Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[05-02-2013] Oldham - Yeovil

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rynek: MO Moja propozycja: Back Yeovil Obecny kurs: 2.84-2.86 Link do rynku na stronie betfair: Uzasadnienie: Yeovil w wyśmienitej formie ostatnie 5 meczy to 4 zwycięstwa i jedna porażka, zupełnie

Póki co ważne by poleciało Greener dodam jeszcze, że do składu gości wraca obrońca Dean Furman (btw. nie trafił karnego jak i większość zawodników w jego drużynie i RPA odpadło, dlatego jutro już zna

ja juz czekam w kolejce, wcale sie nie zdziwie jak przyjdzie nam czekac do ostatnich minut przed meczem az rynek zacznie wariowac i dopiero moze wtedy uda nam sie uzyskac korzystny rezultat na tym ryn

Posted Images

commando, ja też sprawdzałem rano i też nie postanowiłem jeszcze sprzedać... A szkoda, bo 8 ticków zysku by było, a tak to zwrot dostałem... Tak to jest jak człowiek jest chciwy.

Odnośnik do posta

Adamek albo 2 dni - ju znie pamietam dokaldnie. Jesli jednak mecz zostanie przelozony o wieksza ilosc dni to zwroty - zarowno greeny i redy beda anulowane. Tu tez spokojnie bo zazwyczaj nie nastepuje to w jednej chwili - trwa to nawet kilka godzin wiec jedni Userzy z forum moga miec ju zpieniazki na koncie a inni jeszcze nie.

PS: Turek greena by zabrali tak siak czy owak :D

Edytowane przez cycu20021
Odnośnik do posta

commando, ja też sprawdzałem rano i też nie postanowiłem jeszcze sprzedać... A szkoda, bo 8 ticków zysku by było, a tak to zwrot dostałem... Tak to jest jak człowiek jest chciwy.

Nie miałbyś żadnego zysku. Zamknęli rynek, więc wszelkie transakcje na nim zostały anulowane - czy to straty, czy zyski...

Ja w tym roku miałem już kilka identycznych sytuacji na niższych ligach angielskich. Jak na złość - na każdym pokaźny green :/ Trochę śniegu sypnie Angolom i od razu tragedia dla nich. Ech...

Odnośnik do posta