Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

back 1.01

Promowane odpowiedzi

widzisz josse, umiesz jednak odpisac jak czlowiek. czy ja wiem czy taki wał.... nie jest to sytuacja w której zarabiasz bez calkowitego ryzyka, bowiem istnieje zagrozenie, ze przyjmie back 1,01 a kon umrze dajmy na to :) i juz lay 1,01, zatem sam jestem ciekaw jak na dluzsza mete takie granie potraktuje betfair. Problem na tym screenie co podałes wynika wlasnie z tego, zeo ile lay 1,01 przyjmie jako unmachet to juz back 1,01 nie wezmie do czasu , tylko pociagnie z najwyzszego kursu

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 49
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Niektórzy do perfekcji opanowali szydzenie z innych zamiast patrzeć na własne błędy i z nich wyciągać wnioski. Radzę się zając swoimi sprawami, a posty typu użytkownika josse czy addicted zachować dla

hahahahaha, najzabawniejszy post jaki tu przeczytałem, proponuje zamknąć te 3 konta i zająć się czymś innym

Skoro uważasz, że to że nie wyśmiałem pytań użytkownika, jest podejściem zbyt powaznym do tematu to sorry,ale chyba mamy inne podejście do pomocy początkujacym. 1. - Jak napisałem wyżej, nie w

Myślę, ze te konie to tylko Twoja przykrywka:) Pewnie myślisz aby wchodzić w rynek odległy na którym nie ma wcale kasy i stawiać lay oraz back tak jak napisałeś i tak jak jest na moim screenie.

Odnośnik do posta

Myślę, ze te konie to tylko Twoja przykrywka:) Pewnie myślisz aby wchodzić w rynek odległy na którym nie ma wcale kasy i stawiać lay oraz back tak jak napisałeś i tak jak jest na moim screenie.

Niezle kombinujesz, ale niestety rozczaruje Cie - nie to sobie obmysliłem :) swoja droga to co pokazłaes na screenie to juz wałek prima sorte i przypuszczam, ze z czyms takim długo bym nie zajechał

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Witam

Dla odmiany napisze że da sie kupic back 1.01  gdy kurs jest wyższy

Kup Back gdy kurs bedzie 1.01

Kwota: 5.00

Juventus v Trabzonspor

Match Odds

Going in-play

Back 1.01 Juventus

Żeby bylo jeszcze ciekawiej mecz

Dnipro v Tottenham

Match Odds

Going in-play

Dnipro Back 1.01

Tottenham Back 1.01

Mecze będa rozgrywane w tym samym czasie , wiec kwota przypadnie tylko na jeden back

1.01 jesli taki wystapi

Odnośnik do posta

Juventus v Trabzonspor
Match Odds
Going in-play
Back 1.01 Juventus 

Żeby bylo jeszcze ciekawiej mecz

Dnipro v Tottenham
Match Odds
Going in-play
Dnipro Back 1.01
Tottenham Back 1.01

brak kupna :(

wiec dalej:

Santos 1 - 0 Sorocaba  `63 minuta

Kup Santos gdy Back 1.01

Odnośnik do posta

53069d9f4de96.png

Kwota: 5.09

Nacional (Par) 1 - 0 Zamora `74 minuta

Atletico Rafaela 0 - 0 Boca `Juniors 10 minuta

Sao Bernardo 0 - 1 Sao Paulo `33 minuta

Kup Santos gdy Back 1.01

Odnośnik do posta

Ja mam dwa pytania:

1. W jakim celu prowadzisz te zapiski?

2. Co wspólnego z tradingiem ma backowanie kursów 1.02 lub niżej?

Odnośnik do posta