Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betfair i jego przyszłość - bez języka polskiego

Promowane odpowiedzi

Przed chwilą otrzymalem maila o treści:

Wazna aktualizacja dotyczca serwisu Betfair

Z dniem 5 listopada 2012 r. planujemy zmniejszy liczb wspieranych przez nas jzyków. Nastpujce jzyki zostan wyczone z grupy wspieranych przez nas jzyków: norweski, fiski, polski, tradycyjny chiski i uproszczony chiski. Od pitku domylnym jzykiem witryny Betfair stanie si dla Ciebie jzyk angielski.

Jeli nie chcesz uzywa jzyka angielskiego, mozesz zmieni go na woski, hiszpaski, niemiecki, grecki, duski, szwedzki, portugalski, rosyjski lub czeski. Wystarczy z rozwijanej listy na gównej stronie Betfair wybra jeden z powyzszych jzyków (kliknij tutaj).

Decyzja ta jest spowodowana niewystarczajcym popytem ze strony klientów, który pozwoliby nam na dalsze wspieranie powyzszych jzyków. Uwazamy równiez, ze zmniejszenie iloci wspieranych jzyków bdzie miao pozytywny wpyw na jako dostarczanych przez nas usug dla tych jzyków, które nadal bdziemy wspiera.

Mamy wiadomo, ze powyzsze zmiany mog przysporzy niedogodnoci, za które przepraszamy.

Wicej informacji mozna znalez na stronie.

Z powazaniem,

The Betfair team

Czy oby na pewno jest tak male zainteresowanie ze strony PL, że wycofują nasz język. Osobiście uważam, że mi to lotto :), jaka jest Wasze zdanie?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W związku z informacjami, a także decyzjami jakie podjęło nowe szefostwo Betfair w stosunku do polskich podmiotów jesteśmy wam winni pewne wyjaśnienia. Jako administracja serwisu przez wiele tygodni p

Grudzień 2014 roku. To ostateczny termin, kiedy nastąpi nowelizacja brytyjskiej ustawy hazardowej. Wśród proponowanych zmian jest wprowadzenie podatków dla firm, które miałyby zależeć od miejsca zamie

Ale pierdolamenty, co jeden post to lepszy, no ale dobry humor to podstawa

Posted Images

wydaje mi się, że w ten sposób na pewno zmniejszą przypływ nowych użytkowników. Co do małego zainteresowania - może faktycznie jest coś na rzeczy. Trading nie każdego kręci, nie każdy potrafi się w nim odnaleźć, a przypuszczam, że przez wielu betfair jest postrzegany jako kolejny bukmacher, a już chociażby ich reklamy są częściej wyświetlane niż bf.

Ale z drugiej strony, skoro nie potrafią poprawnie napisać maila w naszym języku... :D to pewnie stwierdzili że nie ma sensu dalej łamać sobie język :)

Odnośnik do posta

Panowie i Panie,

Nie byłem aktywnym forumowiczem, głownie z braku czasu, ale mam do Was masę szacunku i sympatii za stworzenia dużej i aktywnej społeczności tradingu sportowego.

Na podsumowania, wnioski i opinie czas przyjdzie później. Na chwilę obecną mogę jedynie stwierdzić , ze jest mi niezmiernie przykro, że sytuacja przybrała taki obrót. Ja sam również najprawdopodobniej pożegnam się z firmą po wielu latach pracy.

powodzenia,

M.

Odnośnik do posta

Panowie i Panie,

Nie byłem aktywnym forumowiczem, głownie z braku czasu, ale mam do Was masę szacunku i sympatii za stworzenia dużej i aktywnej społeczności tradingu sportowego.

Na podsumowania, wnioski i opinie czas przyjdzie później. Na chwilę obecną mogę jedynie stwierdzić , ze jest mi niezmiernie przykro, że sytuacja przybrała taki obrót. Ja sam również najprawdopodobniej pożegnam się z firmą po wielu latach pracy.

powodzenia,

M.

Może i lepiej. Firma która z założenia miała być czymś innowacyjnym, z odpowiednią promocją mogła być prawdziwą giełdą, z odpowiednim lobbingiem mogła być traktowana jak giełda, zeszmaciła się na przekroju ostatnich kilku lat totalnie.

Zamiast promocji wśród inwestorów giełdowych betfair promuje swoje wysokie kursy wśród dzieci które lubią sobie wysłać kupona. Dodatki w stylu opisywania nadchodzących wydarzeń sportowych, wywiady czy promocja poprzez sławnych dziennikarzy czy komentatorów sportowych to kolejne pokazy braku targetowania na jakichkolwiek poważnych inwestorów. Wprowadzenie kasyna i opłat premium, a potem ich podwyższenie to już gwóźdź do trumny tak dobrze zapowiadającej się inicjatywy jaką na początku było betfair.com.

To, że wyłączony zostanie support pl świadczy głównie o tym że za mało dzieci z Polski wchodzi na betfair przegrywać kieszonkowe. Polacy którzy tam dołączą grają za grosze i po pewnym czasie się zniechęcają, a Ci co zostają na dłużej, a jest ich coraz więcej traktowani są jak wrogowie którzy wyciągają kasę z systemu, który ma tylko jeden cel - jak najwięcej zysku dla betfair za prowizję z wygranych rynków, a Ci którzy mają czelność wyciągać zarobioną kasę i nie wprowadzać jej w ruch na kolejnych rynkach muszą płacić sowite opłaty karne.

Odnośnik do posta

Czyli już koniec zlotów traderów, forum padnie, betfair pomału zablokują, bilety za blogi zlikwidują? Dlatego zlikwidowaliście turniej pokera w poniedziałek?

Panowie i Panie,

powodzenia,

M.

A jakieś prawdziwe przyczyny całej sytuacji zostaną podane? Rozumiem chiński - mają azjatów, ale dania, czechy, grecja zostają więc czemu padło na polskę? Spójrzmy prawdzie w oczy przecież temat sports tradingu się rozwijał, widać to chociażby tutaj na forum. Mi cała sytuacja również śmierdzi... Co będzie z zaklady.betfair.com . Co będzie z tym forum?

Betfair.com rozumiem, że jesteś jednym z głównych pracowników. Dlaczego również masz się pożegnać z firmą po wielu latach pracy? Czy cały projekt faktycznie Wam ie wyszedł i likwidacja polski z mapy betfairowskiej jest trafnym pomysłem czy adam82 w swoim wpisie ma trochę racji?

Dajcie nam jakieś szersze informacje. Mysle, ze powinniscie upublicznic calosc w szczegolach, bo powody małych dochodów, kiepskich klientów na polskim rynku to chyba wspomniane dzieci kupią. Na tym forum jest dziesiątki osób zarabiających min 3,4 tysiące fuciaków. Są tez osoby, ktore zarabiaja w dziesiatkach i setkach. Chyba traderos i traderzy jego pokroju! Takze scieme ladną puszczacie...

Mamy sie bac wyplat? Ustawy hazardowej?

Admini, co bedzie z forum?

Odnośnik do posta

moze jakas zbiorowa petycja do betfair? Co Wy na to?

Ja osobiscie jestem pewnie troszke starszy od Was. Nie znam angielskiego. Za moich czasow uczyli ruskiego, ktory pozostaje, ale ja i tak rowniez mam z nim problem. Dlateczego więc usuwają wszystko po polsk. Przeciez nie tylko ja tutaj jestem w takiej sytuacji. Yavor tez podobno ma problem z english, a inni? To kpina. W polsce istnieją chyba 7 lat i nagle im sie odwidzialo?

Bombardujmy mailami angielski support, piszmy petycje bo kolejnym krokiem bedzie wylaczenie gieldy a tego nie chcemy.

Odpowiedzcie do dalej z zaklady.betfair.com, skoro nie bedzie aktualizowany polski to blog tez nie bedzie prowadzony, supportu nie bedzie , pracownikow wywala i pomalu dosiegniemy dna co moze spowodowac ucieczke z polskiego rynku ze wzgledu na ustawe, bo kto bedzie nas bronil?

No i co bedzie z tym portalem i forum?

Odnośnik do posta

Różnica polega na tym, że tam nikt nie odpierdala w rządzie. Nie mają ustawy jak i również po 7 latach nie rezygnują z danego rynku.. Tu coś jest na rzeczy i dowiemy sie tego zapewne w swoim czasie. A to czy nas to zaboli czy tez ne to czas pokaze. oby się tylko na języku skończyło a nie było innych dalszych dla nas ograniczeń!

Jednak w to nie wierzę. Coś musi być na rzeczy. Gówniane informacje póki co!!

Przeciez na tenisie robimy im zajebisty obrót. Polska powinna być w czołówce wszystkich rynków betfairowskich.

Poprosmy o włączenie sie do dyskusji ludzi odpowiedzialnych za betfair.

Edytowane przez allgreen
Odnośnik do posta

Ale wy marudzicie, wycofują język polski i inne. Nauka podstawowych zagadnień z języka angielskiego długo wam nie zajmie więc słaby argument podaliście. W geek toyu gracie na spolszczeniu ? Ja od początku się przyzwyczajałem na angielskiej wersji i nie wyobrazam sobie,że jeśli miałbym grać to na polskiej teraz.

Odnośnik do posta

Ale wy marudzicie, wycofują język polski i inne. Nauka podstawowych zagadnień z języka angielskiego długo wam nie zajmie więc słaby argument podaliście. W geek toyu gracie na spolszczeniu ? Ja od początku się przyzwyczajałem na angielskiej wersji i nie wyobrazam sobie,że jeśli miałbym grać to na polskiej teraz.

A ja lubię SZ i CZ , a jak BF wisi ,nie zależy na komunikacji z klientem to źle wróży na przyszłość, a dogadać się mogę i w języku angielskich i rosyjskich imperialistów.

Odnośnik do posta

ludzie, to tylko wycofanie języka, a piszecie tutaj w taki sposób jakby wyłanczali nam dostęp. M. napisał, że prawdopodobnie żegna się z firmą, a to raczej tylko i wyłącznie z tego powodu, że kończą wspierać polską wersję, polski support w betfair.

Forum traderzy.pl jest niezależną "instytucją" i na pewno nie zginie - tak nam dopomóż ... :)

Nie panikujcie, uczcie się języków ;)

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Ale panowie może zrobimy jakąś akcje zeby pokazać Angolą, że nie takie słabe z nas Bolki. Np umówić sie na jakiś rynek polskiej 3 ligi i tam zrobic obrót 100 tys e

Wedug mnie trading w Polsce sie rozwija w dużej mierze dzięki " traderzy.pl". I na pewno zwiększa sie ilość rejestracji z Polski z roku na rok. Wedlug mnie betfair ma złą polityke. Powini wspierać dużych graczy, którzy kreują rynki.

Możliwe ze rezygnują z języka, bo kosztuje ich to więcej niż zysk jaki mają z Polskich graczy.

Edytowane przez czajekmilenium
Odnośnik do posta