Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Ajax - Dinamo Kiev

LAY Ajax po kursie 1,84 ... podobna sytuacja co do meczu Sampdorii z Werderem zobaczcie sami co czai się na kursie 1,81. Czekam na opinie!

edit: jak ta suma zniknie to spadam z rynku.

h3kmm3krilbpi6r.jpg

Ustawiłem się parę ticków wyżej, zysk 10 euro w pełni mnie satysfakcjonuje. Obym znowu pre-play nie był na redzie znając moje szczęście.

2yamw22ffkfele3.jpg

Odnośnik do posta

Kiedyś Escabar podał taki typ w zawyżonych kursach

Peer Shahar - Pavlyuchenkova Anastasia 2 1,77 spadnie coś o 3-4 ticki,
i oczywiście miał rację.

Ale można było zaobserwować dużą ilość pieniędzy leżących na kursie 1,77 screen

edit:

Teraz zauważyłem, tak się sprawy mają w meczu Auxerre z Zenitem

1

X

2

Też całkiem duży pieniądz, jutro zobacze jak sie sytuacja rozwinie. Może warto będzie grać takie rynki

Odnośnik do posta

gofer ja się ustawiłem po 1,83

Kwota 3 krotnie przewyższająca rynek jest nie do przebicia na teraz, oglądałem mecz w Kijowie i Dynamo zaprezentowało się bardzo dobrze, nie wiem czy ta kupka na 1,81 to spekulacja ale myślę, że szansa na wzrost kursu jest i to nie mała, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że 0:0 promuje Ajax. Jak najbardziej gram LAY Ajax i również polecam. Jednak trzeba uważać, czy aby blokada nie znika, wtedy może być zjazd.

Odnośnik do posta

Ja wyszedłem na 0,00 bo handluje ATP teraz ale przed pójściem spać ustawię się na LAY Ajax. Liczę, że spadki zaczną się jutro dopiero. Także jestem zdania, że jak blokada zniknie to trzeba uważać albo najlepiej wyjść z rynku.

Odnośnik do posta

Ja wyszedłem na 0,00 bo handluje ATP teraz ale przed pójściem spać ustawię się na LAY Ajax. Liczę, że spadki zaczną się jutro dopiero. Także jestem zdania, że jak blokada zniknie to trzeba uważać albo najlepiej wyjść z rynku.

Odnośnik do posta

nie jestem pewien ale moim zdaniem to buki ustawiaja taka kwote zeby gracze nie grali surebetow, kurs an dynamo to 4,9 po odjeciu prowizji 4,65 a gdyby był te 4 ticki wyzej, anaologicznie na faworyta spadłyby tick ponizej granicy z ta duza kasa, to wyniosiłby 5,3 czyli po odjeciu prowizji 5.03 czyli i byłby to zdecydowanie najwyzszy kurs wsrod bukow, w sam raz dla surebetowcow. Moge sie mylic ale ze spadkiem nei wiele to ma wspolnego, bardziej przewiduje spadek na ajax nawet do poziomu 1,75 tez ogladałęm mecz w Kijowie i jest to dla mnie zdecydowany faworyt a kurs za wysoki. Ale co sie stanei z kursem to zobaczymy.

Odnośnik do posta

W meczu Tottenhamu radze monitorwac kursy under/over 2,5. Jesli over spadnie za nisko 3-0 natychmiast podskoczy. Dzieje się tak, bo rynek zaczyna spodziewac się większej ilości goli, a wynik 3-0 nie jest już wynikiem najbardziej oczekiwanym. Podobnie było w weekend z Arsenalem - tam sie cuda działy na rynku 3-0. Póki co rynek się zastanawia i waha między 9,2- a 9,4.

Dużo pewniejsze wydaje się zaangażowanie w wynik 3-1, a 3-2 tylko jeśli over będzie nadal spadał, bo to nam zrekompenusje różnice w klasach zespołów...

Odnośnik do posta

Teraz kurs na wynik 3:0 skoczył znacznie bo do poziomu 9.8 - 10.

Homik mam pytanie czy ma na to też wpływ fakt że na to czy Tot zachowa czyste konto - NIE - kurs spadł z 1.98 na 1.92 ?? to by było logiczne bo wtedy też zmniejsza się prawdopodobieństwo wystąpienia wyniku 3:0 ??

Odnośnik do posta

Popatrzcie Panowie co zauważyłem na giełdzie w meczu Totenhamu:

ogólnie nie rozumiem tego troche, wg mnie to jest bezsensu nawet a mianowicie:

-kurs w meczu na Angoli - 1.25 - są wyraźnym i zdecydowanym faworytem

-kurs na to że Tot zachowa czyste konto to obecnie 2.10

-kurs na to że strzelą obydwie druzyny: TAK -1.99, NIE - 1.97

czy to nie wygląda na surebeta wewnątrz giełdy ?? :)

Odnośnik do posta
-kurs na to że Tot zachowa czyste konto to obecnie 2.10

-kurs na to że strzelą obydwie druzyny: TAK -1.99, NIE - 1.97

czy to nie wygląda na surebeta wewnątrz giełdy ?? :)

wynik 0-1 i jesteś w d***e ;)

edit: 0-0 raczej to samo

Odnośnik do posta

Handi na toteham popsotu podskoczyło z 1,92 do 2,08 jest to handi -1,75, over wcale za nisko nie spada puki co, według mnie wyniki 3:2 2:1 powinny spadac:)

Jesli chodzi o macz Arsenalu to tez rosł cały dzien z tego co widziałęm z 2,30 na 2,50 na -2,5 , niektorzy widza w takich meczach value w handi na outsaidera i sporo racji w tym jest.

Odnośnik do posta

Warto by się może zastanowić żeby wiedzieć na przyszłość dlaczego handi podskoczyło ??

Prawdopodobnie większość grających, obojętnie czy w azjatyckich bukach czy normalnie, sugeruje się pierwszym meczem i wynikiem 3:2 co by oznaczało że większość wierzy w to że skoro potrafiło Young boys strzelić 3 bramki u siebie to i na wyjeździe coś wkulają. Tak mi się wydaje

Odnośnik do posta

napewo dlatego, ale handi rosło od rana, ja staram sie unikac CS rano, mozna duzo ugrac ale najwieksze zmiany sa dwi godziny przed meczem, trzeba tylko dobry wynik ustawic na to na co kursy cały dzien spadały, najlepiej jak under spada to 0:0 jest prawie 100% pewne przy wyrownanych zespołąch, a jesli np kurs na słąbszego spadał minimalnie nei wacham sie ani chwili

Odnośnik do posta