Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2013-10-11] Walia - Macedonia

Promowane odpowiedzi

Na jednym z serwisów pojawiają się takie oto propozycje do handlu:

7.45pm: Wales vs. Macedonia (FIFA World Cup Qualifying) – Correct Score 2-1, 1-2, 2-2
Laying the 0-0, 1-0 and 0-1 here for the same stake that we will be backing our target scores so that two or more goals secure at least a scratch trade. Every Wales game in qualifying has had at least two goals and four of the eight have finished by these scores. Macedonia have had three by these scores and while there is nothing in terms of qualification riding on this both teams will see it as a chance of avoiding bottom place in the group.

Czyli musiałoby wyglądać to tak:

post-84-0-76550800-1381466530_thumb.png

Jakie są Wasze opinie co do takiego rodzaju grania na betfair?

Odnośnik do posta

moja opinia jest taka, ze to jeden wielki shit.

@yavor a możesz podać jakieś argumenty bo taka opinia niestety nic nie wnosi. A skoro jesteś negatywnie nastawiony to na czymś musisz się opierać. Osobiście zagrałem kilka typów, które @zicoo i @Stoyan podawali w dziale premium i większość wchodziła przy takich strategiach. Sam nie miałem czasu na przyglądanie się sytuacji i grę in play, kontrolowania rynków - być może byłoby wtedy lepiej. Z każdym "typem" czekałem do końca i parę groszy wpadało. Myślę, że to dobry sposób na zbudowanie jakiegoś kapitału i jednocześnie naukę dla początkujących, a dla tych bardziej zaawansowanych traderów troszkę adrenalinki jak ktoś lubi :)

Odnośnik do posta

argument jest jeden, glowny. to przynosi straty. wiecej chyba opisywac magicznej strategii nie trzeba, bo szkoda czasu.

lepiej przeznaczyc czas na poczytanie forum, gdzie mozna znalezc 100 innych, lepszych sposobow. ale oczywiscie jak ktos chce moze sie w to bawic. moze udoskonali system i bedzie czerpal korzysci.

Odnośnik do posta