Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

W prawie 90% pilka nozna reszta to tenis...

Tak jak napisalem bede zaklad po zakladzie dokumentowal na blogu.. jak juz bedzie online dam znac... bedzie mozna zalukac...

życzę powodzenia i nie mogę się doczekać :)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 47
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Część z was zapewne dopiero niedawno odkryła, że istnieje coś takiego jak trading na giełdzie zakładów Betfair. Do tej pory zajmowaliście się, z lepszym lub gorszym skutkiem, bukmacherską i zastanawia

Tak, tracimy wtedy założony wcześniej % stawki, ale... w bukmacherce na jeden zakład należy ryzykować też tylko mały % kapitału i w zasadzie wielkości te są podobne, jeżeli ktoś postępuje racjonalnie.

gambling jest zdecydowany lepszy niz trading i jestem tego doskonalym przykladem ;] a bukmacherka to nie wiem ale to chyba to samo

Posted Images

z ciekawoscia bede sledzil blog jak go założysz. wyzwanie b.ciężkie. jakbym miał obstawiać,to skłaniałbym się ze jednak sie nie uda,co nie znaczy ze żle Ci zycze.

powodzenia

Odnośnik do posta

jesli znasz sie na tym i wiesz co robisz, to moze sie udac, aczkolwiek sumka spora ;)  nie jest prawda, ze tylko in play mozna osiagac wysokie wyniki, pre mozna robic porownywalne, tak wiec do dziela.

Odnośnik do posta

moim zdaniem nieosiagalne. za maly bank. musialbys bardzo duzo ryzykowac.

prosty kalk:

- srednio 365 dni w roku sa mecze.

- angazujesz 4k per mecz - to kosztuje czas. w zaleznosci jak dlugo masz otwarty trade tyle czasu ucieka ci z handlu na innym meczu

- zalozmy ze zrobisz 5 rynkow dziennie gdzie kazdy przyniesie 10% zysku (mega optymistyczny)

- opcja 4k banku/trade: 365*5=1825 tradeow * 200e (zysk 5%z 4k) = 365 000. :) - przy 4k zaangazowaniu banku i 100% greenboookach.

- opcja 500e banku/trade :365*5=1825 tradeow * 25e (zysk 5%z 500e) = 46 000. :) ....nie licze redow.

teraz odpowiedzcie sobie sami.

Odnośnik do posta

Bylbym w stanie uwierzyć w projekt 100k z 5k gdybyś wyścigi konne handlował od długiego czasu z powodzeniem. Na piłce to już nie ta płynność żebyś mógł myśleć o takich rzeczach. Jestem jednak ciekawy co na ten temat myśli Samuel...

Moja ocena: nieosiągalne

Odnośnik do posta
Gość Bukmacher

przyznam ci racje spaced... przy twoim wyliczeniu ciezko bedzie mi osiagnac 100k..... moj plan jest jednak troche inny.. bede duzo mniej gral spotkan lecz wraz ze wzrostem wygranych beda odpowiednio rosly stawki......  jak Blog bedzie online to wyniki pokaza jak bardzo sie mylilem lub ile racji mialem.... narazie Wakacje od pilki noznej;-)

Odnośnik do posta

postepowanie dokladnie jak piszesz bedzie zwiekszac stawke a % bedzie taki sam co bedzie przynosci stale rosnace konto.

mam nadzieje ze metoda jaka przyjmiesz a raczej wiadomosci jakimi bedziesz dysponowal dadza dobry a nawet wysmienity wynik.

psyche tylko trzymaj w pionie przy redach:)

pozdro

Odnośnik do posta

Na piłce to już nie ta płynność żebyś mógł myśleć o takich rzeczach

wg mnie tutaj jest odpowiedź na zalożenia naszego "gośćia".  

moj plan jest jednak troche inny.. bede duzo mniej gral spotkan lecz wraz ze wzrostem wygranych beda odpowiednio rosly stawki

hmm.... Piszez o dobrym info itp. Oczywiśćie ze się tak da grać, ale to rynki, na których nie będzie aż takiej plynnosci. Oczywiscie kupic kupisz, ale komu sprzedasz zaklad? W meczach gdzie plynnosc będzie odpowiednia raczej nie bedziesz mial info przed innymi... 

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Oczywiście już na wstępie zgodzę się co do tego że trading posiada kilka zalet, których niestety nie posiada betting. 

Natomiast nie zgodzę się z tym, że słów "stały zysk" można używać tylko w wypadku tradingu.

Betting jest zupełnie inny niż Trading, wykorzystywane są zupełnie inne strategie, ale ten pierwszy ma inne zalety, które dobry punter potrafi wykorzystać na swoją korzyść.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Tak w odniesieniu do bettingu... ;-) 

Kilka dni temu przy piwie z Homikiem zdecydowaliśmy się puścić zakłady w STS-sie dla zabawy i wspólnej rywalizacji. Kupon fajny, kurs dość wysoki, a i tak "pewniak" nie wszedł. TRADING = mniej stresu, mniej czekania, konkretne rynki, można tu mnożyć wiele na korzyść tradingu sportowego, co z kolei zrobiliście w poprzednich postach więc nie będę się powtarzał...ja jednak wklejam screen jako zabawną konkluzję całego tematu: 

post-2-0-52519600-1376252556_thumb.jpg

Odnośnik do posta