Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

back 1.01

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Niektórzy do perfekcji opanowali szydzenie z innych zamiast patrzeć na własne błędy i z nich wyciągać wnioski. Radzę się zając swoimi sprawami, a posty typu użytkownika josse czy addicted zachować dla

hahahahaha, najzabawniejszy post jaki tu przeczytałem, proponuje zamknąć te 3 konta i zająć się czymś innym

Skoro uważasz, że to że nie wyśmiałem pytań użytkownika, jest podejściem zbyt powaznym do tematu to sorry,ale chyba mamy inne podejście do pomocy początkujacym. 1. - Jak napisałem wyżej, nie w

masz swojego bota czy jakiegos dedykowanego do befair? kurde jak juz backuje 1.01 to moze lepiej backuj 1.05 :P zawsze to 4% ^_^

p.s. czy gdzies jest napisane ze jest to trading? niech sobie backuje co chce i jak chce........po co te podteksty...

Edytowane przez zajczyk
Odnośnik do posta

Spokojnie zajczyk, chcemy się po prostu wypytać. I też jestem ciekawy, czy jest to Twój własny napisany bot. 

W sumie ważne aby zarabiać, a już jak to się robi to mniej ważne. 

Odnośnik do posta

Tak to jest jenden z botów którego jestem współtwórca, 

zasady

Boot moze zostac ustawiony pod automatyczny zakup back / lay dowolnego kursu gdy taki sie pojawi

Kupno okreslonego kursu o okreslonym czasie

Kupno po suspend marketu

Kupno gdy padnie goll + zamkniecie po okreslonym czasie

zamkniecie o okreslonym punkcie / kursie / czasie

Odnośnik do posta

Nie chce spamować Ci tego tematu, ale pewnie niektórych to zainteresuje.

Jak długo używasz tego programu, tej metody i jakie zyski ona Ci przyniosła w danym czasie? Prowadzisz jakieś statystyki?

Odnośnik do posta

Podsumowanie

530dac7eb8321.png

100% osiagnięte

Kwota końcowa: 10.11

Sikorrrr

Program testuje ,używam od ponad pol roku

średnia podowjenia banku wynosi 5 Dni

śrenia wystapienia przegranej  (480)

Kwota końcowa wynosi: 10.11

dziele ja na dwa banki po 5.05 kontynuując gre

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Przegrana  co  480   ,   to  masz   masakryczne   value   , jak   dobierasz   spotkania,   poprostu   mocny  fav.    czy   jakas  dokladniejsza   selekcja.   Czasem   Geeks   juz  nie ma   opcji , ze   wystawia  sie  zakres kursu  zakladu?Ja   w   sumie   w   betbotpro  terz  moglbym  cos   takiego  zrobic  , ale   to  jest  gowno  nie   bot.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

gowno prawda ze przegrana 480 -.- to jakies chore jego wymysly jest masa meczów gdzie pada gol w ostatnich sekudach wystarczy ze na taki trafi i goodbye hajsik ciułany 2 tygodnie

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Gra na bardzo niskie Backi w moim odczuciu mija się z celem. W końcu trafimy zdarzenie w którym jedna ze stron odwraca losy spotkania i trud z kilkudziesięciu tradów pójdzie na marne.

Odnośnik do posta