Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[13-02-2013] Shakhtar - Dortmund

Promowane odpowiedzi

Witam. W mojej opini kursy, ktore obowiazuja w tej chwili na ten mecz sa adekwatne do sytuacji,.............te wczorajsze kursy

i kursy dzisiaj z rana byly dla mnie nieporozumieniem. 

post-4254-0-96492800-1360774142_thumb.pn

Odnośnik do posta

Ciekawa dyskusja się wywiązała na temat tego spotkania.

Ja z rynku wyszedłem z redem już wczoraj wieczorem Kupowałem Back Szachtar już w sobotę po klęsce BVB z HSV i kurs rzeczywiście spadł z 2,62 do 2,58, ale od niedzielnego wieczoru można było obserwować wzrosty na gospodarzy. Zamykałem po 2,66 i dobrze zrobiłem, bo dzisiaj nie byłoby już czego zbierać.  Rynek MO dla mnie kompletnie nieprzewidywalny. Za to przy równych kurasch MO na CS można grać na zasadzie "lustrzanego odbicia" - co polecam.

Odnośnik do posta

dramat, nei gram wiecej pre play match odds

dramat niestety takie są uroki meczów pucharowych z początku leciało w dół i można było zarobić niestety później obrót sytuacji i 180 stopni mnie również wpadł red z ładnego greena taki zdarzenia tylko uczą... ja osobiście uwielbiam pre play - match odds dla mnie to najlepsze rynki :)

Odnośnik do posta

poniosly mnie troche nerwy :)

wiadomo ze im wiecej rynkow sie rozegra tym prosciej przewidziec co sie stanie

zarobic mozna bylo nie mowie ze nie :)

gdyby te 60 tys euro wplynelo 30 minut pozniej to pewnie nie bylbym juz w grze bo stalem w kolejce do sprzedania a tak to sie ladny redzik uzbieral :)

Odnośnik do posta

poniosly mnie troche nerwy :)

wiadomo ze im wiecej rynkow sie rozegra tym prosciej przewidziec co sie stanie

zarobic mozna bylo nie mowie ze nie :)

gdyby te 60 tys euro wplynelo 30 minut pozniej to pewnie nie bylbym juz w grze bo stalem w kolejce do sprzedania a tak to sie ladny redzik uzbieral :)

W porządku nic Tobie nie zarzucam mnie też poniosły nerwy bo odnotowałem wczoraj reda na Dortmundzie i na Manchasterze ale dziś mamy kolejny dzień i kolejną okazję do zarobku i tak to trzeba traktować, redy też trzeba akceptować powiem nawet, że czasem są potrzebne, żeby studzić emocje mimo wszystko ważne jest nastawienie do tego co się robi ja jestem optymistą :) Pozdrawiam.

Odnośnik do posta