Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zawyżone kursy

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Mariehamn - MyPa

rynek: under/over 2.5

Tutaj wydaje mi sie ze kurs na over 2.5 gola jest zdecydowanie zawyzony, patrzac na ostatnie wyniki tych druzyn ciezko stwierdzic ze strzelaja/traca mało goli ale nie o to mi chodzi. Kursy u bukmacherow oscyluja okolo 2.10 a na gieldzie stoi 2.36. Rynki meczow "nie mistrzostw świata" sa bardzo male ale wydaje mi sie ze mozna sprobowac

Odnośnik do posta

Od razu mowie ze na tenisie sie nie znam, ale Zheng - Kvitova mozna wziasc backa po 1,75. a w pinnacle jest kurs 1,676 (u innych bukow podobnie). Myslicie ze warto w to wchodzic po tym kursie?

Odnośnik do posta

jak najbardziej Kvitova leci w dół... wczoraj to dostrzegłem, ale myślałem ze to już ustabilizowany poziom.. a jednak dalej leci. Czas pokaże jak sie zachowają później, sorry za Fogniniego, ale chyba podałem go jak już kursy spadły.. myślałem ze będzie leciał a tu niespodzianka, kupiłem troszke, teraz będe czekać na spadki, może nawet podczas meczu.

Odnośnik do posta
Fognini - Russel na 1 1,85 za duży

Kubot - Petzschner na 2 1,40 za duży

Lacko - Chardy na 1 1,86 za duży

wszystkie mecze jutro o 13:00

wszystko poszło pomyślnie spadki: Fognini na 1,48, Petschner na 1,30, i Lacko najmniej zadawalający na 1,83

8-)

Odnośnik do posta

Tak, ten dział jest do proponowania kursów, które spadną PRZED MECZEM.

A i Fognini i Lacko "urośli" do ponad 2.0, więc delikatnie mówiąc nie trafiłeś. A, że w czasie meczu udało im się wyjść na prowadzenie to już tylko i wyłącznie hazard, którego podobno w swojej grze unikasz ( http://www.traderzy.pl/search.php?search_author=Escabar -> tutaj widać jak często piszesz "porzucam gambling, gambling jest zły")

Odnośnik do posta

Berdych - Istomin

Back Istomin 5.6-5.7 obecnie....wg. mnie poleci tuż przed meczem...bo Uzbek kocha grać na trawie...niezłe wyniki w tym sezonie na grassie - bilans 7-2...w pierwszej rundzie ograł Wawrinke w drugiej Schuettlera....wysoki zawodnik z dobrym serwisem...Berdych powoli się rozkreca więc jeśli pierwszy będzie serwował Uzbek wyjdę in-play....

Odnośnik do posta