Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Czesc i czolem wub.png;)

Troche mi sie ostatnio nudzi, wiec postanowilem sobie pograc znanym zapewne prawie wszystkim systemem LTD. Z gory zaznaczam, ze bedzie to blog GAMBLERA i beda to po prostu typy, wiec nie wyjezdzac mi tu ze to nie trading, a jak sie nie podoba to nie zagladac tu i juz.

Zalozenie jest proste, atakuje kursy raczej ponizej 4 (bede staral sie w okolicach 3) i zostawiam do konca kleczac na grochu w kuchni i bijac allachy do statuetki CR7 w nadzieji ze sie uda :P

System mial wielu zwolennikow jak i przeciwnikow, juz nie wspominajac o cudownym jego ulepszaniu stosujac jakies zabezpieczenia w postaci CS, wychodzenie przy 0-0 w przerwie czy nie wiadomo jakie inne herezje. Ja nie bede tu nic takiego kombinowal, po prostu jade jak leci ksieguje zysk lub strate :P

Mysle, ze wiecej jak 200 meczy jednego dnia nie uda mi sie zagrac wiec przyjmijmy umownie ze moj budzet na ta zabawe wynosi 2000Ł, i bede poczatkowo gral zobowiazaniem 10Ł.

Nie wiem jak czesto bedzie mi sie chcialo robic podsumowania, ale mysle ze minimum raz w tygodniu beda.

Zaczalem 3dni temu:

post-56-0-13701300-1346495364_thumb.jpg

P.S. MYSLE ZE WSZYSTKO JEST JASNE, DLATEGO BARDZO PROSZE O POWSTRZYMANIE SIE OD WPISOW TUTAJ CELEM UNIKNIECIA POWSTANIA SMIETNIKA. wszelkie pytania na prv.

No i to by bylo na tyle

ELO :P

post-56-0-66392200-1346495809_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Zajczyk powiem szczerze - w szoku jestem :D Powodzenia, choć wiem, że sobie poradzisz. Jeśli mogę coś dodać od siebie, to weź mały przykład z Bartasa i dodawaj coś "ciekawego" w każdym poście tak jak Bartas muzykę. To powinno zwiększyć oglądalność Twoich zapisków.

wub.pngwub.pngwub.pngwub.pngwub.pngwub.pngwub.pngwub.png

PS: Przyglądamy Ci się pamiętaj - różowy kolor coraz bliżej :)

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzien bardzo pechowy, bo tylko tak moglbym to okreslic - padlo az 36% remisow + ponad 40 zdarzen gdzie mi sie wcale nie przyjely proponowane kursy + kilka zdarzen gdzie przyjelo mi sie tylko czesc stawki i padal gol.

post-56-0-29731100-1346582685_thumb.jpg

Jutro zrobie podsumowanie zbiorcze, aczkolwiek nie bedzie ono do konca miarodajne poniewaz pierwszy dzien pogralem zobowiazaniem 5Ł a odnotowałem calkiem fajny zysk... :P

Odnośnik do posta

Dobra to podsumowanie pierwszych kilku dni. Jak juz wspominalem, nie bedzie ono do konca miarodajne, poniewaz pierwszy dzien gralem mniejszym zobowiazaniem, ale to nie jest do konca istotne :P

Lacznie zagralem: 374

Wygralem: 276

Przegralem: 98

Skutecznosc: 73.8%

Zysk/Strata: +60.68 Ł

Yeld: 3.15%

Lacznie wygrane: 990.68 Ł

Lacznie przegrane: 930 Ł

Obrot: 1920.68 Ł

post-56-0-54663900-1346635793_thumb.jpg

Pozdro piwo.gif

Odnośnik do posta

Mialem w tym tygodniu zrobic tylko podsumowanie zbiorcze, ale wczoraj miala miejsce na tyle interesujaca dla mnie sytuacja, ze postanowilem ja zamiescic :) Otoz na 35 zagranych rynkow az 31 okazalo sie zyskownych, co daje 88.6% skutecznosci rolleyes.gif

post-56-0-78500900-1346755972_thumb.jpg

Edytowane przez zajczyk
Odnośnik do posta

nie sadze :P

tak jak w sobote mialem pecha, tak wczoraj fuksa. Zicoo napisal przed chwila na sb - gorka, czarna seria, gorka, czarna seria i "prawdopodobnie" tak to bedzie wygladalo, zobaczymy tylko czy z lekka przewaga gorek czy czarnych serii heh :P

Odnośnik do posta

W Nowym Jorku deszcz a ja troche sie nudze, wiec zrobilem sobie fajny wykresik ze wszystkich dotychczasowych rynkow. Mniej wiecej tak to wlasnie bedzie wygladalo :-)

post-56-0-97704200-1346861577_thumb.jpg

i dla kontrastu :P

post-56-0-20029900-1346861603_thumb.jpg

Odnośnik do posta

zajac, powiedz tylko czy grasz jak leci - czyli co wystawia bf i generalnie z zamknietymi oczami? czy jakkolwiek typujesz?

dodam tylko tyle ze typowanie baaaaardzo zgrubne i wybor wszystkich meczy ale z lig overowych da na pewno wzros ok 60% w skutecznosci. zeby nie bylo ze to moje jakies widzimi sie - potwierdzone doswiadczalnie przez "mega" tradera od pilki....

Odnośnik do posta

No to jedziemy, pierwszy ujemny tydzien :)

Zawazyly piatek i sobota gdzie w sumie padlo odpowiednio 39 i 37% remisow kazdego dnia co szczegolnie przy sobocie (prawie 160 zdarzen) dalo sie dosc bolesnie odczuc :P

post-56-0-27047200-1347833729_thumb.jpg

Lacznie zagralem: 425

Trafilem: 303

Nietrafilem: 122

Skutecznosc: 71%

Lacznie wygralem: 1069.92

Lacznie przegralem: 1220

Laczny obrot: 2289.92

Zysk: -150.08

Yeld: -6.6%

i wykresik z calosci

post-56-0-00385000-1347833823_thumb.png

Pozdro :evil:

Odnośnik do posta

Podsumowanie od poczatku tematu do wczorajszego dnia, dlaczego tak zaraz wyjasnie :P

Lacznie zagralem: 1087

Trafilem: 798

Nietrafilem: 289

Skutecznosc: 73.4%

Lacznie wygralem: 2878.38

Lacznie przegralem: 2890

Laczny obrot: 5768.38

Zysk/Strata: -11.62

Yeld: -0.2%

post-56-0-89663200-1348247901_thumb.jpg

W tym momencie nie wiem co bedzie dalej, poniewaz od wczoraj na pilce chodzi mi bocik i jak juz dzisiejszego dnia widze, ze strasznie duzym problemem bedzie robienie podsumowan. LTD gram nadal ale w polaczeniu z innymi rynkami wychodzi straszne maslo maslane jezeli chodzi o przejzystosc, bo jak wszyscy wiemy wszystkie rynki z pilki noznej w p&l na bf wrzucane sa do jednego wora, sumowane razem i nic na to nie poradzimy :( Tak to wyglada na chwile obecna jak cos sie zmieni to wroce do pisania tutaj albo nie wroce :)

Co do samego wyniku do jestem bardzo zadowolony piwo.gif

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.