Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

W jaki sposób otworzyć i zweryfikować konto Skrill (Moneybookers) ?

Promowane odpowiedzi

Zarejestrowanie konta w Skrill (Moneybookers) jest bardzo łatwe i zajmuje jedynie kilka minut. Wybierz rejestrację konta indywidualnego i podaj swoje dane. Sprawdź poniżej, jak to wygląda.

post-2-0-11395400-1360815581_thumb.png

Po otwarciu konta, jeszcze przed jego zasileniem, będziesz je musiał najpierw zweryfikować. Support Wyśle Ci e-mail ze specjalnym kodem weryfikacyjnym i dalszymi instrukcjami. W ten sposób upewniają się, że rzeczywiście jesteś posiadaczem tego konta (cała procedura może zabrać nawet dwa dni, chociaż zazwyczaj trwa to o wiele krócej). Otrzymany od supportu kod weryfikacyjny posłuży Ci do aktywacji konta. Dopiero po wykonaniu tego etapu, będziesz mógł przypisać kartę debetową lub kredytową do swojego konta Skrill (Moneybookers). Kliknij na „Zobacz limit” w lewym górnym rogu swojego konta (szczegóły poniżej), a następnie wybierz opcję „Zweryfikuj swoją kartę kredytową/debetowąâ€:

post-2-0-00245000-1360815681_thumb.png

post-2-0-43393200-1360815683_thumb.png

Po wpisaniu danych karty (kart), Moneybookers pobierze, w ramach testu, stawkę w wysokości od 1,01 do 2,99 (w walucie wybranej dla Twojego konta Moneybookers). Sprawdź swoje zestawienie bankowe, by zorientować się, ile wyniosło to dokładnie, a następnie wprowadź tę kwotę w miejsce, które zostało na to przeznaczone (na Twoim koncie).

Jeżeli na swoim koncie bankowym online nie widzisz tej kwoty w odpowiedniej walucie, może to oznaczać, że trzeba będzie poczekać na miesięczne zestawienie, by potwierdzić tę operację bankową.

Proces weryfikacji konta bankowego (nie karty) przebiega praktycznie tak samo. Zamiast potrąconej kwoty podajesz jedynie odpowiedni kod transakcyjny.

Po zakończeniu procedury weryfikacji konta możesz już dokonywać transakcji online. Otrzymywanie środków na swoje konto Skrill (Moneybookers) jest bezprowizyjne, natomiast ich podjęcie podlega opłacie w wysokości 1,80 euro dla przelewu bankowego oraz 3,50 euro dla czeku. Warto pamiętać, że procedury weryfikacyjne pozwalają nam podnieść limity transakcyjne Twojego konta. 

Jeżeli jesteś dodatkowo zainteresowany Mastercard Skrill więcej informacji możesz uzyskać spod nasptępującego linku:

Mastercard - karta Skrill 

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Witam

Mam problem z kontem moneybookers.

Otworzyłem konto i zanim przystąpiłem do weryfikacji wpłaciłem 300EUR, odrazu przelałem 220 do jednego bukmachera oraz 60 do drugiego. Jednak gdy wypłaciłem 60 spowrotem na moneybookers nie mogłem wogóle operować tą kwotą. Zweryfikowałem już konto bankowe lecz wciąż nie moge nic zrobić z tą kwotą i czekam na kod weryfikacyjny adresu.

Pozdrawiam

Edytowane przez marmen555
Odnośnik do posta

Witam

Mam problem z kontem moneybookers.

Otworzyłem konto i zanim przystąpiłem do weryfikacji wpłaciłem 300EUR, odrazu przelałem 220 do jednego bukmachera oraz 60 do drugiego. Jednak gdy wypłaciłem 60 spowrotem na moneybookers nie mogłem wogóle operować tą kwotą. Zweryfikowałem już konto bankowe lecz wciąż nie moge nic zrobić z tą kwotą i czekam na kod weryfikacyjny adresu.

Pozdrawiam

Nie trzeba czekać na list (ten przychodzi od 7 do 21 dni). Wyślij skan dowodu osobistego (z dwóch stron) poprzez formularz na stronie Skrill i napisz, żeby to potraktowali jako weryfikacja adresu.

Odnośnik do posta