Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

ladnie, ladnie. ciekawe ilu forumowiczow ogoliles? :D

probowalem darty juz wczesniej, ale nie idzie mi to. w tym turnieju sprobowalem raz jeszcze, ale nadal nic z tego. to nie dla mnie.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Wczorajszy wieczór z Ligą Mistrzów całkiem dobrze dał zarobić.

Na początek kupiłem lay draw w meczu City-Bayern jednak po 20min obserwacji powoli oddawałem część stawki. Bramka w pierwszej połowie dała małego greena więc znowu nieco oddałem a resztę zgreenowałem po golu na 2-0.

Swój taniec po przerwie rozpoczął Lyon (dwie szybkie bramki), przy stanie 3-1 myśle sobie "cholera zaczynają na poważnie strzelać" więc długo się nie zastanawiałem i kupiłem over 4,5 za 150e oraz lay Ajax To Qualify (ktoś zaspał po bramce i zostawił kilka eurasów na @1.22). Długo nie czekałem bo po 2-3min Gomis zdobył kolejnego gola, to ja od razu back over 5,5 znowu za ~150e. 13min czekania i bramka. W tym momencie Lyon potrzebował jeszcze jednego gola więc kupiłem po raz ostatni back over 6,5 i jak się okazało po 5min kolejny gol :) Także na overach i awansie Ajaxu ładnie zarobiłem.

Po golu CSKA na 2-1 z Interem natychmiast kupiłem lay draw w meczu Lille-Trabzonspor (około 88'). Tutaj niestety gol nie padł.

Villareal, ManU i Lyon hadlowałem też pre ... w sumie 12e udało się uzbierać.

Miałem też kupiony WINNER 2011 na Man City po ładnym kursie 34 i 32 kupionym 2 tygodnie temu. Liczyłem na wygraną City i remis lub zwycięstwo Villareal. W przerwie świecił ładny green na ~30e (stawka 27e) bo City 2-0 a Villareal remisował. Później jednak Napoli strzeliło dwa gole i wygrało 2-0 więc rynek Liga Mistrzów : Zwycięzca 2011/12 ujemny.

post-12-0-61639700-1323337522_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Po przedwczorajszych wtopach na dartach

Rzutki / Newton - Burnett : Kursy meczu 08-gru-11 22:05 08-gru-11 22:52 -215,65

Rzutki / Part - Jones : Kursy meczu 08-gru-11 21:35 08-gru-11 22:18 -97,19

wracam na dobry tor. Na dziś tyle w końcu sobota :)

post-12-0-16613600-1323535397_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Elo. Ostatnie spotkanie jakie grałem to Stompe v Chisnall (+8,62) którego nie ma na screenie. Później jechałem na impre :) a widzę że Phil jak i Garry w kulki polecieli :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Życzę wszystkim traderom zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt a w Nowym Roku tylko zieleni, albo więcej zieleni niż czerwieni :P ogólnie oby rok nie był gorszy tylko lepszy. Jeszcze raz Wesołych Świąt rodzino :D !

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Ostatnimi czasy nie mam możliwości handlu in-play. Wszystko dzięki Telekomunikacji Polskiej (10MB łącze a pingi około 300ms) co przy moim sposobie grania jest fatalne (streamy mi przycina co chwile). Już około miesiąc czekam aż technicy naprawią centralę u mnie w miejscowości, póki co im się nie śpieszy. Ja z nudów i z braku handlu zainteresowałem się dokładniej po raz kolejny blogiem Psychoffa i próbowałem odnaleźć jego złoty środek na zyski jakie osiągał. Po ostatnich dwóch tygodniach analizowania i testów jestem pod wrażeniem aczkolwiek nie mogę potwierdzić, że znalazłem jakiś sposób czy strategię podobną do gry Psychoffa ale jestem pełny nadziei, że rozwinąłem swoje myślenie w kompletnie innym kierunku jeżeli chodzi o grę in-play na BF.

Ok, dosyć może przedstawię kilka faktów (wyników) jakie osiągnąłem od początku roku.

rfuy.jpg

Na piłce osiągnąłem zdumiewający rezultat jak dla mnie. Prawie 200e było zasługą bloga Psychoffa, reszta to moj handel w przerwie albo suchy becik :) . W mojej karierze nigdy na piłce nie miałem takiego zysku (chyba że miesięczny). Dobra ale czemu się tak tym jaram, dlatego że zysk ten (te 200e) wypracowałem stawką 10-20€.

Tak dokładnie, ryzyko na rynkach na których grałem wynosiło przeważnie 10-20e, około ~1-2% mojego kapitału.

Po tygodniu powiększyłem bank o ~20% przy znikomym ryzyku.

Co ciekawe było to w sumie 12 spotkań (39 rynków).

Na razie nie zapeszając, dalej trzymam się stawki 10e. Otrzymane rezultaty przedstawie po kolejnym tygodniu lub pod koniec miesiąca.

XOXO

Odnośnik do posta

Gofer, ale jakbyś trochę więcej rąbka tajemnicy zdradził, jaką to metodą/systemem grasz, to pewnikiem nie tylko ja ale i też inni wdzięczni Tobie byliby :-)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.