Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[11-02-2013] Braga - Ferreira

Promowane odpowiedzi

Rynek: Match Odds 
Moja propozycja: Lay Braga
Obecny kurs: 1.68
Link do rynku na stronie betfair: (nie wiem jak dodać link przepraszam)
Uzasadnienie: Spore braki kadrowe w drużynie gospodarzy - tu mamy odsyłacz: http://pozagra.com/pl/02_2013/11/braga-pacos_de_ferreira.php następnie nie najlepsza forma w ostatnich spotkaniach sugerują raczej ruch kurs na północ myślę, że warto spróbować.

Odnośnik do posta

5 min temu ustawiłem się po 1,71 teraz już jest 1,73. Masz już 5tików

No i pozdrowienia z Sulechowa:)

Niestety nie mam nic nie skupiło mi po moim kursie bo tick niżej się ustawiłem niż podałem :( teraz czekam na 1.7 ale tam troszkę tego jest do skupienia oby zebrało :D 

Pozdrowienia ze Zbąszynia :)

Odnośnik do posta

Równiez myśle , ze wystrzeli . 1.72 -> tez jest atrakcyjny , ale ja nie pcham sie w tak małe rynki .

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Niestety nie mam nic nie skupiło mi po moim kursie bo tick niżej się ustawiłem niż podałem :( teraz czekam na 1.7 ale tam troszkę tego jest do skupienia oby zebrało :D 

Pozdrowienia ze Zbąszynia :)

bardzo dobrze sie ustawiles. lepiej stracic okazje niz pieniadze.

Odnośnik do posta

Na chwilę obecną można było nawet 10 ticków złapać sam nie spodziewałem się takiego wyniku :) miło :D jeśli mogę prosić proszę by ktoś poinformował na koniec do ilu doszło ja zaraz zaczynam pracę. Życzę Powodzenia.

Odnośnik do posta

Przed rozpoczęciem kurs wrócił niemal do poziomu, jaki był w momencie założenia tematu:

post-3292-0-13704500-1360613775_thumb.jp

Osobiście udało mi się wyciągnąć 6 ticków z tego rynku, sprzedaż po najwyższym dostępnym kursie pre 1.77.

Odnośnik do posta

Na chwilę obecną można było nawet 10 ticków złapać sam nie spodziewałem się takiego wyniku :) miło :D jeśli mogę prosić proszę by ktoś poinformował na koniec do ilu doszło ja zaraz zaczynam pracę. Życzę Powodzenia.

koło południa był najatrakcyjniejszy kurs, ja wszedłem backiem na Ferreire po 5,9, oddałem po 5,7 przed meczem - zysk nienajgorszy ale niedosyt jest :/

trzeba było sprzedawać po 5,5-5,6 w trakcie dnia

mimo wszystko dzięki za typ, do przodu

Odnośnik do posta