Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Geeks Toy na androida ?

Promowane odpowiedzi

Chciałem się spytać czy jest jakaś możliwość zainstalowania Geeks Toya na tablecie z androidem ? 

Jeśli nie to jaka jest najlepsza aplikacja tego typu na androida? Przede wszystkim chodzi mi o ladder. Może być płatna.

Odnośnik do posta

Korzystałem swojego czasu z BetDroida - jednak ostatni update jest chyba z 2013 roku i na nowym telefonie po aktualizacji systemu Android nie chodzi już tak super - po 10, 30 minutach kiedy włączony jest ladder potrafi się przywiesić bądź całkowicie wywalić błąd i wyłączyć aplikację. Nie jest to wina telefonu - mam HTC One. 

Później zainstalowałem BetOnDroid - chyba coś podobnego, ale nie skorzystałem do tej pory. Betfair'owskie oprogramowanie jest chyba najlepsze obecnie - do hedge'owania rynków w razie awarii wystarczające. 

Jednak jeśli jest jeszcze jakieś ciekawe oprogramowanie z chęcią poczytam o nim bądź wypróbuję więc śmiało piszcie :) 

Odnośnik do posta

@zicoo, aha. Jako administracja sam masz za zadanie niwelować spam, nic nie wnoszące treści czy też banować osoby za podobne działania - a co robisz obecnie? 

W celu sprostowania dodam, iż na drugim telefonie HTC Desire Z, który nie jest wspierany już od dłuższego czasu i tym samym mam go na starym oprogramowaniu aplikacja BetDroid działa bezproblemowo - dlatego też nadmieniłem model z zaktualizowanym nowym systemem  :)

Odnośnik do posta

Aż dziwne że nie ma żadnej "porządnej" aplikacji na Betfair na androida. Zainstaluje Betdroida i zdam relacje, jednak szkoda że nie ma wersji Geeks Toya na tablety i smartfony. 

Odnośnik do posta

@Tarpat na jakim telefonie go zainstalujesz? Tak jak wspomniałem na nowszym oprogramowaniu mogą pojawić się problemy, ale czekam na relację i dalsze informację. Być może jakieś dodatkowe aplikację na Betfair są gdzieś w gąszczu internetowych aplikacji - a nie znajdują się w sklepie play.google.com. 

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Witam

czy ktos probowal tej orginalnej aplikacji BetFair ?  Nie ma jej na sklepie play  w zwiazku z czym moj android nie chce przyjac instalacji...

Czy potrzebne jest Rootowanie do tej apki ?

Odnośnik do posta