Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

South Africa v Mexico

zamknąłem po golu dla RPA

zysk : 4,65 % stawki

Uruguay v France

Zamknąłem po pierwszej połowie z dosyć dużą stratą -18,60 %

Jak widać strata jest o wiele większa niż zysk. Kolejne mecze albo underowe, albo duży kurs na lay.

Odnośnik do posta

Realista, tylko w tym przypadku było coś nie tak. Rynek praktycznie nie ruszył po golu dla RPA, wyraźnie faworyzowali Meksyk, więc dlatego taka strata a zyk niski. Strata na dobrym poziomie natomiast przyglądaj się innym rynkom zyski są DUŻO większe grając lay the draw.

Odnośnik do posta

Dlatego nie lubię tej strategi, bo gdy gola strzeli nie-faworyt, kurs na remis wcale tak nie szybuje w gore jakbyśmy chcieli. Lekarstwem na to jest strategia Metaltone-a. Czyli back remisu a następnie lay underdoga i "wiara" ze faworyt wyrówna.

Odnośnik do posta

Pohandlowałem live na meczu Algeria - Słowenia

na początek handlowałem na remisie w przerwie. Kurs na remis na koniec pierwszej połowy wynosił 2.12

zaraz po gwizdku 2.08

Po minucie 2.12 - wtedy wszedłem licząc na spadki

jednak kurs wzrósł do 2.14

w 46 minucie wzrósł nawet do 2.16

dopiero w 53 minucie meczu sprzedałem po 2.08 lay

http://screenshooter.net/45716151/bsphrut

na screnie widać jak podczas przerwy kurs wzrósł. Wiem, że popełniłem błąd w tym handlu. Gdyż poddawałem kapitał zbyt dużemu ryzyku

Poza tym w tym meczu ugrałem parę ticków na rynkach CS i u/o 1,5

Na rynku u/o 1,5 grałem po strzeleniu gola. Widząc wzrost na under postanowiłem zagrać back . i lay 3 ticki niżej gdy było już mało czasu do zakończenia meczu

Zysk od stawki podstawowej 22 %

Odnośnik do posta

Calkiem ladnie, tak trzymaj.

Ja na meczu Federer - Petzschner zarobiłem trochę więcej, 101%. Back po 1,31, ale jak się okazało oboje "przegraliśmy" ten trade. Federer przegrał cały mecz.

Odnośnik do posta
Cordoba - Real Union

lay a remis po kursie 3.3

back po 4.6

11,45 % zysku

W meczy Holandia - Dania skupiłem over 2,5 po kursie 2,18 i over 3,5 po 4,03

Oraz Wyb. Kości Sł. - Portugalia - over 2,5 po 2,54

Odnośnik do posta
W meczy Holandia - Dania skupiłem over 2,5 po kursie 2,18 i over 3,5 po 4,03

Nie zamknąłem jednej pozycji przez przypadek i straciłem część kapitału

na rynku u/o 2,5 byłem na zero

Odnośnik do posta
Oraz Wyb. Kości Sł. - Portugalia - over 2,5 po 2,54

Kurs jeszcze wzrósł. Musiałem kontrować i poniosłem stratę

Na tych mistrzostwach już chyba nikt nie wierzy w overy i trudno się dziwić po tym co nam prezentują kolejne reprezentacje

Na jutro Honduras v Chile

uder 2,5 po kursie 1,69

lay ustawiony na 1,60

i w tym samym meczu back CS 0:0 po 9,6

Odnośnik do posta

Jako że nie ma co stawiać na Brazylię ( kurs 1,11) w najbliższym meczu postanowiłem zagrać back na zwycięstwo Brazylii w grupie G. Po wygranej z Koreą mam zamiar odsprzedać ten zakład. Jeśli nawet Brazylia nie pokaże ofensywnego futbolu to już chyba nikt tego nie zrobi na tych mistrzostwach :)

Grupa G - Zwycięzca grupy

back Brazylia , kurs : 1.45

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.