Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Gdy kończyła się przerwa pierwszy raz uciekł mi dokładny wynik 1-1.

1bnqihlwy4.jpg

Czekałem sobie w koszyku 4,8 i gdy przerwa dobiegała końca kurs nagle urósł.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Po nieco ponad dwóch tygodniach mój bilans zysków/strat wygląda następująco:

3z69uthaf7.jpg

Gdyby nie zabawa z CoserS'ami byłoby znacznie więcej. Ogólnie jestem zadowolony bo rynków mało a i zachowują się tak jakoś "inaczej".

Cieszę się także z tego, że oprócz CoverSów nie grałem live.

Odnośnik do posta
USA - Ghana gram strategią obmyślaną przeze mnie i bazującą na wyniku nieparzystym. Będę robił screeny i po meczu opiszę dokładnie jak grałem. Bo sam nie wiem jak to wyjdzie.

Stawka bazowa: 20.00€ Początkowy yield: 55%

Obrazek

Obrazek Obrazek

Jeżeli 0-0 będzie do przerwy prawdopodobnie będzie green.

edit:

4 minuta 0-1 dla Ghany. Czekam do 70min nie patrząc na wynik.

wynik 1-1

strata 20e, parzyst/nieparzysty na rynku zero kasy podczas in-play

co do grania ta strategia to proponuje otworzyc konto u jakiegos buka, np. bet365, bwin i tam kontrowac w razie czego wynik parzyste/nieparzyste. zreszta u nich sa tez wyzsze kursy niz na betfair (po odliczeniu prowizji).

Odnośnik do posta

Spotkanie tenisowe Bartoli - Pironkowa przyniosło ładny zysk wszystko za sprawą przełamania tuż przed zejściem na przerwę przez Pironkową.

vqo5b35tb4.jpg

Chciałem zakupić kurs 1,29, kliknąłem zaczęło się odliczanie 5...4...3...2.... i właśnie w tym momencie ktoś wykupił wszystkie laye aż do 1,38. Już w myślach mówiłem "ALE OKZJA, TYLKO NIECH MI PRZYJMIE KILKA EURO" okazało się, że przyjęło wszystko po kursie 1,38. Program automatycznie wystawił lay 1,28 który poszedł w mgnieniu oka :mrgreen:

Jak widać transakcja trwała kilka sekund:

nqrqyf1zay.jpg

Odnośnik do posta

I w ten sam sposób już nie na różnicy 10 ticków tylko kilka razy po 2-3 ticki.

c5spfo4p4c.jpg

Jednak łącze w akademiku to coś pięknego. Ping 2-5s. Opóźnienia video na betfair nie zauważyłem.

Odnośnik do posta

W przerwie meczu jedynie gdzie udało mi się pohandlować ;/ wszystko zapchane a wszedłem też jak przerwa się zaczęła bo zaspałem ;/

t81lmle8rs.jpg

Odnośnik do posta

Zagrałem w meczu BRA-CHI back 3-1 i back under 3,5 skromnie za 20e liczę na to, że szybko nie padnie bramka.

xvea12cqej.jpg6mocymwgsi.jpg

Założony zysk wynosi 24%. To później ulegnie zmianie (jeśli będą bramki).

Odnośnik do posta

W przerwie wygląda to tak:

xowb6x2bxm.jpgxxz7052thg.jpg

Dokupiłem 2-0 i 2-1. Zredowałem undera.Udał się handel w przerwie na wyniku 3-1 i AU. To znacznie powiększyło szanse greena jeśli Brazylijczycy strzelą trzeciego gola.

Odnośnik do posta

Zapomniałem dokupić 3-0 :mrgreen: Przypomniało mi się dosłownie 2 min przed bramką na 3-0 ;-)

Teraz już jestem spokojny, raczej.

i0sumypbwo.jpg

a tak wyszło po bramce na 3-0. Odczekałem 5min i zrobiłem na trzech rynkach greeny (3-0, 3-1 i ANY)

votmn9cph5.jpg

czyli do przodu niecałe 8 euro.

Odnośnik do posta

Zapomniałem o pewnej istotnej sprawie. Nagrałem dziś filmik z moich poczynań na konikach. Dopiero się uczę, wykorzystuję doświadczenie jakie posiadam z obserwowanych zachowań rynków piłki oraz tenisa. Proszę o komentarz co robię źle i mogę poprawić tych którzy handlują na koniach (Braid, Punter)

LINK DO FILMIKU

Odnośnik do posta

Witam ;)

Jeśli chodzi o ten mecz Brazyli z Chile, to też myślałem, żeby wypróbować tego undera 3.5 + 3:1, ale jakoś się nie zebrałem. Słuchaj, a kiedy wziąłeś reda na underze? Po 1 czy 2 golu dla brazyli? Bo w sumie moim zdaniem akceptowalna w miarę ta strata jeśli to byłoby po 2 golu...

Apropo koników, to moim zdaniem ładnie, bardzo ostrożna gra, dzięki której nie narażasz się na jakieś duże straty i dzięki temu masz taką dobrą skuteczność. Szkoda tylko, że na filmiku nie było wykresu betfair i innych laderów, bo mi zawsze są pomocne. To był dobry koń do skalpowania, bo akurat w przedziale 5,2 - 4,8 zaznaczyła się głębokość rynku i tam pieniądze najczęściej były przehandlowywane;). Ja na twoim miejscu rozstawiłbym się z backiem jeszcze na 5.1 5.2 5.3, może ktoś by Ci to chapnął w między czasie oraz niżej np. 4.7 4.8 4.9 z layem, w razie coś byś mógł scratchować;) Pozdróweczki !!!

Odnośnik do posta

Znów dzisiaj udało się nieco wyciągnąć z tenisa.

pdn0n0tauu.jpg

q0klndwmpi.jpg

Prz stanie 3-2 (w setach było 1-0) i serwisie Venus, Pironkowa przełamała przeciwniczkę i kursy zaczęły ładnie skakać.

Odnośnik do posta

W przerwie PAR - JPN nie udało mi się dopchać do 1-0 oraz 0-1, niestety nie mam w akademiku tv a relacje internetowe są opóźnione o kilka, kilkanaście sekund. Udało sie tylko pohandlować na wyniku 1-2. Oto rezultat. Tak go zostawiam i czekam na rozwój meczu.

uk4mj8q9fh.jpg

Odnośnik do posta

Ma ktoś pomysł co do tego dokupić ? bo greena nie opłaca się robić niecałe 2e. Może z jakimś CS. Hmmm ... Pomysły?

w2ft3xpdgq.jpg

edit: w przerwie pohandlowałem na dokładnym wyniku 1-1 oraz przed meczem na rynku 0-2

dr8ncfctsp.jpg

89p35v2il1.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie dnia.

j53w33mc1v.jpg

Dziś znowu najlepiej poszedł tenis. Piłka to handel w przerwie. Dzień na plus to dzień udany.

Na jutro sporo tenisa i może tam coś pogram. Jako, że nie ma MŚ możliwe, że wskocze na koniki. Dziś na koniach 4 rynki 3 na plus 1 minus (trafiłem na bombera) ogólnie strata ale nie znaczna bo za małe stawki gram.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.