Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

24.04.2013 Dortmund - Real Madrid

Promowane odpowiedzi

Przyjąłes zalozenie ze wpadlem tutaj zeby Ci dolozyc. No jak sobie chcesz. Ja na tym rynku nie siedze, wiec czemu mialbym byc tendencyjny, sam chciałbym znaleźć moment w ktorym wejde w rynek, wiec chyba normalne ze tez mam jakies przemyslenia. Moim zdaniem tym bardziej obiektywne ze mnie na nim nie ma. Czemu nie bierzesz pod uwage ze to BVB nie przegrało jako jedyna druzyna w lidzee mistrzow w tym sezonie jezeli sie nie myle. Wiec czemu  ktos ma zakladac ze stanie sie to wlasnie teraz.

Poza tym nie wiem skad ten caps, czym sie oburzyłes, piszecie niby o czym innym, tzn o czym , bo moze ja jestem z innej planety. Odpisałes jak rasowy polityk, zero konkretu i czepiasz sie ze moj post nie jest niby merytoryczny ?

<moj post nie jest niby merytoryczny ?>

Tak uwazam, bo ja osobiscie nie patrze na to,  

kto z kim spi ?,..........chodzi o to,............ zeby dzieci byly ladne.

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Myślisz że spadnie? Prawdę mówiąc nie spodziewałem się takiego odbicia...

Mysle, ze spadnie, ustawilem sie wstepnie na 2,66-2,68.

Najgorsze jest to, ze prawdopodobnie, najwieksze spadki beda przed samym meczem.

Tam jest dopiero niecale trzy banki,..........TO MALO.

post-4254-0-69154100-1366826530.png

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

W chwili przejscia rynku w live kurs na Real siegal 2,90.

Bylo odbicie, ale niestety nie bylo juz zadnago spadku.

Dortmund byl zdecydowanie lepszy i pewnie wygral 4-1, a cztery bramki dla gospodarzy strzelil R. Lewandowski.

post-4254-0-56568900-1366837963_thumb.pn

Odnośnik do posta

Wczoraj przezylem maly szok i wolale nic wiecej nie pisac, dlatego krotka  notatke robie dzisiaj. Nie chodzi o reda, ktorego zrobilem, umiem spokojnie brac duzo wieksze redy. Takie samo wrazenie robia na mnie redy jak i greeny, rownie chetnie akceptuje jedne jak i drugie.

Dlaczego szok ?

1/ wynik spotkania

2/ niechec do gry i bezradnosc Realu

3/ niesamowite pieniadze, ktore szly tuz przed meczem na przegrana Relalu i wygrana Dortmundu

4/wypowiedz Murinio, ktora uslyszalem 10 minut przed meczm, ze OCZYWISCIE DORTMUND JEST FAWORYTEM....... mogl to powiedziec troche wczesniej, ale to tylko pulkownik, chcialbym poznac tego generala.

Znana jest nam historia jak Real splacal stadion, robiac obrocenie wyniku HF/ FT w paru meczach.

Nie ma znaczenia, ze 56% grajkow typowalo Real, ...............chcialbym wiedziec, kto polozyl 1,5 miliona na  wygrana Dortmundu i przegrana Realu, 30 minut przed meczem i............. skad wzial statystyki.

Edytowane przez norek5
Odnośnik do posta

Tez tak musze zacząc mysleć, jak cos pojdzie nie po mojej mysli to albo kogos pogieło (Chelsea) albo wał (Real) od razu bedzie lepsze samopoczucie :) bo przeciez gdyby nie cos, ktos, gdzies to miałem rację  :lol:

a ze Jose tak powiedział, ja pierdziu, tak sie najłatwiej zdejmuje presje z własnej druzyny, masa trenerów tak czesto gesto robi, normalnie jak wymyslenie prochu albo odkrycie Ameryki.

Edytowane przez maverick
Odnośnik do posta

Maverick gdyby Putin zaczal czytac to, co Ty czasami wypisujesz na tej stronie,....... to ladujesz razem z Pussy Riot.

Nawiazujac jednak do Twojego ostatniego postu, to wlasnie czegos takiego oczekuje.

Kulturalnie, Krytycznie, Konstruktywnie,............mozna tylko podziekowac.

Powodzenia.

Odnośnik do posta