Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[04-02-2013] Arles - Monako

Promowane odpowiedzi

norek zastanawia mnie jedna rzecz - typ nijak ma się do uzasadnienia które podałeś. Po pierwsze, we wczorajszym meczu typowałeś back Lyon, czyli teoretycznie faworyta, choć nie zdecydowanego, a dzisiaj w podobnej sytuacji pojawia się back na Arles. Po drugie analizując formę drużyn, moim zdaniem to Monaco jest w lepszej dyspozycji, z ostatnich 10. spotkań przegrało tylko raz, w dodatku jest zespołem najlepiej spisującym się na wyjazdach w tym sezonie. Po trzecie piszesz, że nie sądzisz żebyś musiał wchodzić w mecz, przez co rozumiem że upatrujesz zysku jeszcze przed meczem. Życzę Ci jak najlepiej, jednak dotychczasowy wykres niestety tego nie przewiduje.

Odnośnik do posta

norek zastanawia mnie jedna rzecz - typ nijak ma się do uzasadnienia które podałeś. Po pierwsze, we wczorajszym meczu typowałeś back Lyon, czyli teoretycznie faworyta, choć nie zdecydowanego, a dzisiaj w podobnej sytuacji pojawia się back na Arles. Po drugie analizując formę drużyn, moim zdaniem to Monaco jest w lepszej dyspozycji, z ostatnich 10. spotkań przegrało tylko raz, w dodatku jest zespołem najlepiej spisującym się na wyjazdach w tym sezonie. Po trzecie piszesz, że nie sądzisz żebyś musiał wchodzić w mecz, przez co rozumiem że upatrujesz zysku jeszcze przed meczem. Życzę Ci jak najlepiej, jednak dotychczasowy wykres niestety tego nie przewiduje.

Ajaccio wczoraj z 4,2 zeszlo do 3,5. Zobacz na ostatnie 8 osiagniec Arles, tylko jedna przegrana, czy kurs 4,2-4,7......wydaje Ci sie adakwatny do sytuacji ? .......i bardzo wazne, to przeciez Arles gra u siebie.

post-4254-0-61058700-1359985098_thumb.pn

Odnośnik do posta

Skoro grasz przeciwko giełdzie na pewno musisz wiedzieć o czymś więcej niż My ;) Może ustawka ?

A tak na serio, to zobacz tego pewniaka Lyon jak dostał w meczu który musiał wygrać jeśli myślał o mistrzostwie ;) Powodzenia, i nie wchodź in, nie warto ;)

Odnośnik do posta

Skoro grasz przeciwko giełdzie na pewno musisz wiedzieć o czymś więcej niż My ;) Może ustawka ?

A tak na serio, to zobacz tego pewniaka Lyon jak dostał w meczu który musiał wygrać jeśli myślał o mistrzostwie ;) Powodzenia, i nie wchodź in, nie warto ;)

Przeciwko gieldzie nie gram, ale rzeczywiscie to co wyzej napisal sidney-trd, jest wazniejsze od kazdej logiki i nie ma znaczenia czy to rozumiemy, czy sie nam podoba,,,,,,,,,,,,,,,,,,MUSIMY TO SZANOWAC.

post-4254-0-87046900-1359988536_thumb.pn

Odnośnik do posta

ciekawy tok myslenia, skoro na ajaccio byl taki spadek to sam jestem ciekawy dalszego rozwoju sytuacji

norek również zycze Ci zebys zamknal rynek na zielono ale niestety ciezko widze ta sytuacje

Odnośnik do posta

masz jeszcze szanse, według mnie znaczne zmiany zaczną zachodzić do godziny przed meczem. oczywiscie naturalnie żeby zmniejszyć straty, bo o zysku w tej sytuacji może być już ciężko ;). Jak masz mocne nerwy to czekaj do 1 minuty ;p, 

Odnośnik do posta

masz jeszcze szanse, według mnie znaczne zmiany zaczną zachodzić do godziny przed meczem. oczywiscie naturalnie żeby zmniejszyć straty, bo o zysku w tej sytuacji może być już ciężko ;). Jak masz mocne nerwy to czekaj do 1 minuty ;p, 

jestem tego samego zdania pr0lame

Odnośnik do posta

jak to rozwiązałeś ? 

Z niewielka suma wszedlem w live,....nie wiem czy ogladales mecz, .....w pierwszej polowie powinno byc trzy zero dla Arles, pomijajac juz fakt, ze obie druzyny to totalna kicha i masakra

RED 32

GREEN 12

SUMA; MINUS 20 €

post-4254-0-85774800-1360014742_thumb.pn

post-4254-0-51759700-1360014750_thumb.pn

Odnośnik do posta