Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Elo,

założyłem sobie dzisiaj konto na bah'u ponieważ dają ładny bonus-350 PLN. Będę starał się go obrócić w ten sposób: http://www.traderzy.pl/viewtopic.php?p=193#193 .

Ale mam jeden problem, kursy na bahu są gorzej niż gorsze i tu moje pytanie. Czy znacie jakąś dobrą porównywarkę kursów, która porówna mi kursy baha i betfair? Ręczne szukanie nie ma sensu, a taka pomoc bardzo by mi się przydała.

Jest tu wielu dawnych typerów więc myślę, że ktoś poda mi stronkę wartą uwagi.

Odnośnik do posta

Widziałem te stronki. Ale mi chodziło raczej o taką, że wybierasz, że ma szukać w tych dwóch bukach tylko. Czy jest taka stronka?

Dzięki Gofer za chęci :-)

Odnośnik do posta

Wielkie dzięki. Już wszystko wiem :-). Teraz tylko trzeba wyciągnąć kase od baha

P.S. co trzeba wpisać w tym okienku co się pytają o nazwę forum? "Name at discussion forum - A new forum is under development and will soon be available."

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Nie wiem czy ci to teraz pomoże więc jesli chodzi o Bet at home to cieżko złapać surbeta ale nie jest to niemożliwe taka mała wskazówka zwróc uwage na rynki dokładnych wyników również live,kiedys zajmowałem sie tym i coś tam w głowie jeszcze zostało z tej wiedzy.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

witam

mieliscie kiedys jakis kontakt z softem do automatycznego grania surbetow miedzy bukami ,moze wiecie czy jest takie cos dostepne i jak sie sprawdza?

ostatnio troche szperalem po zagranicznych forach i znalazlem troche informacji na temat programow , ktore wyszukuja i automatycznie obstawiaja chwilowe surebety miedzy podobnymi rynkami na betfair

niestety nie sa na sprzedaz (jak bym mial taki to tez bym nie sprzedal)

pelna profeska czas wyszukiwania z automatycznie wystawianym kursem to od 0,5 do 10 sekund od pojawienia sie surbeta , automatycznie dobieraja stawki do wyczerpania plynnosci

ja szukam czegos do automatycznego obstawiania miedzy bukami jezeli by ktos mial wiedze o czyms takim to z gory dzieki za jakas informacje

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Witam oficjalnie na forum, ponieważ to mój pierwszy post.

Nie zakładam nowego tematu, ponieważ moje pytanie dotyczyć będzie właśnie porównywarek kursowych. Otóż na potrzeby pracy magisterskiej, w której zajmować się będę modelowaniem zakładów sportowych (a konkretnie modelowaniem kursów i próbie ekonometrycznego prognozowania kursu) bardzo przydatna byłaby mi stronka- porównywarka, na której znalazłbym w jednym miejscu całą historię zmian kursów na dane zdarzenie na giełdzie Betfair. Wiem, że jest wiele stron, pokazujących ostatnie 20 kursów (przeglądałem już ich naprawdę sporo), a jeśli już znajdzie się pełną historię zmian ( np. http://www.wettportal.com/oddscomparison/oddschanges/ , po wybraniu meczu zakładka 'Odds changes') to przedstawione są tylko zmiany kursów u buków, a nie na giełdzie. Ponieważ w mojej pracy skupiam się właśnie na Betfair, odnosząc ją do giełd finansowych, zależy mi właśnie na notowaniach kursów na tej giełdzie. Czy zna ktoś stronę, gdzie znalazłbym tak obszerną historię notowań kursów na Betfair, jak we wskazanym linku? Jeszcze lepiej by było, gdyby taka baza była możliwa do pobrania bezpośrednio w pliku Excela, a przynajmniej łatwo do niego eksportowalna. A może któryś z programów do tradingu przechowuje taką historię (w darmowych nie znalazłem tego udogodnienia) ?

Będę naprawdę wdzięczny za wszelką pomoc i wskazówki.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • 9 months later...