Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zawyżone kursy

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Typowy przykład paniki wszyscy chca sprzedac zakłady i kurs szybuje - często się z tym będziemy spotykac jak ligi ruszą. Panike mozna poznac po tym, że wszytkie inne kursy ( np under 2,5) spadają... Jak pojawi się jakaś sciana to trend powinien zawrócić...

Odnośnik do posta

tak tylko barany z BF 20 minut przed puscili ze mecz jest na zywo, pozniej zawiesili rynek na jakies 4-5 minut. to sie nie dziwie ze panika byla sam posprzedawalem jak tylko puscili ze na zywo. a pozniej juz bylo co bylo.

Odnośnik do posta

Bardzo dobra uwaga Wojtek, takie pieniądze czekające w kolejce przeciwko rosjance dają mocno do myslenia. Nie doszukuje sie tutaj ustawki, ale kilka razy byłem juz swiadkiem, że takie sytuacje konczyły sie "po myśli" tego kto rzucał takie kwoty na rynek...

Odnośnik do posta

Już pisałem o tym jakiś czas temu, że w tym sezonie sporo rynków tenisowych jest "obstawionych takimi kwotami" są to zlecenia typu 20-30 tysięcy i więcej...obserwujcie więcej rynków tenisa to zobaczycie jak często są taki kwoty zdarzają się przy obrocie całego rynku 20-30 koła hehe:) zresztą można spotkać i większe te sumy...

o już mam następny Kohlschreiber - Lu u Niemca na 1,44 jest wystawione 33 k

Dawidenko to samo 33 k na 1,44 (no ale tam obrót duży)

Djokovic 1,21 91 k

Murray 1,24 52 k

Maria Szarapowa 1,49 31 k

Pennetta 1,73 21 k

przeważnie są to wystawione laye...rzadziej backi (o ile w ogóle)

Także prawie na każdym rynku jest duży klocek...kiedyś tego nie było chyba tak często,

czasami się zdarzy że rynek wchłonie taką sumę...

A co do ustawek i w ogóle to wydaje mi się że pełno w całym sporcie jest tego typu rzeczy

Odnośnik do posta

Zostało tylko 5 minut,

To polega na tym że przegra pierwszą piłke czy coś? Trzeba wejść in-play czy wyjść wcześniej?

Gdzie podają dobre wyniki tenisa. (nigdy się tym nie interesowałem)

EDIT

Czemu mecz się jeszcze nie zaczął?

Odnośnik do posta

Bo czasami jeszcze poprzednia para nie skończyła grać na tym korcie...potem jest małe porządkowanie i rozgrzewka...

Weź sobie wyniki z oficjalnej strony ATP lub WTA...kliknij livescore i już...

Odnośnik do posta

jezeli chodzi o te rynki obstawiane duzymi kwotami to ta kasa wcale nie jest bez sensu. np rynek Kohlschreiber - Lu wstawcie sobie kurs 1,44 i 3,2 do kalkulatora i co wam wycodzi ? Surbet

Moze jestem w bledzie ale dla mnie to jest strata i jeszcze 5% prowizji.

Odnośnik do posta