Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zawyżone kursy

Promowane odpowiedzi

Escabar - świetny typ na siatkówkę !!! Gdyby nie mała ilość pieniędzy na rynku to można było zgarnąć niezły zysk. Skorzystałem i dziękuję. Wycisnąłem chyba tyle ile się dało :)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Powoli zaczynają się kształtować kursy w meczu Argentyna - Niemcy. Kursy 3.50-3.55 na zwycięstwo tych drugich wydają się zbyt wysokie i przewiduję spadki. Spotkanie odbędzie się dopiero 3 lipca, ale myślę, że już teraz warto się zainteresować tym rynkiem.

Odnośnik do posta

N. Djokoivc - Lu

Kursy na LU kręcą się 5.7-6.0...moim zdaniem 5.9 warto zaatakować...bo jeśli ktoś wczoraj widział mecz Djoko z Leytonem zauważył, że Serb jest chory...przy stanie 2-0 wziął przerwę medyczną i z rozmowy z lekarzem wywnioskować można było, że ma infekcje dróg oddechowych i ciężko mu się oddycha....Leyton przełamał go w nastepnym secie ale w czwartym zagrał bardzo źle, zamiast rozrzucać Serba aby go wymęczyć wdał sie w wymianę z głębi kortu a to wczoraj mu nie szło.....co do Lu to ograł Roddicka!!!...3 sety wygrał w Tie-breaku....ma solidny serwis..zaserwował sporo asów...a przede wszystkim jets bardzo szybki i dobiegał do niewiarygodnych piłek.....reasumując jeśli rynek weźmie te aspekty pod uwagę to kurs poleci...bo nie sądze aby Djoko wyzdrowiał przez niecałe 24h, a jeśli mu się to udało to przeprawa z będącym w wysokiej formie LU będzie ciężka....kurs 5.0 powinien być fair...

Małe sprostowanie spotkanie jest dopiero jutro ale swoje zdanie podtrzymuje....

Odnośnik do posta
Zagrałem na rynku Dundalk - Drogheda po kursie 4,1 na Droghenda liczę że do meczu pójdzie trochę w dół

No i przed meczem można było zamykać po 3,65 :mrgreen: Ja sie przyznam, że łapałem po 5,0 i 5,1 ale niestety sprzedałem na 4,8 i zapomniałem o tym rynku. Jak widać, nawet na bananowych ligach można zaliczyć dłuuuugie swingi i nawet płynnośc była znośna :-)

Odnośnik do posta
No i przed meczem można było zamykać po 3,65

:) ja sprzedałem sprzedałem szybko , potrzebowałem gotówki żeby sprawdzić rynek w trakcie przerwy między setami tenisowymi i z tego co widziałem to szału nie ma.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
Roddick - Fish na 2 3,0 będzie spadać do poziomu nawet 2,6 pozdr.

Potwierdzam, kurs ZDECYDOWANIE za wysoki. Obecnie dość szybko spada, zachęcam forumowiczów do kupowania FISH'a, pbecnie na betfair kurs już "tylko" 2,92.

Odnośnik do posta