Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wyjazdy forumowe na imprezy sportowe

HoMiK155

Promowane odpowiedzi

Otwieram zbiorczy temat dotyczący bliższych, bądź dalszych wyjazdów na imprezy sportowe, co może również stać się dobrą okazją do integracji z użytkownikami. Jeśli planujesz jakiś wyjazd, a masz jeszcze wolne miejsce lub ochotę zabrać kogoś jeszcze to warto dać znać innym użytkownikom. Tym bardziej, że w dobie tanich lotów nie jest to specjalnie trudne.

To może ja zacznę. Jak komuś pasuje pisać do mnie na priv, albo w temacie.

Miejsce: Londyn (wylot z Katowic)

Termin: 15-17 marzec

Cel: mecz jakiejś stołecznej ekipy: prawdopodobnie Chelsea - WHU 

Cele poboczne: zwiedzanie + degustacja trunków + odwiedziny u kapitanasb :D

Jak starczy czasu: zrobienie rozpierduchy w siedzibie BF, za politykę względem traderów 

Ilość osób: są dwie pewne, a optymalnie byłoby z 4 osoby.

Noclegi: hostel w szeroko pojętym centrum

Koszt: 2 nolcegi+ przeloty i transfery+mecz = 700zł + kieszonkowe :)

Planowałem wyjazd już dość długo, ale w ostatniej chwili wykruszyły mi się osoby, więc jakby ktoś reflektował to możemy dokoptować do składu. Bilety rezerwować będę w czwartek lub piątek, więc oferta to typowy last minute ;)  Rezerwacjami i ogólnie przyjętą organizacją zajmę się ja, po wcześniejszej wpłacie ;)

Odnośnik do posta
  • 6 months later...

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.