Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Kto chyba pisał na forum, że na dużą część tego bloga Psychoffa zapisaną na dysku, więc przydałby się link.

Co do wyników Gofra, to powiem tak: wygląda to imponująco, ale na razie mamy zbyt mało rynków, aby móc realnie ocenić ten sposób gry. Autor, gdy uzna za stosowne, zapewne ujawni sposób w jaki gra. Nie zapominajmy, że poświęcił swój czas na analizy i interpretacje gry Psychoff'a, więc nie można wymagać, aby od razu postawił "kawe na ławę". Może być również tak, że jest to tak karkołomny i opierający się na niszowych rynkach/Cs-ach, sposób gry, że ujawnienie go szerszemu gronu, może pogrzebać jego skuteczność. Przykłady podobny "systemów" mieliśmy w przeszłości już nadto.

Gdybym grał In Play, post Gofra stanowiłby dla mnie inspirację do poszukiwań lepszego stylu gry, a niekoniecznie pokusę poznania jego sposobu ;)

Odnośnik do posta

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/

2. klikamy subskrybuj

3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com

4. klikamy enter

nie ma za co :)

Zgadzam się z Homikiem, muszę potestować 100 meczy a nie 12 wtedy jakieś większe wnioski wrzuce.

Edit:

HoMiK155// Aby zapoznać się z blogiem psychoff'a potrzebujemy konto pocztowe na gmailu. Na tym kończymy spamowanie.

Odnośnik do posta

W jaki sposób można zapisać blog psychoffa na dysku? Metoda kopiuj-wklej po jednym wpisie byłaby męcząca, ale chyba się na nią skuszę.

Dzięki Gofer za bloga Psychoffa

Edytowane przez harlesden
Odnośnik do posta

HoMIK THX za edycję.

Gofer też jestem ciekaw jak grasz, na 12 rynkach 1000%...musiałbyś mieć średnio 100% (kurs 2) dla średniej stawki 15 ojro...ja gram in na MO, U/O i CS ale wyciągam max 5-35% ze stawki....

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Z tego co piszą na SB, to gofer podłapał jakąś pracę i nie ma czasu na grę.

Też jestem zainteresowany postępami w grze i chce dowiedzieć się jak idą testy nowego systemu. Swoją drogą, próbuje na własną rękę kombinować z rynkami CS, i under/over. Póki co zauważyłem tylko pewną prawidłowość na wyniku 1-0 dla faworyta i overze 1,5, ale nie mam pojęcia jak to wykorzystać. Jak dojdę do sensowych wniosków to postaram się opisać.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.