Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

2. kursy, twoje wystawione srodki, przehandlowane srodki na danym kursie. po lewej te niebieskie kreseczki, to ostatni kurs, na ktorym odbyl sie handel.

1. moze kto inny sie wypowie, gdyz z takich ustawien nie korzystam w ogole.

Odnośnik do posta

Witam, czy mógłby ktoś wytłumaczyć (najlepiej na przykładach) opcje w "Stawkowanie i narzedzia":

- wykonaj lub anuluj

- tick offset

-weź stratę

-przyjmij stop przy

-trailing, anuluj zaklady

z góry dziękuję

Odnośnik do posta

Witam, czy mógłby ktoś wytłumaczyć (najlepiej na przykładach) opcje w "Stawkowanie i narzedzia":

- wykonaj lub anuluj

- tick offset

-weź stratę

-przyjmij stop przy

-trailing, anuluj zaklady

z góry dziękuję

A przejrzałeś 7 stron tego tematu ? :-)

Odnośnik do posta

Przejrzałem, ale jasnej odpowiedzi nie znalazłem, szczególnie chodzi mi o wyjaśnienie "trailingu", dzisiaj spotkało mnie coś dziwnego, otóż mialem włączonego stop lossa i trailing, kupiłem backa za 50e, kurs szedł w moją stronę, jednak po godzinie czasu zauważyłem, że geeks sprzedał mojego backa i kupil laya za 150e! czy zdarzyło się komuś coś podobnego? Może jest to związane z najnowszą wersją Geeksa? :wacko:

Odnośnik do posta

trailing sluzy do automatycznego przesuwania SL. jesli ustawisz SL np na 3 ticki, to gdy kurs bedzie podazal wg twoich zamiarow, to automatycznie stop bedzie sie przesuwal. bedzie sie ustawial wyzej/nizej o te 3 ticki od aktualnego kursu.

Odnośnik do posta

Witam. Co muszę zrobić żeby zachować ustawienia geeka po przejściu z visty na 7? O ile wiem muszę zabrać ze sobą jakiś plik z ustawieniami ale gdzie on jest w viście? Był już ten wątek w temacie ale autor sam doszedł do sedna zanim ktoś zdążył odpowiedzieć.

Odnośnik do posta

Dzięki yavor 01%20Smile.png a czy zdarzyło Ci się coś podobnego jak opisałem wyżej, gdy miałeś włączonego stop lossa? zastanawiam się czy mam coś źle ustawione czy może najnowsza wersja GT ma jakieś wady? dodam, że stop lossa miałem ustawionego na 2 tiki, przyjmij stop przy 2 tikach, włączony trailing i dziel zysk/strate

Edytowane przez mikolaj456
Odnośnik do posta

Ja miałem kiedyś podobny problem, gdy po skontrowaniu zakładu i hedge, wystawiało mi lay za stawkę greena. Okazało się, że nie miałem zaznaczonej opcji w geeku ;) Sprawdź u siebie :

post-770-0-39608400-1326979036_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wielkie dzięki 01%20Smile.png rzeczywiście nie miałem zaznaczonej tej opcji. a możesz mi powiedzieć na ile tików najlepiej ustawić " place stop at +" jesli stop lossa mam ustawionego na 3 tiki? i o co dokladnie chodzi z tym "place stop at +" i cancel bets?

Odnośnik do posta

Swego czasu miałem ustawione na "3", z tego co mi kapitan tłumaczył to jest to najlepsze ustawienie by przyjęło Ci po najlepszej cenie w razie skoku ceny. Nie testowałem szczerze powiedziawszy ;)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Ja miałem kiedyś podobny problem, gdy po skontrowaniu zakładu i hedge, wystawiało mi lay za stawkę greena. Okazało się, że nie miałem zaznaczonej opcji w geeku ;) Sprawdź u siebie :

post-770-0-39608400-1326979036_thumb.jpg

witam zaznaczam to co mowicie panowie i sytuacja ma sie tak gram in play back serw tenis i jak wlaczam stop lose to nadal pobiera mi jakies inne niewiadomo wedlug czego kursy , po wczesniejszym zgreenowaniu i checi od nowa jakby zaczecia scalpingu, i wyskakuja bledy ze za malo srodkow podczas gdy ja nie che miec stop lose na 3-4 pozycjach co robic?

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.