Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Na godzinę przed meczem Holandii zakupiłem kurs 1,12 na to że Holendrzy awansują dalej. Poczekam do rozpoczęcia meczu być może ktoś wykupi sporą część gotówki.

g25i57vtmq.jpg

Prawdopodobnie nawet zostawię to zobowiązanie i będę oglądał mecz. Nawet jeśli Holendrzy przegrają (odpukać) kurs o wiele nie podskoczy, myślę że max do 1,30. Remis kurs zostanie w miejscu ewentualnie 1-5 ticków wyżej. Ale jak nadarzy się przed meczem okazja do greena napewno nie przepuszczę okazji.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

W 20min spotkania zrobiłem greena na rynku over 2,5 gdyż widzę że ciężkie warunki atmosferyczne do grania, Duńczycy obrona Częstochowy więc zapowiada się under. Podjąłem dobrą decyzję bo mamy przerwę i 0-0. Ugrałem także nieco ponad euro rano na rynku "zwycięzca grupy"

cdy2hjvo1p.jpgxe0p6ptkmi.jpg

Odnośnik do posta

Przerwa spotkania Japonia - Kamerun. Ustawiłem się na dokładnym wyniku 1-0 bo standardowy rynek 1x2 był zapchany.

Po ustabilizowaniu się kursu wszedłem na rynek. Po kilku chwilach mój zakład został przyjęty. Geek wystawił kontrę o jeden tick niżej. Około 2 min przed rozpoczęciem drugiej połowy miałem greena. ;-)

1bw1vftvzy.jpg4ahlq0s3qv.jpg

Wracając do mojego niedokończonego zakładu na awans Holendrów do następnej rundy zrobiłem greena po to aby nie zamrażać kapitału.

yjmbqroms0.jpg

Odnośnik do posta

No i w końcu pierwsze redy ;/ kiedyś musiały nastąpić. Zacznę od tego, że przed spotkaniem Włochów handlowałem na overze 1,5 w pewnym momencie kurs poleciał w górę i zostałem z taką sytuacją:

under 1,5 ...... -28,00 euro

over 1,5 ..... +2,85 euro

Pomyślałem, że do przerwy może strzelą z jednego gola. W trakcie meczu skalpowałem na wyniku 0-0 stawką 18 euro i w momencie jak miałem 20e już ugrane na 0-0 kliknąłem na overze aby rozłożyć reda i na 0-0 aby rozłożyć greena. Wyszedłbym ogólnie jakieś -10 euro maksymalnie. A tu reda przyjęło w 39min a 0-0 nie bo rzut wolny dla Paragwaju i wtedy wiedziałem nawet sam do siebie powiedziałem " haha zaraz brama znajac moje szczęście live" i co? Oczywiście brama. Oba rynki minusowe.

oyyvc3brqn.jpg

Na rynku dokładnego wyniku straciłem 18,00 euro. W sumie przygoda live i niefart ale tak to zwykle bywa (prawo Murphy'ego) straciłem 35,40 euro.

Odnośnik do posta

Przed spotkaniem ligi islandzkiej spora luka między 2,36 a 2,30 udało się nieco zarobić.

34ijggxmvf.jpg

Tutaj bez większego ryzyka prawie 6e, nic tylko bić się w głowę po co wchodziłem live. Niby ryzykowałem dzisiejszy zysk ale nie powinienem był wchodzić.

W przerwie spotkania jeszcze ugrałem około 3 euro.

1umndw437e.jpg

Dzisiejszy bilans (ugrałem 12 euro na rynkach które zamykają się gdy skończą się fazy grupowe) więc dziś na minusie 3 euro. Dobrze, że tylko tyle.

6q730fjiak.jpg

Odnośnik do posta

Nowy dzień nowe łowiska. Zarzuciłem sieci jakieś 30min temu na over 1,5 w meczu Słowacji bo było miejsce na kursie 1,43 i 1,42. Efekt poniżej:

6lvwqed5yr.jpg

4q4pqw82bk.jpg

fg40n62m0b.jpg

Odnośnik do posta

Przeglądając rynki baseballa trafiłem na ciekawą sytuację w meczu PHI - NY. Otóż kurs na bet365 był wyższy aniżeli na betfair (bet365 - 1,85 | betfair 1,83) więc ustawiłem się z layem. Jak się okazało dobrze zrobiłem. Wystawiłem lay 1,84 a że było pusto to moj lay przeskoczył na stronę back. Po chwili ktoś kupił i geek wystawił back 1,85 tam też było pusto więc kasa pokazała się po stronie lay. Około godziny czekania i mogłem cieszyć się z greena. Kurs przed samym spotkaniem urósł do 1,90.

aewor7cvvy.jpg

Odnośnik do posta

Także przed spotkaniem kosza LA Lakers - Boston udało mi się ugrać kilka euro. Około 5min przed rozpoczęciem nie było gdzie się "wcisnąć" ale tuż przed samym rozpoczęciem pojawiła się okazja i skorzystałem.

p144ae180y.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj w oczekiwaniu na mecz MŚ pohandlowałem na rynkach tenisa przed spotkaniem a także w przerwach między setami, gemami (co 3 gemy jest trochę dłuższa przerwa). Rezultat zadowalający.

mto9xm6iu7.jpg

277tiuphpk.jpg

Tutaj udało ugrać się jeszcze więcej ale nie zrobiłem screena.

Ogólnie wyszło:

bp96u5mxnt.jpg

Odnośnik do posta

Chciałbym także podzielić się pewnym spostrzeżeniem jak dotychczas.

Otóż jeśli mamy pierwszą połowę spotkania i rzut wolny z dogodnej odległości bądź też rzut rożny to kursy "wariują" przeważnie spadają.

Tutaj ustawiłem się w momencie odgwizdania przez sędziego rzutu wolnego dla Chile, odległość około 25m. Oczywiście nie zdążyłem kupić kursu 1,80 bo ten od razu poleciał w dół. Moja kasa czekała na przyjęcie prawie jako pierwsza (przede mną czekało jakieś 1-2k). Strzałką zaznaczyłem moment, w którym kurs z 1,76 powędrował w ułamku sekundy do 1,80 wykupując moje pieniądze po czym od razu został zbity w dół gdyż jeszcze nie został wykonany wolny. Potrzebowałem 5sec żeby zarobić i tak też się stało.

ktduh37ytm.jpg

W przerwie spotkania zaatakowałem rynek dokładnego wyniku 2-0. Jak widać pomyślnie. Popełniłem mały błąd mianowicie zamiast ustawić się po 3,75 ustawiłem po 3,70 z myślą sprzedaży po 3,65. Najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji było ustawienie się po kursie 3,75. No ale do końca przerwy zdążyło się sprzedać. W najgorszym wypadku wychodziłbym z rynku na zero.

6impccfvtk.jpg

95yo5r62bu.jpg

A to rynek 1x2 zarobek 6e to tylko w momencie rzutu wolnego z bliskiej odległości na bramkę Hondurasu. Udało się tak 2 razy. A ten wynik na Hondurasie to w przerwie handelek, że Honduras nie wygra.

dq04vugzn0.jpg

Odnośnik do posta

Dokładnie też to zauważyłem gdy jest wolny z bliskiej odległości kursy wariują. Ale żeby to dobrze wykorzystać trzeba podejmować szybkie decyzje. Poza tym gdy mamy większe opóźnienie w transmisji może być nie ciekawie bo akurat mogą strzelić z tego wolnego gola i rynek zostanie zawieszony.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.