Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Mozesz krotko (jak znajdziesz chwile czasu i ochloniesz oczywiscie) opisac jak doszlo do wtopy? Wiesz, czlowiek uczy sie na bledach, a najlepiej uczyc sie na cudzych :).

A tak wogole, to dzieki bardzo ze sie dzielisz z nami swoja wiedza. Zycze dalszych udanych transakcji.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Podsumowanie dnia. Więcej rynków nie miałem czasu. I tak jestem zadowolony że tak się skończyło.

Obrazek

Brawo Gofer. To jedna z podstawowych zasad w tradingu, zaakceptować stratę i spróbować kolejnego podejścia na innym rynku w przyszłości.

Odnośnik do posta

Dzięki. Dokładnie po stracie zrobiłem sobie małą przerwę i powróciłem do handlu na innym rynku.

Cieszę się, że mamy reprezentanta Betfair na forum.

Odnośnik do posta

nie ma chyba takiego tradera ktory by mial 100% dodatnich dni handlowych :) gratuluje wynikow Gofer i zycze wytrwalosci w dalszej nauce! pozdrawiam

Odnośnik do posta
nie ma chyba takiego tradera ktory by mial 100% dodatnich dni handlowych :) gratuluje wynikow Gofer i zycze wytrwalosci w dalszej nauce! pozdrawiam

Dzięki oraz witam nowego tradera.

Odnośnik do posta
Mozesz krotko (jak znajdziesz chwile czasu i ochloniesz oczywiscie) opisac jak doszlo do wtopy? Wiesz, czlowiek uczy sie na bledach, a najlepiej uczyc sie na cudzych :).

A tak wogole, to dzieki bardzo ze sie dzielisz z nami swoja wiedza. Zycze dalszych udanych transakcji.

Elo wtope zaliczyłem jak Denko przegrał swoje podanie. Dokładnie było tak, że kupiłem backa w złym momencie (myślałem, że w najwyższym punkcie) kurs poleciał 3 czy 4 ticki w górę i ogromna kwota blokowała bo około 80tys. ludzie się wystraszyli i pouciekali ze swoimi zakładami przez co zrobiła się luka. Nie chciałem stracić od razu 150 euro więc poczekałem do pierwszej piłki Denki. Zaczeło się na moje nieszczęście 0-15 i uciekałem jak najprędzej. Wyszedłem jakoś -160 ale miałem kilka euro w zapasie więc zostało -141.

Odnośnik do posta

Podsumowanie dnia. Bolesna pierwsza strata w tym miesiącu. Raz tylko nie zdążyłem uciąć strat (przy stanie 40-0 ustawiłem się już na backa, serwująca przegrała i miałem reda -5,00 poczekałem na drugą piłkę i 40-30 zamiast od razu ciąć i wyjsc z rynku na -20,00 poczekałem na 3 piłkę no i oczywiście deuce i bolesny red -153 od razu zamknąłem rynek poszedłem się przewietrzyć). Drugi mecz coś strasznego. Zamiast back zagrałem lay w momencie przełamania. Oj bolało. Na dziś kończę bo w pokoju duszno samopoczucie fatalne wracam na rynki jutro a możliwe nawet że w niedziele. Trzeba ochłonąć niestety.

i3ho3pntf3.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie 17-18 lipca.

zjpyet2qkw.jpg

Największa strata to eksperymenty live. Back na serwującego. Miałem pecha, że dał się przełamać i stąd taka strata.

Odnośnik do posta

Jezeli grasz back serwujacego to radze wychodzic przy 30/40-0/15 dla serwujacego lub 0-30. Jezeli bedzie Ci szlo to od stanu 4-4 do konca seta nie wchodzic poniewaz nawet 0-30 zje caly twoj profit z nawiazka. Ogolnie z moich obserwacji back serwujacego przy 15-0 i wyjscie po zdobytym badz straconym punkcie dawal najwieksze dlugoterminowe korzysci. Ewentualnie jezeli nasz serwujacy jest na prawde solidny mozna poczekac do 'game point'. Bardzo czesto jest tak, ze przy 40-0/40-15 serwujacy mysli sobie, ze juz ma latwo wygrengo gema i sie dekoncentruje i nagle mamy 40-40 i nawet jezeli wygra tego gema to profit bedzie bardzo zblizony badz mniejszy a nerwy wiadomo ;p. U kobiet np mozna grac lay serwujacej przy 2 serwisie. Trzeba tylko dobrze sie skoncentrowac i sledzic kiedy wygrala drugie podanie/przegrala ostatnio, bo wiadomo, ze wiecznie nie bedzie wygrywac/przegrywac:P aha najlepsze punkty wejscia to 0-0,0-15,15-15, 15-30, 30-30. Ani jedno ani drugie nie nadaje sie do grania w decydujacym secie, poniewaz swingi w przeciwna strone sa zbyt duze. Takie moje obserwacje :P pozdrawiam

Odnośnik do posta

Jak solidny serwujący to polecam grać back serwującego 0-30. Ja osobiście jak serwujący mi się posypie robię szybkie cięcie strat i jeżeli był to wypadek przy pracy ( konieczność oglądania live) wchodzę ponownie na tego zawodnika w kolejnym serwie z większą stawką aby odrobić straty.

Powodzenia gofer - co nas nie zabije to nas wzmocni ;-)

Odnośnik do posta

Dzięki za kilka rad. Szczerze mówiąc zniechęciłem się do takiej gry. Chciałem spróbować i od razu spory minus. Póki co zostaję przy swojej strategii do końca sierpnia.

Odnośnik do posta

Dlatego tenis jest taki piekny na Betfair ;-) Gratuluje rezultatu z WTA - ja osobiście preferuje ATP jakoś nie mogę wyczuć babek..

Odnośnik do posta

Podsumowanie wczorajsze.

0zythbcrus.jpg

Na dzień dobry miałem -200 euro w spotkaniu Halep. Wszedłem na rynek, który wcale nie był płynny zawodniczki zaczęły grać (drugi gem) i trzeba było brać co dawali. Odrobiłem nieco ponad 100e później jeszcze kilka euro i zrobiłem przerwę. Wszedłem w nocy na rynki z dobrym skutkiem.

Co do dartów to obstawiam wtedy gdy któryś z zawodników trafi w jedynkę ;-)

Oczywiście to zależy ile kto ma punktów i jaki to jest zawodnik. Długo oglądam darty to się też orientuję kogo na co stać.

Ps. Sam uwielbiam grać :-)

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień zacząłem fatalnie.

hh8lirag1n.jpg

W meczu Ferrero kompletnie nic mi nie wychodziło, rynek nie zachowywał się po mojej myśli.

Totalna klapa w meczu Mayera, który po przegraniu gema wezwał lekarza, który zaczął masować mu kolano (ja miałem zakupionego backa, kurs poleciał jak "głupi"). Nie chcąc ryzykować kreczem ratowałem moją stawkę jak tylko się dało a jak się skończyło to wiidać.

t8qi51botl.jpg

0bw7dh0ff7.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.