Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Czy Betfair wycofa giełdę zakładów?

Promowane odpowiedzi

W dniu wczorajszym, po wpisaniu w pasku adresu betfair.com, przez chwilę nie wiedziałem co zrobić, nie mogłem znaleźć giełdy sportowej!

Dopiero po krótkiej chwili zauważyłem mały button: "Go to Exchange", którego samo umiejscowienie w lewym górnym rogu jest dość dziwne i zastanawiające.

Jest do dla mnie jasny znak, że Betfair nie kładzie już tak dużego nacisku na rozwój giełdy, lecz stopniowo chce rozwijać swoje produkty pod zakłady bukmacherskie. Wydaje się, że Betfair na pewno nie zrezygnuje z udostępniania giełdy zakładów, jednak kroki takie jak te pokazują nam, że firma w tym momencie koncentruje się na ofercie zakładów bukmacherskich.

Być może to świadomy krok, który poprzez zakłady bukmacherskie ma przyciągnąć nowych graczy na giełdę zakładów sportowych?

Nie wiemy do końca jakie są plany i kolejne kroki Betfair, ale na chwilę obecną stwierdzić można, że firma uwstecznia się. Przecież giełda zakładów jest krokiem na przód, a tymczasem firma robi gigantyczny krok wstecz...

źródło: klik

Kliknij tutaj aby zobaczyć Artykuł

Odnośnik do posta

Hm, to takie typowo nasze, postraszyć, postraszyć i stwierdzić, że nic nam nie grozi. Pomijając fakt, że tytuł typowo portalowy (wp, interia) czyli wiem, ale nie powiem,jak przeczytasz to się dowiesz, to normalnie nagroda od Miodka się należy.

Wydaje się, że z całą pewnością Betfair na pewno nie zrezygnuje

To jak w końcu, wydaje Ci się, wiesz bankowo czy nie wiesz ? Poprawność stylistyczna normalnie miażdży, a jeśli wiesz  (bo na to wygląda, swoją drogą niby skąd możesz mieć pewność ?)to po co to pytanie ?

Odnośnik do posta

wskazałem ci człowieku źródło artykułu co wskazuje, że to nie ja jestem jego autorem. Przytemperuj swoje wypowiedzi, ktore nic dobrego do tematu nie wnosza. A jeżeli w dalszym ciągu masz problemy ze zrozumieniem, to poproś o pomoc kogoś dorosłego.

Odnośnik do posta

Zacznij od siebie, a pozniej temperuj innych, popros moze rodziców ? moze kolegów, masz ? to popros. Skoro chcialo ci sie to tlumaczyc to nic to nie zmienia. Pisanie czy tłumaczenie takich "artykułów" nic nie wnosi poza panika i glupimi komentami jak to było po usunieciu polskiego jezyka ze strony. Ciezko to pewnie pojac, ale probuj, moze sie uda. Oby.

Odnośnik do posta

zgadzam sie - usuncie ten temat, bo poza bezsensowna dyskusja to tylko sieje rowniez bezsensowna panike...
jedynie mozna snuc domysly - to moze lepiej tarota ktos postawi i nam powie co wyszlo?

Odnośnik do posta

Dla   nich   buk   jest   intersem  , zycia  .   Moga  oferowac   kursy  i  pozniej   je   odsprzedawac   bez  prowizji  uczestnika   gieldy. Dla   nich   to  jest   doskonale   rozwiazanie   na  dodatkowy  zarobek  jak  i  zwiekszenie  plynnosci  na  rynkach . Ale   dyskusja   o  tym  czy   zlikwiduja   gielde  jest   wogole   bezsensowna.

Odnośnik do posta

Panowie, dajcie w końcu spokój. Temat jest kontrowersyjny, @zicoo poświęcił swój czas, przetłumaczył - weźcie to pod uwagę. Rzeczą oczywistą jest to, iż giełdy nie usuną... ale jednak dzięki takim artykułom możemy podyskutować chociażby o polityce firmy, która niestety nie jest na odpowiednim poziomie w ostatnim czasie. 

Poza tym @maverick myślę, że doskonale zdajesz sobie sprawę, iż od jakiegoś czasu Twoje wypowiedzi to całkowita krytyka. Sprawiasz wrażenie siedzącego osobnika na forum, który poluje na coś co warte jest "krytyki". Na swoim celowniku masz kilka nicków i poza krytycznymi postami nic kompletnie nie widać. A łatwo możesz to sprawdzić w archiwum swojego profilu. Pytanie tylko czemu taka zmiana? Bo kiedyś wyglądało to zupełnie inaczej... 

Odnośnik do posta

nic innego jak poklon w kierunku zwyklej bukmacherki gdzie jest rowniez masa siana do wyciagniecia. Zwykly obstawiacz po wejsciu na strone i zobaczeniu niebieskich i rozowych pol nie wie nawet co kliknac zeby dac zwyklego beta. Ot cala sprawa.

Odnośnik do posta

nic innego jak poklon w kierunku zwyklej bukmacherki gdzie jest rowniez masa siana do wyciagniecia. Zwykly obstawiacz po wejsciu na strone i zobaczeniu niebieskich i rozowych pol nie wie nawet co kliknac zeby dac zwyklego beta. Ot cala sprawa.

Ale to być może celowe działanie formy, bo rejestracji w ostatnim czasie jak na lekarstwo. Widać to po płynnosciach na rynkach piłki nożnej, bo jak wiecie w bukmacherce to topowy produkt... Może chcą sami edukować osoby by pozniej robić z nich traderów? Czy im si to uda, trudno powiedziec

Odnośnik do posta

Napewno   to  celowe   dzialanie ,ale  to  tez   moze   pozytywnie   wplynac   na  plynnosc  rynkow   , ale   zwlaszcza   dla   gamblerow  nie   traderow   bo   kursy   beda   zanirzone , ale   rynki  moze   bardziej  plynne.

Odnośnik do posta

zgadzam sie - usuncie ten temat, bo poza bezsensowna dyskusja to tylko sieje rowniez bezsensowna panike...

jedynie mozna snuc domysly - to moze lepiej tarota ktos postawi i nam powie co wyszlo?

zajczyk, uważam, że temat jest godzien uwagi, gdyż pokazuje nam strategię rozwoju firmy. Pytanie w temacie jest, że tak powiem "tendencyjne" ale nakreśla ono w sposób dosadny problem, jakim bez wątpeienia jest krok w stronę bukmacherki.

Odpowiedź na pytanie pada w treści artykułu, dlatego nie powinno być tutaj żadnych obaw, a jedynie dyskusja o planach rozwoju betfair!

Napewno   to  celowe   dzialanie ,ale  to  tez   moze   pozytywnie   wplynac   na  plynnosc  rynkow   , ale   zwlaszcza   dla   gamblerow  nie   traderow   bo   kursy   beda   zanirzone , ale   rynki  moze   bardziej  plynne.

niby tak, tylko jaką mamy pewność, że kursy z giełdy i z bukmachera będą w jakikolwiek sposób powiązane ze sobą? Na tą chwilę chyba żadnej

Odnośnik do posta

Wydaje   mi  sie   ,  ze  beda   powiazane , ale   odrazu  pomniejszone   o  ich  prowizje  , rynek   gieldy   bedzie  troche  ostrzejszy ,  ale  1-2  ticki  nizej od  danego  kursu   beda  staly pieniadze  BF  z   buka.

Zobaczymy   i  tak   wydaje  mi  sie  , ze  beda  to  jakies  marginalne  kwoty. Poniewaz  normalni i  przecietni  gamblerzy   bardziej   beda  cenic Pinnacle  czy  bet365  niz  BF.

Odnośnik do posta

Wedlug mnie to bardzo dobry krok. Jest to dobre rozwiazanie dla krajow, gdzie nie mozna sprzedac produktu jakim jest giełda zakładów sportowych. 

Edytowane przez czajekmilenium
Odnośnik do posta