Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Wczorajszy dzień zacząłem fatalnie.

hh8lirag1n.jpg

W meczu Ferrero kompletnie nic mi nie wychodziło, rynek nie zachowywał się po mojej myśli.

Totalna klapa w meczu Mayera, który po przegraniu gema wezwał lekarza, który zaczął masować mu kolano (ja miałem zakupionego backa, kurs poleciał jak "głupi"). Nie chcąc ryzykować kreczem ratowałem moją stawkę jak tylko się dało a jak się skończyło to wiidać.

t8qi51botl.jpg

0bw7dh0ff7.jpg

Oczywiście później lekarz poszedł a Mayer wygrał swoje podanie. W kolejnym gemie przełamał zawodnika i kurs dopiero poleciał w dół.

Przestroga: jeżeli zawodnik wzywa lekarza NATYCHMIAST wychodźcie z rynku. Może się skończyć kreczem albo stratą rzędu 32% jak u mnie.

Po tej stracie pojechałem zagrać w darty, później w tenisa. Na rynki wskoczyłem "odświeżony" zimnym prysznicem późnym wieczorem. Wynik przeszedł moje oczekiwania. Myślałem, że może uda mi się odrobić kilka euro a tu odrobiłem z nawiązką.

Już kolejny dzień z rzędu rozpoczynam od minusa i to dość znacznego. Plus jest taki, że nie przejmuję się stratami (nie myślę o nich). Jak mam mecz na minusie i widzę że mi się trade nie "klei" zmieniam rynek (wtedy zaczynam z czystą kartą i myślami :))

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Ahh - sam widziałem i tradowałem na tym meczu - również po masowaniu miałem moment zwątpienia jednak w 2 secie backiem przy serwie odrobiłem z nawiązką - mam wrażenie, że było to tylko zagranie taktyczne gdyż medyk dosłownie na chwile wpadł a później Mayer grał jak natchniony - ale nie dziwie się, że wyszedłeś z rynku gdyż mógł on pojść w stronę, której nie da sie przewidzieć a najważniejsze to ciąć szybko straty..

Fajnie, że się nie załamujesz jak masz minusa sporego - to plus niewiele osób potrafi zachować zimną krew a jak pokazał Twoj przykład wczorajszy można spokojnie z jednego stratnego rynku wyjść i zakończyć dzień na plusie.

Odnośnik do posta

Ja jezeli zawodnik wzywa lekarza to natychmiast wchodze w taki rynek (oczywiscie przeciwko wzywajacemu), lapie kilkanascie ticow i uciekam. Rzadko kiedy kurs od razu wraca do tego samego poziomu na jakim byl kiedy medyk sobie pojdzie a zawodnik wraca do gry, wiec ryzyko jest teoretycznie zadne :]

Odnośnik do posta

PODSUMOWANIE LIPCA

lipiec.jpg

Ostatnie 6 dni lipca były fatalne bo straciłem 1400e (na tenisie czekałem na pierwsze piłki jeśli nie zdążyłem przehandlować całej sumy, większość piłek poszło nie po mojej myśli. Największe straty były wtedy gdy wystawiałem niskiego laya wtedy na jednym ticku była strata 50-80e). Z zysku i tak jestem zadowolony, niestety wszystko wypłaciłem gdyż nie pracuję. Sierpień znowu zaczynam z podobną kwotą niż na początku lipca oraz z kolejnym doświadczeniem związanym z tenisem. Zaczyna się także powiększać z dnia na dzień rynek piłki nożnej co mnie cieszy i w sierpniu chcę odwiedzić kilka ryneczków. Cel na sierpień to średnia dniówka 33 euro. W lipcu osiągnąłem średnią 20 euro z przyczyny tej ogromnej straty (przed stratą dniówka wynosiła 77 euro więc mój cel wcale nie jest wygórowany).

Pozdrawiam handlujących!

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Zeleży gdzie wrzucałeś screeny. Niektóre serwisy, jeżeli wrzucasz nie logując się usuwają obrazy po np miesiącu itp. Na tow ygląda, że tak właśnie w twoim przypadku było

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

PODSUMOWANIE SIERPIEŃ:

sierpiej.jpg

Całkiem nieźle biorąc pod uwagę fakt, że straciłem na początku miesiąca 300e na rynku PAOK-Ajax. Handlowałem więc z budżetem około 330e. Wynik przybliżony do lipca. Jestem zadowolony.

Odwiedziłem 175 rynków.

Wrzesień to okres, w którym wyjeżdżam za granicę do pracy (05.09). Ponieważ dodatkowy pieniądz zawsze się przyda. Więc przez okres około 4-6 tygodni będę handlował tylko piłkę pre-play i w przerwach. Chciałbym zwiększyć moją skuteczność pre-play, mam na to ponad miesiąc zobaczymy co z tego wyniknie.

Cieszę się, że na forum z tego co widzę zaczynają się wyłaniać coraz lepsi traderzy. Oby tak dalej!

Pozdrawiam i życzę wszystkim zielono ;)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Podsumowanie handlu z ostatnich dwóch tygodni. Z wyniku jestem bardzo zadowolony, ze względu na słabe łącze grałem tylko na podglądzie IBM podczas US Open. Próbowałem także sił w multizakładach połączonych z handlem live (jako zabezpieczenie). Wyszło poniżej oczekiwań. Największy zysk przyniósł oczywiście tenis.

rpb6abxbu7bx8ve.jpg

Od zysku tego należy odjąć dokładnie kwotę 111,66€.

Czyli zysk po dwóch tygodniach: 516,84€

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Dziś ostatni dzień w Niemczech. Podsumowanie okresu kiedy nie handlowałem tenisa in-play a tylko pre-play + multizakłady.

wrzesien.jpg

Od tej kwoty należy odjąć 513 euro. Także mowa o zysku z tradingu w tym miesiącu raczej odpada. Zysk natomiast wpłynął z pracy sezonowej :-P

Prawdopodobnie od wtorku zaczynam handel in-play w tenisie pragnąc utrzymać zysk na poziomie takim jak w lipcu i sierpniu.

Pozdrawiam handlarzy 8-)

Odnośnik do posta

Jednak zdążyłem już dziś nieco pohandlować między zajęciami na uczelni.

Jak na pierwszy dzień po powrocie to jestem zadowolony i to bardzo. Widać nawyki (mechanizm) handlowania pozostał. To cieszy.

1110xg.jpg

Jak dotychczas to było w lipcu i sierpniu najlepsze zyski na WTA.

Dzień kończyłem Turniejem pokera TEXAS HOLDEM [Edycja I]. Zająłem 2 miejsce z czego jestem niezmiernie szczęśliwy - na konto wpłynęły 84$. Brawa dla zwycięzcy oraz podziękowania dla sponsora głównego firmy BETFAIR !

Odnośnik do posta

Wczoraj na ATP totalna klapa. Potwierdza się fakt, że lepiej czuję babki niż facetów. Zresztą tak powinno być HEHE ;-)

Co do meczu Ivanović to mój fatalny błąd. Wszedłem na video z atdhe.net po zdobytym punkcie od razu zrobiłem zakup. Jak się okazało miałem jakieś 10-15 sec opóźnienia co mnie drogo kosztowało. Powinienem był otworzyć do tego jakiś livescore bukmachera albo scoreboard ze strony wtasonyericsson. Po tym spotkaniu odpuściłem handel na dobre.

aaadm.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.