Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

projekt inwestycyjny betfair - 55%-85% w skali miesiąca!

Promowane odpowiedzi

Nie ma to jak naganiać (1 post z fanpage'a):

Projekt,który badałem pod każdym względem ok. 2tygodni zanim zainwestowałem. Sam trochę traduję na betfair od ponad 4 lat dlatego wiem,że takie wyniki u profesjonalistów są jak najbardziej możliwe. Tutaj dowód : obszerne info na stronie : http:// w razie pytań proszę pisać na @gmail.com lub mój tel. (wywaliłem dane - dop. mój)

Ciąg dalszy:

Dzisiaj moja znajoma właśnie zlecała wypłąte kilkuset $. Po kilku minutach dostała telefon powierdzający realizację wypłaty z biura BFI. Widać tutaj solidność firmy,że dba o bezpieczeństwo

Potem: "Moja analiza bla bla bla to musiało się tak skończyć".

Wszystkie posty są autorstwa osoby, której zdjęcie znajdziecie przy nazwie tematu. Co za rozbieżność opinii!

I perełka z 29.08 aka ostatni akt dramatu:

Czy wie ktoś może co ze stroną www
Strona nie działa i zachowuje się inaczej niz wczesniej .?
Aktualnie strona nie działa ponieważ są prace techniczne. Była informacja na maila na ten temat. (buahahaha - dop. mój)

W wolnym tłumaczeniu: "po ptakach/kajmany/maladiwy/bermudy/etc".

Wybrałem pierwsze z brzegu cytaty, nie chciało mi się szukać więcej.

Ten post nie miał na celu obrażenia/wyśmiania żadnej z cytowanych osób (bo teraz za hejtowanie można iść siedzieć http://niebezpiecznik.pl/post/hejterzy-strzezcie-sie/). Chciałem pokazać tylko pewien mechanizm.

Apel (może ktoś trafi kiedyś na ten temat i uratuje go to przed stratą kasy):

Ludzie! Zrozumcie jedną, zajebiście prostą rzecz: pieniądze nie rosną na drzewach, trzeba na nie ciężko zapracować. Nikt nie rozdaje kasy ot tak. To oszust albo osoba chora ("House M.D." Charity Case, polecam :D)

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...
Gość piahulla

Bet Fair Invest Ltd. Rosyjsko-Ukraińska spółka założona w 2012 roku od maja 2013 funkcjonuje w Internecie ,  oferując inwestycje i zarządzanie  powierzonym kapitałem  na światowej giełdzie zakładów sportowych Betfair. Oferta BFI głównie skierowana jest na rynek Rosyjski i Ukraiński, lecz Spółka nie zamierza poprzestać i ograniczyć się do inwestorów z tych regionów , z informacji podanych przez Andrieja Archipowa Managera w Spólce BFI , obecnie trwają prace nad wprowadzeniem  wersji  Anglojęzycznej,  aby sprostać wymaganiom  inwestorów z Europy zachodniej.

Strona BFI nie porywa wyglądem, choć jest bardzo profesjonalnie przygotowana , tak jak w przypadku projektu VladimirFX , znajdują się na niej informacje na temat Spółki , handlowców , raportów z tradingu, numery kontaktowe do oddziałów oraz biuletyn firmowy . Back office , posiada bardzo prosty i czytelny interfejs, każdy inwestor bez problemu będzie w stanie się w nim poruszać.

Na szczególną uwagę zasługuje wprowadzenie Funduszu Stabilizacyjnego , który ma na celu pokrycie ewentualnych  poniesionych strat przez traderów , na ten cel BFI przeznacza 15% dziennego zysku Spółki .W przypadku poniesienia straty powyżej 5%  firma wyrównuje straty inwestorom z Funduszu Stabilizacyjnego na zakończenie dnia handlowego.

LINK do Rejestracji :

http://betfairinvest.com/registration?ref=polska

Inwestycję w BetFairInvest, można rozpocząć za pośrednictwem strony internetowej, minimalna  kwota inwestycji wynosi 10$ z możliwością doładowania depozytu.

Zasady inwestycji:

• Depozyt: bez ograniczeń czasowych
  • Minimalny depozyt: 10 $
  • Maksymalny depozyt : âˆž
  • Minimalna kwota do wypłaty: 30 $
  • Maksymalna kwota wypłaty: âˆž
  • Naliczanie odsetek: codzienna rekapitalizacja odsetek
  • Miesięczny dochód inwestora: 55% -85% w zależności od zysków firmy (realnie około 38 do 45% przy podstawowym planie)
  • Fundusz Stabilizacyjny :automatyczne pokrycie straty depozytów inwestorów
  •  Wycofanie depozytu: po upływie 14 dni od załadowania depozytu
  • Wycofanie odsetek: po upływie 14 dni od załadowania depozytu
  • Maksymalny okres oczekiwania na wypłatę środków z depozytu: 7 dni kalendarzowych
  • Metody płatności: Web Money, Perfect Money, Qiwi
  • Waluta depozytu: US Dollar

BFI integruje kapitał z depozytów  inwestorów na jednym koncie zbiorczym BFI Asset Managment , następnie kapitał jest rozdzielany proporcjonalnie między 7 profesjonalnych traderów, którzy rozpoczynają handel i obstawiają zakłady na giełdzie Betfair. Na zakończenie każdego dnia handlowego, system rozliczeniowy zapisuje na koncie inwestorów zysk proporcjonalnie do wybranego wcześniej planu inwestycyjnego .

• Zaksięgowane środki na rachunku , zaczynają pracować następnego dnia handlowego bez względu na to czy  będzie to weekend czy dzień powszedni .
  • Kapitalizacja odsetek odbywa codziennie po zakończeniu handlu.
  • Okres zamrożenia środków wynosi 14 dni kalendarzowych, w tym czasie nie można wycofać depozytu , po upływie wyżej wymienionego terminu można wycofać depozyt wraz z zyskiem lub pozostawić na dłuższy okres czasu.
  • Wypłata środków na zlecenie minimum 30$, czas realizacji 7 dni kalendarzowych ( tyczy się to procesorów płatniczych w przypadku kart kredytowych i wypłat na konta bankowe termin może wydłużyć się o kolejne 5 dni roboczych  )
 Depozyty i podział zysków:
  •  10$-1000$ otrzymasz 50% dziennego zysku
  • 1001$-5000$ otrzymasz 60% dziennego zysku
  • 5001$-10.000 otrzymasz 70% dziennego zysku
  • 10.001$- âˆž otrzymasz 80% dziennego zysku

Program Partnerski:

I 10% prowizji z pierwszego poziomu

II 3% prowizji z drugiego poziomu

III 1% prowizji z trzeciego poziomu

Prowizja naliczana jest jednorazowo dostępna jest do wypłaty po upływie 14 dni kalendarzowych

LINK do Rejestracji :

http://betfairinvest.com/registration?ref=polska

kontakt z polecającym ten projekt : bfi.polska@gmail.com

polska strona projektu : www.betfairinvest.pl (w przygotowaniu)

pozdrawiam

Projekt upadł % był zbyt wysoki podawano tylko wyniki jednego tradera. Właściciela zatrzymała podobno rosyjska policja do wyjaśnień.

Jeśli ktoś jest zainteresowany poważną inwestycją z gwarancją pisemną na forex lub innymi możliwościami biznesowymi,zapraszam na priv

Backus - informacje ,które zamieszczałem to 100% prawdy na tamten czas. 

Życie to nieustanny ruch i rozwój i wszystko się zmienia, 

Nikt nie ma żadnym pretensji do mnie, ponieważ najpierw wprowadzam każdego w tajniki przed podjęciem decyzji o inwestycji.

Dlatego nie robię tego anonimowo tak jak ty zamieszczasz swoje posty.

I jak widzisz jestem osobą otwartą, możesz ze mną porozmawiać o biznesach, życiu.

Decyzję każdy podejmuje sam, promował projekt ,który wyglądał i działał świetnie przez około 2 miesiące.

Po prostu projekt okazał się niezgodny z prawem rosyjskim na to wygląda.(Używali rosyjskich banków)

Jest taka fundamentalna zasady w życiu, nie ryzykujesz nie masz. Dlatego też próbujesz zawojować betfair.

Życzę sukcesów!

Edytowane przez piahulla
Odnośnik do posta

Projekt upadł % był zbyt wysoki podawano tylko wyniki jednego tradera. Właściciela zatrzymała podobno rosyjska policja do wyjaśnień.

Jeśli ktoś jest zainteresowany poważną inwestycją z gwarancją pisemną na forex lub innymi możliwościami biznesowymi,zapraszam na priv

Backus - informacje ,które zamieszczałem to 100% prawdy na tamten czas. 

Życie to nieustanny ruch i rozwój i wszystko się zmienia, 

Nikt nie ma żadnym pretensji do mnie, ponieważ najpierw wprowadzam każdego w tajniki przed podjęciem decyzji o inwestycji.

Dlatego nie robię tego anonimowo tak jak ty zamieszczasz swoje posty.

I jak widzisz jestem osobą otwartą, możesz ze mną porozmawiać o biznesach, życiu.

Decyzję każdy podejmuje sam, promował projekt ,który wyglądał i działał świetnie przez około 2 miesiące.

Po prostu projekt okazał się niezgodny z prawem rosyjskim na to wygląda.(Używali rosyjskich banków)

Jest taka fundamentalna zasady w życiu, nie ryzykujesz nie masz. Dlatego też próbujesz zawojować betfair.

Życzę sukcesów!

Chłopie o czym Ty mówisz?  Znasz Charlesa Ponziego? Poczytaj, bo tworzycie dokładnie to samo. Za kilka miesięcy znów będziesz usprawiedliwiał ten "biznes" zwalając winę na właścicieli. Twój wcześniejszy projekt z góry był przegrany. Wszyscy logicznie myślący ludzie wiedzieli, że prędzej czy później "firma" zniknie wraz z właścicielem i Waszymi pieniędzmi. Zastanawiałeś się ile ludzi przez Twoją promocję potraciło kapitał? 

Odnośnik do posta

Witam Panowie to mój ostatni post. Ponieważ na anonimy i posty,które nic nie wnoszą do dyskusji nie będę odpowiadał, temat jest stary a życie jest piękne :)

1.Nie znam żadnej osoby,która straciła jakieś pieniądze na rzecz tego projektu, przez mój link rejestracyjny.

2.Panie Kuchar nie mówię tylko napisałem post,ponieważ nie dzwoniłeś do mnie w tej sprawie.

(jak i nie brałeś udział w tym projekcie za moim pośrednictwem)

co za tym idzie nie znałeś zasad,którymi się kierowaliśmy wraz z osobami,które w projekcie były.

Dodatkowo przeczytaj sygnaturkę,którą promujesz swoje posty 

"Niezależnie od tego, jaki kapitał jesteś gotów zaryzykować i zainwestować, muszą być to pieniądze, z którymi już się pożegnałeś. Kamień w wodę! Jeżeli inwestujesz na giełdzie 50 tysięcy dolarów, mentalnie spal całą stertę chrustu, wszystkie pięćdziesiąt patyków, jeszcze zanim stracisz pierwszego Zielonego. Jeżeli uda Ci się naprawdę odseparować się od tych pieniędzy, a ich ewentualna utrata w żaden sposób nie wpłynie na Twój styl bądź poziom życia, będziesz w stanie zacząć rozsądnie inwestować takie środki. "

3.Zastanawiałeś się ile Ty tak naprawdę zarabiasz pieniędzy na porażkach użytkowników BETFAIR dzięki linkom polecającym - programowi partnerskiemu.

Jeśli oczywiście jesteś właścicielem, tego nie ustalałem - napisałem na czym zarabia m.in. strona TRADERZY.PL - na poleceniach BETFAIR. 

4.Nie znam żadnej osoby,która za moim pośrednictwem się zarejestrowała w starym,historycznym projekcie BetFairInvest i tam straciła pieniądze.

Jeśli ktoś ze mną wcześniej rozmawiał na ten temat, doskonale znał projekt. 

Ponieważ przedstawiałem jego możliwości na rozmowie poprzez skype,tel i osobiście.

5. Chcesz zająć się poważnym biznesem, mieć umowę i gwarancję na to po prostu do mnie zadzwoń, skontaktuj się.

Dziękuję za bazę wiedzy i informacji tutaj podawanych, które były mi pomocne przez kilka lat świetnej zabawy na BetFair.

Czas się pożegnać :) pozdrawiam wszystkich! 

Dziękuję i do widzenia, jeśli są tu osoby, które dorosły do biznesu partnerskiego to zapraszam, żegnam forum i stronę Traderzy,

Edytowane przez piahulla
Odnośnik do posta

Dziękuję i do widzenia, jeśli są tu osoby, które dorosły do biznesu partnerskiego to zapraszam, żegnam forum i stronę Traderzy,

a ja mysle ze jest tu juz wystarczajaco duzo userow ktorzy potrafia sami generowac swoje zyski, a poczatkujacy miejmy nadzieje nie zdecyduja sie na wspolprace z podobnymi frajerami i amatorami tworzacymi bzdurne pseudo-projekty i obiecuja kokosy pfff!

WON MNIE STAD POSZEDL ZARAZO!!! nara :angry:

Odnośnik do posta

Nie usuwaliśmy tego tematu, bo prawdę mówiąc byliśmy niemal pewni, że przygoda z "funduszem" skończy się w taki, a nie inny sposób. Będzie to dobry nauczka dla obecnych i przyszłych użytkowników, że nic w życiu nie dostaje się za darmo (chyba, że w pysk). Tak naprawdę to wyłudzanie kasy niczym nie różni się od metody na wnuczka czy nigeryjskiego szwindlu. Mechanizm działania ten sam, czyli podszywanie się pod osoby godne zaufania, a potem zwinięcie się z kasą. 

To,  że nikt z forum nie wszedł w ten "biznes" jest także nobilitacją dla nas jako administracji. Dobrze wiedzieć, że pewne rzeczy, które próbowaliśmy wam przekazać, nie poszły na marne.

Odnośnik do posta

Witam Panowie to mój ostatni post. Ponieważ na anonimy i posty,które nic nie wnoszą do dyskusji nie będę odpowiadał, temat jest stary a życie jest piękne :)

1.Nie znam żadnej osoby,która straciła jakieś pieniądze na rzecz tego projektu, przez mój link rejestracyjny.

2.Panie Kuchar nie mówię tylko napisałem post,ponieważ nie dzwoniłeś do mnie w tej sprawie.

(jak i nie brałeś udział w tym projekcie za moim pośrednictwem)

co za tym idzie nie znałeś zasad,którymi się kierowaliśmy wraz z osobami,które w projekcie były.

Dodatkowo przeczytaj sygnaturkę,którą promujesz swoje posty 

"Niezależnie od tego, jaki kapitał jesteś gotów zaryzykować i zainwestować, muszą być to pieniądze, z którymi już się pożegnałeś. Kamień w wodę! Jeżeli inwestujesz na giełdzie 50 tysięcy dolarów, mentalnie spal całą stertę chrustu, wszystkie pięćdziesiąt patyków, jeszcze zanim stracisz pierwszego Zielonego. Jeżeli uda Ci się naprawdę odseparować się od tych pieniędzy, a ich ewentualna utrata w żaden sposób nie wpłynie na Twój styl bądź poziom życia, będziesz w stanie zacząć rozsądnie inwestować takie środki. "

3.Zastanawiałeś się ile Ty tak naprawdę zarabiasz pieniędzy na porażkach użytkowników BETFAIR dzięki linkom polecającym - programowi partnerskiemu.

Jeśli oczywiście jesteś właścicielem, tego nie ustalałem - napisałem na czym zarabia m.in. strona TRADERZY.PL - na poleceniach BETFAIR. 

4.Nie znam żadnej osoby,która za moim pośrednictwem się zarejestrowała w starym,historycznym projekcie BetFairInvest i tam straciła pieniądze.

Jeśli ktoś ze mną wcześniej rozmawiał na ten temat, doskonale znał projekt. 

Ponieważ przedstawiałem jego możliwości na rozmowie poprzez skype,tel i osobiście.

5. Chcesz zająć się poważnym biznesem, mieć umowę i gwarancję na to po prostu do mnie zadzwoń, skontaktuj się.

Dziękuję za bazę wiedzy i informacji tutaj podawanych, które były mi pomocne przez kilka lat świetnej zabawy na BetFair.

Czas się pożegnać :) pozdrawiam wszystkich! 

Nie chciałbym aby Twój wpis pozostał bez odpowiedzi na wiele tematów, które poruszyłeś. 

Po pierwsze cały zarobek czy to z programu afiliacyjnego czy też z dotacji kierujemy na rozwój serwisu (eventy integracyjne. gadżety, utrzymanie serwerów itd). Poza tym drogi kolego najważniejszą kwestią jest fakt, iż w programie afiliacyjnym zarabiasz na WYGRANYCH naszych użytkowników. Całą wiedzę jaką tutaj udostępniamy staramy się przedstawić w prosty sposób, która wielu użytkownikom pomogła. Serwis Traderzy.pl na tej "pomocy" ma szansę skorzystać dzięki affiliacji.. Wasza promocja tych wszystkich ciekawych projektów to zwykłe oszustwo... 

Dziękuję za bazę wiedzy i informacji tutaj podawanych, które były mi pomocne przez kilka lat świetnej zabawy na betfair.

Dzięki za miłe słowa - właśnie o to chodzi w projekcie Traderzy.pl w przeciwieństwie do piramid, które Wy tworzycie! :)

Odnosząc się do mojego cytatu proszę wziąć pod uwagę ryzyko własnego kapitału w biznesie, który ma sens. Wasze pseudo projekty przez logicznie myślących ludzi z góry są stawiane na straconej pozycji i dzięki temu zgodnie ze słowami z cytatu "pieniądze z którymi się już pożegnałeś. Kamień w wodę" na szczęście nie muszą się z nimi żegnać. 

Gdyby jednak znowu się nie udało w kolejnych projektach drzwi do nas masz zawsze otwarte, pośledzisz blogi użytkowników, często trafne propozycje w dziale Rynki Tradera i powinieneś zrobić lepszy biznes tutaj niż promując to całe badziewie... 

Odnośnik do posta

Stare polskie przysłowie ...umiesz liczyć ? licz na siebie....

A tu coś innego, mniej polskiego :

If you don't design your own life plan, chances are you'll fall into someone else's plan. And guess what they have planned for you? Not much.

W wolnym tłumaczeniu: Jeśli nie ułożysz sobie swojego planu na życie, możesz pojawić się w planie kogoś innego. I zgadnij co dla Ciebie zaplanowali? Niewiele.

Mi to zawsze takie rzeczy śmierdzą...powierzanie kasy komuś innemu żeby ją pomnażał bez końca jest dość ryzykownym sposobem. Bo tak jak ktoś to już wspomniał....skoro ktoś uzyskuje efekty to czemu nie robi jedynie na siebie zatrzymując 100% ? To [chyba] zawsze jest forma ucieczki od pełnej odpowiedzialności za swoje czyny i ewentualne błędy.

Edytowane przez DarkSide
Odnośnik do posta