Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam, Mam 23lata. Zakładami sportowymi zainteresowałem się od czasu pierwszych ,,kieszonkowych'' czyli dobre kilka lat temu. Na początku gdy nie znałem betfair grałem tylko u buków z różnym skutkiem. Dwa lata temu zainteresowałem się giełdą i na dzień dobry z 10euro w miesiąc dorobiłem się 900euro. Dziś już wiem że to było szczęście i nigdy już tak szybko takie pieniążki się nie pojawią. Generalnie od tego czasu na giełdzie betfair dużo przegrałem ale uważam że w tym czasie nabrałem cennego doświadczenia i również przekonałem się że aby zarabiać trzeba bardzo powoli budować kapitał przy minimalnym ryzyku. Od teraz będę starał się opisywać moje poczynania. Z oferty dnia będę analizował spotkania a dopiero później dobierał odpowiednią strategie. Przeważać będzie piłka nożna in-play (LTD, O/U) gdzie przy tym drugim będę wchodził na kilka tików. Czasem zagram pre-play ale to rzadziej...puki co nie mam ,,smykałki'' do tego. W przyszłości będę grał in-play tennis ale moje łącze puki co nie pozwala mi śledzić livestreamu więc narazie odpuszczam. Kapitał początkowy 50euro natomiast program to geekstoy.

Edytowane przez rkotacomando
Odnośnik do posta

Nadszedł czas na podsumowanie pierwszego dnia:

1.10.2012

Zagrałem łącznie na 11 rynkach. Na 3/11 zagrałem pre-play stawką 20e wchodząc godzinę przed rozpoczęciem back na faworytów i lay krótko przed rozpoczęciem meczu. Dobierając spotkania sugerowałem się tylko i wyłącznie dużo niższymi kursami u buków i tendencją spadkową. Płynność na nich nie była najlepsza. Wynik z tych 3 rynków nie powala na kolana bo wynosi 0,04euro :-D (kolejno: 0,00, +0,23, -0,19) Tutaj mam pytanie. W jaki sposób analizować i na co zwrócić jeszcze uwagę jeśli chcę wejść pre-play godzinę przed spotkaniem?

Kolejne rynki to gra in-play (stawka 5e) na U2.5 i U3.5 w spotkaniach typowo underowych, gdzie wchodziłem w 1 min i wyjazd przy 5-10min lub 65/70min i również gra na kilka tików. Tutaj już wszędzie kilka groszy do przodu.

No i perełka na koniec dnia. Mecz 2 bundesligi Duisburg - Hertha Berlin. Lay na gospodarzy i szybki gol dla Herthy. Zysk z tego rynku +0,99

Podsumowanie:

Ilość rynków: 11

zysk/strata: +2,07

bank: 52,04

post-2851-0-65263400-1349197991_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Witam. Na blog wracam ponownie:) W ostatnim czasie trochę kombinowałem ale chyba pozostanę już przy jednej nieskomplikowanej strategii. Gram in play U/O w kopanej na wysokie leye. Głównie to U4.5 i 5.5. Staram się analizować mecze gdzie spodziewam się mało bramek. Wchodzę krótko przed meczem. Jak idzie dobrze i nic nie wpada zostawiam do końca natomiast jak ładują gole i jest duże prawdopodobieństwo wtopy to zamykam. Gram leye w przedziale 7-11 a więc i zobowiązanie jest duże ale jak na razie idzie dosyć dobrze. Puki co gram mała stawką bo mam niski kapitał. To dopiero początki ale jak nadal tak dobrze pójdzie za pół roku będzie z tego chleb. Poniżej zamieszczam scren.

post-2851-0-05180200-1352542674_thumb.pn

Odnośnik do posta

Na pewno jest to jakiś sposób, choć przeglądając wybrane przez Ciebie spotkania nasuwają się pytania. Grasz dla zysku kilku ticków, czy starasz się wycisnąć ile się da ? Czy przed rozpoczęciem spotkania masz ustalone twarde zasady wyjścia, czy grasz 'na czuja' ? Dla przykładu:

1. Nancy - Rennes u4.5 w 84' 1:3

2. Athletic Bilbao - Lyon u5.5, w 63' było już 2:3

3. Chelsea - Szachtar u5.5, po 9' 1:1, w 48' 2:2.

Mimo takiego przebiegu spotkań, w każdym notowałeś zysk. Jednak takie wyniki są w danym momencie 'krytyczne' dla Twojego systemu, wystarczy szybko strzelona następna bramka i lądujesz po czerwonej stronie mocy.

Odnośnik do posta

skeleton....dokładnie przy tych spotkaniach troszkę się napociłem. Strategie dopiero sobie układam i po tych spotkaniach doszedłem do wniosku że przy np U4.5 po bramce numer 4 odrazu biorę stratę chyba że bramka nr3 padnie szybko np na początku drugiej połowy wtedy też będę ciąć straty. Ale instynkt i dobre czucie danego rynku i przypuszczenia co może się wydarzyć też mogą zrobić swoje i też czasem będę na tym bazował. Odnośnie tych spotkań co podałeś: atletic - Lyon to był źle wyselekcjonowany mecz i tutaj przyznaję się do błędu ponieważ tutaj już przed meczem można było się spodziewać dużo bramek, podobnie z chelsea - Szachtar. Każdy uczy się na błędach.

Kolejne moje rynki grane dziś o 15 serieB:

Ascoli - Livorno: U4.5 zob: 7.38e,

Ternana - Verona: U4.5 zob: 6.90e,

Odnośnik do posta

Ascoli - Livorno U4.5, wynik:1-4, zysk/strata: -0,25 (tutaj zaakceptowałem małego reda po 3 bramce w 72min, Livorno w przewadze jednego zawodnika a później dwóch dostało gazu więc dobry mały red niż totalna wtopa)

Ternana - Verona U4.5,wynik:0-2, zysk/strata: +0,57

Na dziś kończę. Ogólny rozrachunek dnia na dobrym plusie. Poniżej zamieszczam screen dniówki.

post-2851-0-16831400-1352563256_thumb.pn

Odnośnik do posta

Valladolid - Valencia U4.5 wynik:1-1, zysk/strata +0,76

Palermo - Sampdoria U4.5 wynik:2-0, zysk/strata +0,66

Villarreal - Murcia U4.5 wynik: 1-1, zysk/strata +0,85

Teraz ze względu na wyjazd służbowy przerwa z giełda do 24.11. Poniżej fotka z dzisiejszego dnia.

post-2851-0-78725600-1352641066_thumb.pn

Odnośnik do posta

Jeszcze wieczorem znalazłem trochę czasu na zagranie dwóch rynków

San Martin - Indepediente U4.5 wynik: 0-0, zysk/strata:+0,57

Montpellier - PSG U4.5 wynik:1-1, zysk/strata:+0.49 ( w 70min przy stanie 1-1 i dwóch czerwonych kartkach po obu stronach obawiałem się bramek w końcówce tym bardziej że PSG walczy o mistrza więc dobry mały green niż red)

Do usłyszenia 24.11:)

post-2851-0-75385200-1352671151_thumb.pn

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.