Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Czyli obstawiasz lay np 1.25 gdy kurs jest na 1.30 i liczysz, że wejdzie gruba kasa na back ?

Na takim kursie może nie o 5 ticków ale 2-3. Na wyższym kursie 4-6 ticków.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 530
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

PHIL TAYLOR wygrał po raz czwarty w swojej karierze Grand Slam of Darts. W finale pokonując w wielkim stylu Garr'ego Anderson'a 16-4. Dla fanów dartów było to świetne widowisko a je

Ostatnie dwa dni to darty na całego. Zaczął się Grand Slam 2011. Płynność na rynkach całkiem dobra jak na spotkania trwające maksymalnie 20 minut. Dziś odbyło się 16 spotkań i jestem ba

1. wchodzimy na http://www.google.pl/reader/view/ 2. klikamy subskrybuj 3. wpisujemy: psychoff.blogspot.com 4. klikamy enter nie ma za co Zgadzam się z Homikiem, muszę potestowa

Posted Images

Na dziś wystarczy, sześć godzin handlu, zadowalający wynik. Idę z przyjaciółmi na meczyk i zimny browar.

xrq2vccsdx.jpg

Odnośnik do posta

No również gratulacje;) Na tym tenisie bardzo ładnie Ci idzie, już ponad 300 euro do przodu ponad chyba masz ugrane przez to;) Swoimi wynikami na pewno wielu zainspirujesz do handlu;) Zastanawia mnie tylko, jak wyglądałoby handlowanie na bardzo ale to bardzo płynnych rynkach, bo tam już chyba troszkę ciężej o tak skuteczną grę, co nie?;) Pozdrawiam i sukcesów życzę;)

Odnośnik do posta

Cześć oglądałam właśnie twój filmik jak handlowałeś w czasie gdy serwujący wygrał gema, jutro też bym chciał spróbować bo handel na piłce w trakcie przerw na meczach ligi islandzkiej to katorga, masz jakieś wskazówki jak to zrobić bezpiecznie ... w którym momencie się wycofać gdy kwota nie będzie wchłonięta ?.. Pozdro!

Odnośnik do posta

Hmmm, wszystko opisałem jak gram. Oprócz tego każdy powinien posiadać wiedzę na temat zachowań kursów. Nie da się tego wytłumaczyć bo to trzeba "czuć".

Poza tym potrzeba w miarę szybkie łącze jeśli się ogląda live, bo opóźnienia powyżej 2sec na tenisie to bardzo dużo.

Odnośnik do posta

Dokładnie. Zdarzyło się też przy stanie 40-15 albo 40-0. Wtedy ustawiałem się z kasą. Bo jak się ogląda live to zawsze można wycofać pieniądze natychmiast. A jeśli kończył się gem to kasę zostawiałem.

Odnośnik do posta

Przylaczam sie do gratulacji :-) No to gofer chyba znalazles swoje eldorado, przy takich zyskach to chyba nic wiecej nie trzeba grac, opanowac ten rodzaj handlu do perfekcji i jest miazga :-D

Odnośnik do posta

Hehehehehe. Moim celem/marzeniem jest wyciągać dniówkę 33 euro aby pod koniec mieć okrągły tysiak. Czy to wypali zobaczymy.

Na dziś wystarczy bo i tak nie mam więcej czasu.

x5q0ihj3zx.jpg

Pozdrawiam ;-)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.