Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Dzień "jednego skalpa".

dzis.jpg

Jednak WTA jest piękne.

1410c.jpg

100 euro zysku na jednym ticku, na to czeka chyba każdy trader. Fakt że to na LAY'u :) a nie na backu ale tick zaliczony. Kurs oscylował w granicy 1,10 więc ustawiłem się w kolejce z 1,09 i byłem na jej początku. Wystarczyła chwila gdy weszły większe kwoty od razu wykupiono moje 1,09 by tuż przed rozpoczęciem serwisu Suarez (jakieś 7-8sec) cieszyć się zyskiem.

Dzisiejszy dzień przechodzi do mojej historii potrójnie:

- największy dzienny zysk 364,14€ (poprzedni 354,01€ 20 lipca)

- największy zysk z jednego rynku 206,13€

- największy zarobek na jednym ticku 100€ (bez prowizji)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Coś pięknego.Chyba każdy student chciałby dzisiaj być w Twoje skórze:)

:-) no jak na studenta średnia 30 euro/ dzień mnie w pełni zadowoli :-P

Postaram sie wrzucić filmik ze spotkania Melzera z Nadalem :)

Odnośnik do posta

Dzisiaj tylko jeden rynek. Resztę dnia odpuszczam z racji tego, że nie będę miał zbytnio czasu. Z drugiej strony dzisiejszy zarobek to trzy dniówki więc nie kuszę losu i będę korzystał z weekendu.

dzis.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odnośnik do posta

:-) no jak na studenta średnia 30 euro/ dzień mnie w pełni zadowoli :-P

Ja też celuje w taki zarobek;p. Nie za dużo nie za mało. Narazie udaje mi się wyciągać z 10-15 euro dziennie, ponieważ nie mam czasu, ani takiego kapitału. Ale może kiedyś.

Tak czy siak, widzę, że dobrze Ci idzie. Będę tu często zaglądał bo muszę poszerzyć swoje horyzonty i wyjść po za rynki pre-race (studia bardzo ograniczają handel w ciągu dnia). A tenis jest chyba tym czego szukam.

Tak trzymaj bo przyda mi się wzór do naśladowania ;-) Pozdro

Odnośnik do posta

Elo Esio. No mi teraz właśnie rozpoczął się ostatni semestr (mam nadzieję) i faktycznie podczas tygodnia ciężko pogodzić handel z zajęciami ale każdą wolną chwilę staram się poświęcić giełdzie. Wieczory to raczej też odpadają bo życie studenta trzeba wykorzystać a jeszcze takiego mieszkającego w akademiku :-D

Odnośnik do posta
Gratuluje wyniku z jakiej strony z livescorem tenisa korzystasz i jak szybkiego masz neta ?

Jak byś mógł nagrać jakiś filmik będę wdzięczny ;-)

Elo Myszak. Dzięki za gratulacje. Nie korzystałem dziś z livescore'a tylko z Betfair Video.

A neta mam bardzo szybkiego bo to sieć akademicka. Przepustowość łącza bardzo duża bo na światłowodzie dokładnie nie wiem ile, jak się nie mylę to 10Gb (gigabit).

26309131.png

Jak widać do Moskwy Line Quality A (An excellent result! Expect all Internet applications to work very well assuming you have sufficient bandwidth).

26309605.png

Tu troszkę dalej.

26310393.png

995509956.png

Odnośnik do posta

Wow, świetny wynik. Pozazdrościć tylko.

Często Ci net pada w akademiku? Bo mojemu kumplowi, który też mieszka w takim miejscu, z 2 razy dziennie. A więc raczej ciężko o handel(nawet z zewnętrznym źródłem neta).

Odnośnik do posta
Wow, świetny wynik. Pozazdrościć tylko.

Często Ci net pada w akademiku? Bo mojemu kumplowi, który też mieszka w takim miejscu, z 2 razy dziennie. A więc raczej ciężko o handel(nawet z zewnętrznym źródłem neta).

Dzięki!

Bardzo rzadko pada. Jeśli już to na pewno nie z winy admina (raz przerwało jak switch się spalił) a admina znam i jeśli ma coś na sieci robić (co rzadko się zdarza) to daje mi znać. Trzeba kombinować :-)

Odnośnik do posta
No, gofer gratuluje wczorajszego dnia. Chłopaki z akademika nie chcą się uczyć tradingu widząc Twoje wyczyny? A co do internetu, to taka stabilność to chyba tylko na polibudzie!

Dzięki. Co do netu jutro idę negocjować podwyższenie transferu z adminem :lol:

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.