Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kilka pytań odnośnie Geeks Toya

Promowane odpowiedzi

Ja mam pytanie odnoscie opcji Fill or Kill, czy jest ona przydatna , czy znacznie ułatwia handel, w jakich sytuacjach mozna ja wykorzystac. Ktoś używa tej opcji i podzieli sie wrazeniami? :)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 198
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

1) Klikasz na All Markets, zmieniasz na Horses Klikasz prawym na Horses, Market Display - Winner 2) Prawym na naglowek kolumny, margin, zobacz czy masz najmniejsza wartosc (1) Mozesz tez probowa

strzelam (bo nigdy nie uzywalem a help niewiele na ten temat mowi) - mozesz tego uzyc, jak chcesz odpalic inny program bez wylaczania geeksa i bez obawy ze nalicza Ci oplaty za pobieranie danych.

Ticks part - wystawia Ci kontrę po cenie zakupu przy każdym skupionym euro. Jeżeli stawka to 100e, kurs 1.50, tick offset ustawiony na 1, w tym wypadku gdy ktoś skupi twoje 90e to całość przechodzi ja

Posted Images

Mam jeszcze jedno pytanie, jak ustawić stawki żeby nie znikały, bo jak ustawię backi, a potem chce ustawić laya to backi przyjmują wartości domyślne? Z góry dziękuję.

robisz to uzywajac chyba prawego klawisza myszy po wpisaniu nowej wartosci stake....

wiecej o tym znajdziesz na forum GT

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Dostał ktoś z Was maila dzisiaj aby pobrać/zaktualizować geeka dziś do północy?Wynika z tego że betfair wymusił od geeka aby wprowadzić nowe usprawnienia gdyż tamte wersje miały,,krytyczne błędy'' czyli jak nie pobiorę nowej wersji to chyba stara jutro nie będzie działać?

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Panowie potrzebuję pomocy z GT. Zastanawiam się nad wykupieniem licencji, jednak gdy chciałem to zrobić, po zalogowaniu się aby dokonać płatności wyskakuje coś takiego:

"You have not yet linked your Betfair account with your forum account. To do so, you need to login to the Toy and link your accounts."

Czy ktoś mógłby nakierować mnie, w jaki sposób należy powiązać te konta ? Dodam, że w wersji treningowej nie pojawiał się taki komunikat.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ostatnio grywam z otwartymi na jednym pulpicie 8-10 rynkami i zauważyłem dziwaczną prawidłowość. Otóż u mnie nie otwiera się co ósmy rynek. Często bywa więc tak, że jesli któryś rynek ma być ten ósmy, to próbuję otworzyć inny (oczywiście bez skutku), a potem dopiero ten właściwy, który otwiera się już normalnie. Też tak macie?

Odnośnik do posta

Ostatnio grywam z otwartymi na jednym pulpicie 8-10 rynkami i zauważyłem dziwaczną prawidłowość. Otóż u mnie nie otwiera się co ósmy rynek. Często bywa więc tak, że jesli któryś rynek ma być ten ósmy, to próbuję otworzyć inny (oczywiście bez skutku), a potem dopiero ten właściwy, który otwiera się już normalnie. Też tak macie?

Kiedyś tak miałem (podobna przypadłość), przyczyna była tego typu, że właśnie ten n-ty rynek przeciągnałem na drugi monitor. Później korzystając z jednego nie wyświetlał mi się :) (łapał pozycje tak jakbym nadal miał dwa monitory).

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.