Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zawyżone kursy

Promowane odpowiedzi

myślę, że typ Escabara 2,60 jest jak najbardziej realny, kto wie, może niżej, ja powoli sprzedaję bo zysk jest już naprawdę dobry, ale trochę sobie zostawię na dalsze spadki ;-)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Kto kupił po 3.00 teraz już zaciera rączki :). Jak myślicie o ile (jeżeli) poleci jescze kurs na fisha?
Musze przyznac Panowie,ze strzal w dziesiatke.Oby tak dalej.Panowie wiem ,ze to nie miesce na takie tematy,ale...Czy Wy pracujecie jeszcze oprocz tradingu? :-D
Odnośnik do posta
Musze przyznac Panowie,ze strzal w dziesiatke.Oby tak dalej.Panowie wiem ,ze to nie miesce na takie tematy,ale...Czy Wy pracujecie jeszcze oprocz tradingu? :-D

hehehe, każdy na pewno chciałby porzucić pracę i zająć się tylko handlem. Jednak w moim przypadku handel to razie skromny dodatek do wypłaty :)

Odnośnik do posta

Po to właśnie każdy z nas się dokształca, by wreszcie rzucić pracę i godnie żyć z tradingu. Droga do tego jest długa i pełna przeszkód, ale WARTO!!! (mam nadzeję :lol: )

Odnośnik do posta

Panowie co myślicie o meczu w siatkę Japonia-Dominikana, jak na razie kursy na ten mecz wystawił tylko jeden buk i są one równe 1,83-1,83. Po wczorajszym dniu turnieju Piemont Cup kursy te są dla mnie przynajmniej dziwne, Japonia wygrała z Holandią 3:0, a Dominikana przegrała z Włochami 0:3. Co prawda na Betfair nie ma jeszcze kursów na ten mecz, ale jeśli będą na podobnym poziomie to myśle że można sprobować zagrać na spadek kursu na Japonki.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

A skad ta pewnosc ze akurat spadnie do 1.47 a nie 1.48 ? ;-) Jak ktos za dlugo przetrzyma i bedzie czekal do pierwszej pilki to wystarczy ze Falla zacznie serwowac i kurs o 2 ticki moze spokojnie poszybowac do gory..

Nie piszcie ze spadnie do 1.47 bo niektorzy moga sobie to wziasc do serca

Zaznacze - ze nie mowie ze kurs nie spadnie - tylko nie powinniscie pisac tak jakby to byl fakt oczywisty ze 1.47 bedzie przed meczem..

W kazdym badz razie powodzenia

Odnośnik do posta

Ogólnie polecam Tipse do handlu in-play...wczoraj niesamowicie serwował nie broniąc żadnego breaka...Falla solidny przy własnym podaniu, w wymianach bez rewelki....więc Back Tipse można brać śmiało przy jego serwisie....nie zdziwię się jak będzie szybkie 2-0...

Odnośnik do posta

Tipsa zjechał nawet do 1.37!!....z tym, że jaki wpływ miał na to deszcz i przełożenie spotkania???..spadek po wejściu in-play bardzo duży jakby wygrał swoje podanie do 0....przełożenie spotkania chyba zniechęciło część handlarzy i kurs runął...

Odnośnik do posta
A skad ta pewnosc ze akurat spadnie do 1.47 a nie 1.48 ? ;-) Jak ktos za dlugo przetrzyma i bedzie czekal do pierwszej pilki to wystarczy ze Falla zacznie serwowac i kurs o 2 ticki moze spokojnie poszybowac do gory..

Nie piszcie ze spadnie do 1.47 bo niektorzy moga sobie to wziasc do serca

Zaznacze - ze nie mowie ze kurs nie spadnie - tylko nie powinniscie pisac tak jakby to byl fakt oczywisty ze 1.47 bedzie przed meczem..

W kazdym badz razie powodzenia

wiem co robię

Odnośnik do posta
Niezle zapowiada sie pojedynek Dancevic Frank - Wawrinka Stanislas, kursy leca od rana :mrgreen:

Kupowałeś? Jeśli tak to po jakich kursach? Bo analizując samego Pinnacle i giełdę to na chwilę obecną dosyć duże różnice:

Betfair: 4,00 | 1,32

Pinnacle: 4,68 | 1,24

Odnośnik do posta
40 min temu kupilem 4,3 -sprzedalem 4, i lay 1,3 - 1.34.Teraz znowu stoje w kolejkach

Na jakich wartościach stoisz?

Edit: Na chwilę obecną na 1,34 obrót zerowy. Literówka?

Odnośnik do posta