Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2013-08-21] Superpuchar Hiszpanii

Promowane odpowiedzi

Dziś o 23:00 Superpuchar Hiszpanii.

Póki co kurs na FCB wybilo z poziomu ok @1,68 na @1,86

Jakie są Wasze przewidywania odnośnie tego meczu.

MO

100.4% BackAll LayAll 99.3%    
Market Activity Atl Madrid

Market Activity Barcelona

Market Activity The Draw

O/U 2,5

100.5% BackAll LayAll 99.8%    
Market Activity Under 2.5 Goals

Market Activity Over 2.5 Goals

Odnośnik do posta

Kadra Barcelony na mecz z Atletico Madryt:

Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Sergio, Jordi Alba, Tello, Dani Alves, Song 

Odnośnik do posta

Barcelona powinna polecieć w dół, dużo większa baza fanów + pogrom 7:0 w ostatnim meczu ligowym. Atletico niby wygrało ostatnio 3:1, ale to Sevilla rozegrała dużo lepsze spotkanie. Ich najdroższy zawodnik, Arda Turan, podobno ma przejść do Galatasaray; nie mają typowego egzekutora - Falcao jest w Monaco, Villa raczej się skończył.

Powiedzmy sobie szczerze, tak wysoki kurs na Barcelonę to rzadkość. Nie wiem, co spowodowało wybicie, ale jest to typowy mecz do obstawienia "żeby lepiej się oglądało". Ludzie przeważnie gamblują na "pewniakach", więc chętnych zbijających kurs Barcy powinno się trochę znaleźć.

Odnośnik do posta

Ja bym przestrzegał, przed tego typu logiką, ponieważ sam kiedyś popłynałem na identycznych argumentach, czasem rynek trudno przewidzieć i myślę, że ten mecz lepiej odpuścić jako pre-play 

Link do podobnego rynku: http://www.traderzy.pl/topic/3326-19-05-2013-wba-manchester-united/

Odnośnik do posta

Tamten rynek był łatwy do manipulacji, Barcelona już po 1.83/1.84, trochę więcej kasy tu jest, na 1.80 i 1.82 leży po 10k. Gała pre nie jest moją specjalnością, może taki rynek nadaje się do scalpowania z tick offsetem? Tak czy siak mamy value.

To nie moja logika, tylko trochę psychologii tłumu. Bf coraz częściej wykorzystywane jest jak zwykły bukmacher.

Odnośnik do posta