałem dołki i szczyty na wykresach.

Przestawiłem trybiki i stawką 10-20-50 grałem dziś na koniach. Rezultat przeszedł moje najśmielsze oczekiwania bo myślałem, że wyjdę w okolicach zera lub lekkiego minusa.

Trzy ostatnie trady to trzy straty ale tu stawki miałem za wysokie i wszystko 15min przed spotkaniem tykałem.

Później zmniejszyłem stawki i zacząłem wchodzić poniżej 10min.

Na dzień dobry złapałem swinga jak się okazało jednego w dniu.

Reszta to handel na tick.

Przygodę z końmi czas zacząć :-D

Także Lepusti i Flysky macie ode mnie wielkie .

A teraz już szykuję się na darty :lol:

post-12-1306395847,58_thumb.png

Odnośnik do posta

Czesc gofer, jak dla mnie od takiej stawki bomba poprostu to co zrobiłes na koniach, zainteresowało mnie to, możesz powiedziec cos wiecej w jaki sposob grałes? dzieki i powodzenia dalej

Odnośnik do posta

Podsumowanie marca.

Wynik 406,5 euro. Należy odjąć od tego 150 (tyle postawiłem na multizakłady).

Kwiecień postanowiłem pisać pracę inżynierską i grać progresywnie typy lay z kuponu bwin. Co z tego wyjdzie dowiemy się za niebawem.

W załączniku wykres z marca.

post-12-1306395859,03_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.