Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Dieta, zdrowy styl zycia tradera

czajekmilenium

Promowane odpowiedzi

Jecie jakies specjalne rzeczy, które pozwalają wam utrzymac dobra forme? Może ktoś uprawia jakiś sport, żeby odreagować?

Ja od miesiąca pije len mielony

http://mmo.pl/3504-len-mielony.html#

Do tego jakiś czas temu zamontowałem w pokoju jonizator. Moja dieta bogata jest też w magnez ( banany)

Odnośnik do posta

No to żeby rozruszac temacik, to i ja coś naskrobie ;)

Boks, siłownia. Dietka typowo masowa, w końcu zima to mase trzeba robić ! Do tego troszke suplementów, tabsy z olimpu Wita-min zawierające ponad 100% dziennego zapotrzebowania na większość witamin. Mnóstwo wody, dużo ruchu - m.in rowerek stacjonarny.

Odnośnik do posta

pare piwek dziennie z wieczora pod fajeczke, rano mineralna bo suszy, obiad o poranku, kolacja kolo polnocy i jakas herbata co kilka dni (gorzka, bo nie lubie slodkiej, ani ciastek, ani cukierkow, ani lodow. nic co slodkie, bo to syf :D ). chipsa mlodziezy niekiedy tez sie skubnie. albo jakiegos krakersa podprowadze jak usnie :D

Odnośnik do posta

No to żeby rozruszac temacik, to i ja coś naskrobie ;)

Boks, siłownia. Dietka typowo masowa, w końcu zima to mase trzeba robić ! Do tegotroszke suplementów, tabsy z olimpu Wita-min zawierające ponad 100% dziennego zapotrzebowania na większość witamin. Mnóstwo wody, dużo ruchu - m.in rowerek stacjonarny.

A kociołek Panoramixa zaliczasz do suplementów czy to już raczej część diety masowej?? blink.png , tylko nie za bardzo potrafię wytrzymać w tym reżimie. Jak ktoś chce mogę podesłać.

Odnośnik do posta

Ojj dawno kociołka nie wrzucalem do swojej diety, muszę ten energy drink częściej popijać! :)

Przez pierwsze tygodnie jest ciężko, potem jak się już Homik przyzwyczaisz to z biegu bedziesz jadl to co "musisz" :D

Odnośnik do posta

ja od stycznia zaczynam diete Dukana. Przez brzuch juz prawie nic nie widac ale dobrze, ze mam duzego to sie jeszcze z kolega nie pozegnalem :D plusem jest to, ze mozesz wpierd.. do oporu ale ciezko widze siebie z otrebami :D

A teraz fakt - mam takiego kumpla mojego kumpla - spotykamy sie na jego urodzinach raz w roku. W tym roku go wogole nie poznalem - bylem wrecz pewny, ze jego zona zostawila grubasa i znalazla sobie jakiegos fagasa - zupelnie inny czlowiek. Wlasnie on stosuje ta dietke. Mowi, ze nie jest az tak ciezko - zobaczymy :D

Odnośnik do posta

Najlepsza dieta to sport. To jest podstawa. Sama dieta żywnościowa na pewno nie przyniesie tak pożądanych rezultatów jak połączenie jej z jakąkolwiek aktywnością fizyczną. Ja czajek chodzę na krav-magę 2-3x w tygodniu, do tego staram się biegać 2-3x w tygodniu.

Sport jest również bardzo pożądany gdy zajmujemy się inwestycjami.

Dba się dzięki temu o psychikę i podejmuje o wiele mniej głupich decyzji.

Odnośnik do posta

ja od stycznia zaczynam diete Dukana. Przez brzuch juz prawie nic nie widac ale dobrze, ze mam duzego to sie jeszcze z kolega nie pozegnalem :D plusem jest to, ze mozesz wpierd.. do oporu ale ciezko widze siebie z otrebami :D

A teraz fakt - mam takiego kumpla mojego kumpla - spotykamy sie na jego urodzinach raz w roku. W tym roku go wogole nie poznalem - bylem wrecz pewny, ze jego zona zostawila grubasa i znalazla sobie jakiegos fagasa - zupelnie inny czlowiek. Wlasnie on stosuje ta dietke. Mowi, ze nie jest az tak ciezko - zobaczymy :D

Cycu 26 lat niedawno skończyłeś a brzuch już Ci wszystko zasłania? No, no kolego! ;D Dość szybko! Ale nic się nie przejmuj - ważne, że żona nadal jest z Tobą! ;)

Odnośnik do posta

Cycu 26 lat niedawno skończyłeś a brzuch już Ci wszystko zasłania? No, no kolego! ;D Dość szybko! Ale nic się nie przejmuj - ważne, że żona nadal jest z Tobą! ;)

hehe nie 26 a 19.5!

Odnośnik do posta

Płatki owsiane górskie z mlekiem na śniadanie, obiad warzywa, kurczak, ryż brązowy (czasami ziemniaki dla odmiany), podwieczorek błonnik i jakiś owoc, kolacja serek wiejski light. Rano i wieczorem zielona herbata. W weekend trochę odpuszczam, ale z zachowaniem umiaru a nie od razu pizza, hamurgery itd. Do tego 3 razy w tygodniu rower stacjonarny po 1h, utrzymuję stałą prędkość 40-45 km/h. Od sierpnia do dnia dzisiejszego spadłem z 87 kg do 67 kg.... znajomi już zaczęli pytać czy wszystko ze mną ok, mając na myśli czy nie jestem chory na jakiś nowotwór, z powodu takiej utraty wagi...

Aha, w dni nietreningowe robię od 2 miesiecy ABS II, efekt zadowalający bo malutka kratka zaczyna się pojawiać na brzuchu ;) Ale jeszcze sporo tłuszczu zostało, a z brzucha schodzi na samym końcu.

Odnośnik do posta

Cycu, z tą dietką bym uważał ;) Nie zadbasz o siebie po Dukanie to oberwiesz efektem jojo i bedzie gorzej niż teraz :)

Aszymber, to ile Ty masz wzrostu, skoro przy 67 kg masz jeszcze tluszcz? ;o

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.