Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

telefon do trandingu

Kuchar

Promowane odpowiedzi

Przecież dopiero co Ci podałem "aplikację do Betfair"... A jeśli chodzi o livescore to możesz korzystać z mobilnej wersji Bet365.com, która odświeża się automatycznie, lub poszukasz sobie jakiegoś programu do wyników, są ich tysiące.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 months later...

Teraz czas na mnie. Pasuje wymienić starego HTC Desire Z, na coś lepszego :) 2,5 roku mi służył, nie mogę narzekać. Pod koniec troszkę mulił, ale to dlatego, że zawaliłem go oprogramowaniem i galerią. 

Zastanawiam się nad HTC One - jeszcze ten kolor niebieski, który zawsze będzie przypominał mi o Traderach <3 Logo HTC zamienić z Traderzy.pl i byłby już idealny. A na poważnie, mieliście z nim styczność, ewentualnie macie jakieś alternatywy? 

post-2-0-65640200-1383519300_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Kuchar jak baba, nie liczy się co w środku tylko wygląd :)

Kupując telefon trzeba zwrócić uwagę na :

1. Parametry (Ram, procesor, pamięć itp)
  2. Bateria
  3. Jakość/Cena
  4. Wygląd

Tutaj masz stronkę, która na pewno przyda się przy wyborze telefonu:

http://versus.com/

Odnośnik do posta

Xiaomi m2s czy tam mi2s, nie pamietam. I mowie serio, jeden z najmocniejszych na świecie przy tym bardzo dobrze wykonany, ladny i w cenie polowy iphona 5 / sgs4, a wydajniejszy). No, tylko ze gwarancja w chinach :)

Ja bede niedlugo zamawial troche slabsza wersje- xiaomi red rice. 4 rdzenie 1gb ram ekran ips za 130 usd dla chinoli :) wysylkowe beda pewnie z 200 usd kosztowac (z dostawa) ale i tak sie oplaca. Jak cos to sie ze mna kontaktuj, zamowimy w jednej paczce :)

Odnośnik do posta

wszystko trzeba spersonalizowac. One nie jest zly, dobry procek, duzo ramu, w miere bateria, duzy wyswietlacz o duzej rozdzielczosci... i wszystko byloby ok, gdyby nie z dupy aparat. jak dla mnie odpada, ale jesli dla kogos akurat aparat jest zbednym gadzetem w telefonie, to moze sie zastanowic nad tym modelem.

Odnośnik do posta

na HTC bym uwazal, w modelu 8s pojawila sie zolta plama, moze wiekszosc smartfonow tak ma, moze nie nie wiem, o takich sprawach malo sie pisze

gwarancja jest zrobja ale za 3mc znowu wylezie

Odnośnik do posta

iphone do dupy mialem go dalem dziecku do zabawy po 2 miesiacach wyladowal w ubikacji okazalo sie ze nie umie plywac

teraz celowalbym w sony ixperia lub samsunga lub sony erixon nokia i blackberry to lipa na dzien dzisiejszy jezeli chodzi o trading

sprawdzam strony u chinoli moze tam cos jest

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.