Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

telefon do trandingu

Kuchar

Promowane odpowiedzi

ja mam galaxy S - przerobilem juz dziesiatki nokii, iphony, SE i zdecydowanie z tego jestem najbardziej zadowolony. nadaje sie doslownie do wszystkiego i zywotnosc baterii jest bardzo dobra jak na tak wielki wyswietlacz

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

ja mam galaxy S - przerobilem juz dziesiatki nokii, iphony, SE i zdecydowanie z tego jestem najbardziej zadowolony. nadaje sie doslownie do wszystkiego i zywotnosc baterii jest bardzo dobra jak na tak wielki wyswietlacz

Zajczyk jak mozesz przenies ten wpis do watku Kuchara. Tam juz powstala calkiem dobra dyskusja nt telefonow i napewno wiecej osob bedzie moglo skorzystac. Pzdr

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Po długim czasie zapadła ostateczna decyzja. Wybór padł jednak na chwalonego od początku HTC. Do modelu trochę mnie zicoo namówił ale telefon rewelacyjny! Szybki, masa przydatnych rzeczy klawiatura qwerty... HTC Desire Z. Jeśli ktoś stoi przed wyborem to zdecydowanie polecam:) Do przeglądania kursów również b.dobry. Nie będę pisał, że do handlu telefonik się nadaję bo akurat z tym lipa, chyba, że ktoś mało handluje to powinno wystarczyć, ale jednak laptop z 15" to minimum.

Dla zainteresowanych informację pod http://www.htc.com/pl/product/desirez/overview.html

Odnośnik do posta

Kuchar, świetny wybór, stosunek jakość/cena to oczywiście maksimum :) Jedyna wada jaka może Ci bardzo doskwierać to czas żywotności baterii - jeśli wytrzyma dzień to na prawdę powinieneś się cieszyć. Ja sam używam obecnie nokii E52, lecz ten telefon nie nadaje się do tradingu, ba nawet są problemy z zalogowaniem się na konto, ale czego tu wymagać od takiego telefonu. Chyba pora pomyśleć nad zmianą telefonu :)

Odnośnik do posta

Kuchar, świetny wybór, stosunek jakość/cena to oczywiście maksimum :) Jedyna wada jaka może Ci bardzo doskwierać to czas żywotności baterii - jeśli wytrzyma dzień to na prawdę powinieneś się cieszyć. Ja sam używam obecnie nokii E52, lecz ten telefon nie nadaje się do tradingu, ba nawet są problemy z zalogowaniem się na konto, ale czego tu wymagać od takiego telefonu. Chyba pora pomyśleć nad zmianą telefonu :)

Narazie po formacie baterii trzyma mi 1,5 dnia:) Nie jest źle, zwłąszcza, że sam się nią długo bawię.

A Nokię E52 również posiadam - z drugim numerem. Też polecam:)

Odnośnik do posta

Ja polecam HTC HD2 ale trzeba go recznie "przerobic" na androida bo windows mobile to gowno (to i tak komplement dla tego systemu). Predkosc miazga (procek 1ghz, ale nie wyobrazam sobie zeby telefon dzialal szybciej). Na to wgrywamy Opere + Aplikacje Betfair (oryginalna) + Arb Calculator do obliczania greenow. W dodatku mozna wgrac program, ktory powiadamia nas o golu w meczu nawet jak mamy telefon w kieszeni wygaszony (przychodzi to jak sms czy mail).

Odnośnik do posta

Jak się nazywa ten program informujący o golu?

O to samo miałem zapytać. A dołączając się jeszcze do tematu, może niech każdy wpisze jakieś ciekawe aplikacje do tradingu i nie tylko, które możemy pobrać na androidzie:)

Odnośnik do posta
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Panowie, szukam telefonu i liczę na pomoc. Uprzedzam, że moja wiedza na ten temat zatrzymała się mniej więcej na roku 2007 i modelu Nokia 6300. Nie mam zielonego pojęcia o symbianach, androidach, protokołach transmisji, itp.

Do rzeczy. Potrzebuję telefonu tradycyjnego, albo rozsuwanego (na pewno nie dotykowego!) ze standardową klawiaturą albo qwerty. Oczywiście powinien mieć WiFi i GPS, tak abym bez problemu mógł wgrać aplikacje do handlu. Prócz tego porządny aparat 3,2mpix-5mpix, odtwarzacz mp3, jak najmniejszą awaryjność i intuicyjny interfejs.

Cena tak do 500zł. Póki co wpadła mi w oko Nokia e72i e66, a także trochę "cegłowaty" HTC TYTN II. Ma ktoś jakieś opinie o tych telefonach w kontekście handlu. Ewentualnie co polecacie?

Odnośnik do posta

Panowie, szukam telefonu i liczę na pomoc. Uprzedzam, że moja wiedza na ten temat zatrzymała się mniej więcej na roku 2007 i modelu Nokia 6300. Nie mam zielonego pojęcia o symbianach, androidach, protokołach transmisji, itp.

Do rzeczy. Potrzebuję telefonu tradycyjnego, albo rozsuwanego (na pewno nie dotykowego!) ze standardową klawiaturą albo qwerty. Oczywiście powinien mieć WiFi i GPS, tak abym bez problemu mógł wgrać aplikacje do handlu. Prócz tego porządny aparat 3,2mpix-5mpix, odtwarzacz mp3, jak najmniejszą awaryjność i intuicyjny interfejs.

Cena tak do 500zł. Póki co wpadła mi w oko Nokia e72i e66, a także trochę "cegłowaty" HTC TYTN II. Ma ktoś jakieś opinie o tych telefonach w kontekście handlu. Ewentualnie co polecacie?

Z Nokii e66 jest bardzo fajna, e72 również - ale żaden z tel na obecną chwilę nie jest wart swojej ceny. Oprogramowanie w tych tel jest stare, coś jak windows 98:) dlatego spróbuj się zmusić do androida. ZAWSZE byłem przeciwnikiem dotykowego tel. Dlatego zdecydowałem się na HTC Desire Z z wysówaną klawiaturą QWERTY. Z tego co wiem w play mozesz wziąć na abonament po atrakcyjnej cenie:) Tel ma wszystko, handel piękny + internet szybki w abonamencie:) To mogę Ci polecić, a ewentualnie dam Ci dotknąć jak zechcesz się ze mną spotkać :D

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.