Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Grupa G - Zwycięzca grupy

back Brazylia , kurs : 1.45

Szkoda, że od razy nie wystawiłem laya kurs był już w okolicach 1,35 . Jednak obecnie wynosi 1,46. mimo to liczę na jego spadek. I tu kolejna nauczka lepiej wystawić laya z pewnym założonym poziomem zysku niż czekać . Dzięki temu mamy większe prawdopodobieństwo, że rynek wchłonie nasz kurs.

Wystawiłem już lay w meczu Honduras-Chile po dosyć optymistycznym kursie. Jednak lepiej się tak zabezpieczyć. Wtedy nawet gdy nie możemy z jakiś powodów skontrować ( brak internetu, nagły wyjazd) znacznie zmniejszamy ryzyko utraty kapitału.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Na jutro Honduras v Chile

uder 2,5 po kursie 1,69

lay ustawiony na 1,60

i w tym samym meczu back CS 0:0 po 9,6

CS 0:0 . sprzedałem po lay 8,4 obecnie cena jest jeszcze korzystniejsza.

co do undera 2,5 lay na 6,00 również został przyjęty :)

Odnośnik do posta
Anglia - Algieria - Powyżej/Poniżej 2.5 gola

back na over po 2,16

Trend zaczął się odwracać . Zamknąłem pozycje lay po 2,12

Grupa G - Zwycięzca grupy

back Brazylia , kurs : 1.45

back po 1,51 nie chciałem czekać do następnego meczu bo Brazylia nie wygląda mi na bardzo mocną na tym mundialu. Strata, ale cóż życie ...

Meksyk - Urugwaj

lay na remis po 1,70 na betfair i 1,82 na betdaq. Liczę że wzrośnie do powyżej 2,00

Odnośnik do posta

Moja przemyślenia co do tego rynku. Pozostało jeszcze kilka dni . Wiele się może zdarzyć.

Jako, że to mistrzostwa Świata nie rozumiem takiego niskiego kursu na remis

Wnioskuję po obrocie, że na obszarze czerwonych kropek "grube" ryby layowały. Później na obszarze zielonych kropek realizowały zyski. Następnie "mniejsi gracze" realizowali zyski widząc, że kurs spada, bądź też cieli straty(niebieskie kropki). Obecnie moim zdaniem jest ważny czas.

Moim zdaniem są dwa wyjścia z tej sytuacji. Albo Ludzie naprawdę uwierzą, że Meksy i Urugwaj będą grali na remis i kurs jeszcze spadnie ( małe czarne kropki )

Albo tłum się opamięta i kurs zacznie wzrastać ( różowe kropki ) .

Ja myślę, że jednak ludzie podejmują logiczne decyzję i kurs wzrośnie a wy co sądzicie ?ucdnpo52gn.jpg

Odnośnik do posta
Słownia - USA

Back over 2,5 po 2,70

Lay wchłonięty po 2,64

Dziś w meczu Niemcy - Serbia miałem dużo szczęścia. Zagrałem na Serbów po czerwonej kartce dla Klose i zaraz po tym padł gol. Później nie potrzebnie czekałem i Niemcy mogli wyrównać. Zamknąłem pozycje przed samym karnym. Jak się okazało niestrzelonym. Taki szczęśliwy rynek live

back na Serbie po 2,88 , lay po 1,59 i 1,55

Zysk na poziomie 80 %

Odnośnik do posta

Anglia lay winer 2010 po kursie 11,00 - liczę że Algeria utrzyma bezbramkowy remis

Nie rozumiem tego dlaczego po takim słabym meczu kurs na zwycięstwo Anglii w Mundialu podskoczył do 12.

2 ojro przeznaczyłem na Chile, które wydaje mi się mocne. Jeżeli wygra ze Szwajcarią następny mecz kurs na pewno spadnie

back po 65 za 2 euro

Na przód Chile !!!!

33oil4ba9s.jpg

Odnośnik do posta

Też się skusiłem za 2 euro. Chile bardzo zaimponowało mi grą z Hondurasem. Pasywnie grający Hiszpanie to nie to samo co dzicy Chilijczycy :mrgreen:

Śmiałem się z Gmocha jak mówił przed pierwszym meczem, że Chile to jego czarny koń. A kurs wtedy był 100. Jak nie wyżej.

Francja kurs 230 hmmm ... wrócą chłopaki " z dalekiej podróży " ?

Meksyk ogra Urugwaj, Francuzi 4-0 i kursik leci do 27,50 jak nie niżej. Za dwa euro można zaryzykować w końcu to MŚ cudów.

Odnośnik do posta

Co do Francji to myślę że są w stanie coś ugrać. A kurs 230 całkiem niezły.

Tak teraz patrze na ten nieszczęsny mecz Meksyk - Urugwaj. Jest 4,2 mln obrotu z czego 4,1 mln to remis . mecz jest 22 czerwca. A mecze które są dziś mają od 100 tys, do 1,3 mln. Mimo to ludzie grający tradycyjnie myślę, że będą obstawiać wysokie kursy, szczególnie na Meksyk i największa ich cześć zaatakuje rynek dopiero w dniu meczu więc na razie cierpliwie czekam...

Odnośnik do posta

Przypomnijcie sobie niedawne ustawienie wyniku 3:1 greckiej ligi, kurs od początku oscylował ok. 1,45 i taki sam był do 70 min. potem pomału wzrastał do 1,6.. ludzie wierzyli w ustawkę do samego końca. Podobnie jest z remisem Meksyku z Uru ale ja nadal nie wierzę w to i Layować będę.. :-D

Odnośnik do posta
W meczu Włochy - Nowa Zelandia zagrałem back na under 2,5 po 1,96

lay po 1,86. Gdybym na każdym rynku tak przewidywał zachowanie rynku było by miło :)

Pograłem też trochę live w meczu Włochy - Nowa Zelandia

Grałem przede wszystkim na rynku 1x2 głównie na remisie scalpując po 1,2,3 ticki

Stawka jaką grałem to 16 euro , wynik :

27ml6ulas4.jpg

Odnośnik do posta

Spróbowałem gry na lay faworytów w tenisie . Na 4 rynki 3 zyskowne najlepiej wyszło to w tym spotkaniu:

67hp3yevkp.jpg

Tak sobie myślę że takie granie lay na faworyta może mieć sens . Jutro kolejne testy

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.