Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

ładnie , jakim sposobem można wiedzieć na tych rynkach ugrałeś taką ładną kwotę ?

Wszystko opisane w poprzednich postach.

Odnośnik do posta

Podsumowanie z dwóch dni. Wczoraj i dziś. Szavy i Nalbandian to handel przed meczem.

Dziś rekord jeśli chodzi o dniówkę. Być może jeszcze wejdę później bo narazie oczy muszą odpocząć. Pozdrawiam.

2whpv0ye7m.jpg

Odnośnik do posta
ja osobiscie polecam zerowki z antyrefleksem, oczy sie tak nie meczą i głowa nie boli po siedzeniu 6h przed kompem.

Ja to już chyba przyzwyczajony jestem bo siedzę więcej niż 6h (student informatyki).

Nie odczuwam jakiegoś większego zmęczenia. Więcej oglądam mecz niż drabinkę laddera ;-)

Odnośnik do posta

ECM Prague Open 2010

Filmik jest od momentu rozpoczęcia pierwszego wczorajszego spotkania. Przed meczem były ładne swingi i zarobiłem 180e. Na filmiku, który trwa 30min można zobaczyć jak się ustawiam i jak handluję. Przez 30 min ugrałem 16,5 euro. Miłego oglądania i wyciągania wniosków.

Odnośnik do posta

Warto dodać, że po 2 tygodniach odwiedziłem 49 rynków (spotkań tenisowych) aż 45 z nich kończyłem na plusie. Oby tak dalej !

Odnośnik do posta

Jak dobrze rozumiem handlując oglądasz mecz na żywo. Możesz napisać z jakich stron korzystasz do oglądania meczy? Korzystasz w Live Video na betfair czy z jakiś innych? Widzę, że tam jest kilku sekundowe opóźnienie co utrudnia "złapanie" kursu.

Odnośnik do posta
Cele na lipiec:

:arrow: Powiększyć konto o 60%

Dopiero półmetek miesiąca a już prawie 1200E? zysku, czyli 300% początkowego banku, trzymaj poziom... :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.