Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

22-01-2013 Juventus - Lazio

Promowane odpowiedzi

Rynek:MO
---------------------------------------------------------------
Moja propozycja: lay Juventus
Obecny kurs: 1,66
Uzasadnienie: Juventus zagra w składzie dość rezerwowym ten mecz lazio co prawda tez nie wystawi kilku  podstawowych graczy  ale widze tendecje rosnącą na juve wiec gram lay po 1,66 mysle ze troche jeszcze wzrosnie pzdr.

post-652-0-82530800-1358849924_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Odnośnie ruchu kursu się nie wypowiem... ale to prawda że dziś Juve w dość okrojonym składzie. Problemy są z kontuzjowanymi napastnikami i na tą chwilę prawdopodobny jest tylko występ Matriego... bo stanu zdrowia Vucinica trener Conte nie chce ryzykować, choć nie jest jeszcze przesądzone że nie wystąpi. Oprócz tego brak Chielliniego, Pirlo, Giovinco, Quaglierelli. Asamoach na PNA. Występ Marchisio pod dużym znakiem zapytania.

Natomiast Lazio bez Klose.

To będzie trudny mecz dla Juventusu...  w tym sezonie w Serie A, Lazio dzięki swojej defensywnej i dobrze zorganizowanej grze wywalczyło 0:0 w Turynie

Edytowane przez ygrek
Odnośnik do posta

Nie mogłem już niestety edytować tamtego postu. Jednak jak na spokojnie po powrocie na mieszkanie przyjrzałem się temu spotkaniu, to wcale nie ma tam luk, w tej sytuacji proponuje jak najbardziej under 2.5. Brakuje wielu napastników, nie będzie miał kto strzelać, kursy lecą w dół. Można złapać po 1.96 powinno jeszcze spaść. Z tego co widzę, w Juve to jest jedna wielka klapa z napadem jeśli tylko nic się nie zmieni z osłabieniami:

• Giovinco (19/6 - 2-gi napastnik)
  • Bendtner (8/0 - napastnik)
  • Quagliarella (14/6, 1-szy napastnik)
  • Vučinić (18/5, 3-ci napastnik)

+ oczywiście z Lazio Klose. Dodajmy do tego, że Lazio gra na wyjeździe, ciężej jej będzie strzelić bramke, także polecam.

Edytowane przez sidney-trd
Odnośnik do posta

szło złapać 1,71-1,72 aktualnie 1,62-1.63 pobawic sie można pewnie będą sie robic windy na tym rynku a co do underu to rzeczywiscie powinien spadac z tak okrojonymi skladami obu druzyn.

Odnośnik do posta

Nie mogłem już niestety edytować tamtego postu. Jednak jak na spokojnie po powrocie na mieszkanie przyjrzałem się temu spotkaniu, to wcale nie ma tam luk, w tej sytuacji proponuje jak najbardziej under 2.5. Brakuje wielu napastników, nie będzie miał kto strzelać, kursy lecą w dół. Można złapać po 1.96 powinno jeszcze spaść. Z tego co widzę, w Juve to jest jedna wielka klapa z napadem jeśli tylko nic się nie zmieni z osłabieniami:

• Giovinco (19/6 - 2-gi napastnik)
  • Bendtner (8/0 - napastnik)
  • Quagliarella (14/6, 1-szy napastnik)
  • Vučinić (18/5, 3-ci napastnik)

+ oczywiście z Lazio Klose. Dodajmy do tego, że Lazio gra na wyjeździe, ciężej jej będzie strzelić bramke, także polecam.

Można bylo sprzedać nawet po 1.89, 7 ticków. Dalej chyba już nie spadnie, a wydaje mi się, że kurs prędzej odbije...

Odnośnik do posta

ja skupiłem trochę laya 1,64-1,66 czekam aż wyskoczy do 1,72 co powinno w najbliższym czasie nastąpić ale jak będzie czas pokaże..

Odnośnik do posta

dokładnie ja już uciekłem z tego z małą stratą teraz to raczej kurs jeszcze spadnie aktualnie 1,62 ale już wycofuje się z tego rynku.

Odnośnik do posta