Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Lay the Draw

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tak wgladaly wczorajsze mecze z postu powyzej po pierwszej bramce:)

I. Główne założenia Jak sam temat mówi,- strategia opiera się na lay'owaniu remisu a następnie backu po strzeleniu pierwszej bramki. Jeżeli bramka nie pada w 1szej połowie,- w przerwie zamykamy poz

To zależy od undera 2,5 przed meczem i od czy liga jest underowa/overowa. Jeśli masz na myśli dwa wyrównane zespoły i kurs ok 3,5 na remis przed meczem to under 2,5 najczęściej będzie wynosił ok 1.80-

Posted Images

A ja ta metoda gram wciaz ale tylko kilka meczy tygodniowo.Bo musza byc spelnione nastepujace warunki bym mecz gral;

Kursy wyrownane tak jak w watku pare razy pisano nie wiecej niz 0.8.

Kurs na remis nie wiekszy niz 3.70.

Kurs na CS 0-0 20 lub wiecej.Dla zabezbieczenia.

Odpowiednia plynnosc na rynku 1x2.

Przy spelnieniu tych warunkow NIE MOZNA PRZEGRAC!!!

Niestety takim meczy jest niewiele.

Jutro zanosi sie(jak kursy pojda w odp.strone)ze te warunki spelnia;

Grasshoppers-Young Boys

Neuchatel-Servette

Lov Ham-Mjondalen

Edytowane przez addam44
Odnośnik do posta

Przy spelnieniu tych warunkow NIE MOZNA PRZEGRAC!!!

Addam44 pamietaj, ze zawsze mozna... Wystarczy, ze nie padnie bramka.

A tak serio, kiedys przygladalem sie troche tej strategii. Dosc dobrze wypada gdy gra slabeusz z jakas dobra druzyna. Drugim scenariuszem sa WSZYSTKIE mecze kobiet. Tam bramka wyprzedza bramke :D

PS: dzieki za propozycje - pewnie wielu skorzysta. Ja z natury nie gram w weekendy wiec nie bede nawet obserwowal. Mozesz pozniej wrzucic jak potoczyly sie losy twoich typkow? Chodzi mi w ktorej minucie pada bramka i jakie beda skoki kursow. Dzieki

Odnośnik do posta

Addam44 pamietaj, ze zawsze mozna... Wystarczy, ze nie padnie bramka.

A tak serio, kiedys przygladalem sie troche tej strategii. Dosc dobrze wypada gdy gra slabeusz z jakas dobra druzyna. Drugim scenariuszem sa WSZYSTKIE mecze kobiet. Tam bramka wyprzedza bramke :D

PS: dzieki za propozycje - pewnie wielu skorzysta. Ja z natury nie gram w weekendy wiec nie bede nawet obserwowal. Mozesz pozniej wrzucic jak potoczyly sie losy twoich typkow? Chodzi mi w ktorej minucie pada bramka i jakie beda skoki kursow. Dzieki

Czytaj prosze uwaznie.Pisze o back Cs 0-0.Przy kursie 20 lub wyzszym stawka na zabezpieczenie jest nie duza.Malo tego.Przy tak wysokim kursie mozna tak ustawic sie ze stawka ze i 0-0 da zysk!

A przegrac mozna bo...nie takie cuda gielda widziala:(

Odnośnik do posta

WEST BROMWICH ALBION VS. MANCHESTER UNITED

lay remis 4.1 za 2€

0-0 ustawiamy się na 13 za 10€ obecny kurs 13.5 za chwilę nasze 10€ zostanie wzięte, następnie ustawiamy się z backiem na 13.5 za chwilę kurs odbija i możemy zgreenować w tym przypadku na lay-u musi leżeć dużo więcej kasy niż na back-u

pada bramka dla MANCHESTERU w chwili gdy nasz lay został wzięty

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Wcześniej próbowałem grać tym systemem i efekty nie były zbyt ciekawe, ale głównie wynikało to z moich eksperymentów, próbowałem przeróżnych taktyk i zabezpieczeń tego systemu. Niestety nie zbierałem zbytnio dużo statystyk odnośnie mojej gry, zresztą nie za bardzo było z czego, bo rzadko powtarzałem dwa razy to samo.

Najlepsze efekty przynosi jednak czyste LTD bez zabezpieczeń. Najważniejsze jest dobrze dobrać punkt wyjścia z rynku, gdy mecz wygląda nie tak jakbyśmy sobie tego życzyli. Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić.

Na dzisiaj spróbuje LTD za bardzo małą stawkę na meczu Grecja - Chorwacja LTD 3.25. Moment wyjścia to 45 minuta, jeżeli nie padnie żadna bramka, wiem że jest to mecz zdecydowanie na under 2.5 ale liczę na bramkę w pierwszej połowie.

Odnośnik do posta

Wcześniej próbowałem grać tym systemem i efekty nie były zbyt ciekawe, ale głównie wynikało to z moich eksperymentów, próbowałem przeróżnych taktyk i zabezpieczeń tego systemu. Niestety nie zbierałem zbytnio dużo statystyk odnośnie mojej gry, zresztą nie za bardzo było z czego, bo rzadko powtarzałem dwa razy to samo.

Najlepsze efekty przynosi jednak czyste LTD bez zabezpieczeń. Najważniejsze jest dobrze dobrać punkt wyjścia z rynku, gdy mecz wygląda nie tak jakbyśmy sobie tego życzyli. Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić.

Na dzisiaj spróbuje LTD za bardzo małą stawkę na meczu Grecja - Chorwacja LTD 3.25. Moment wyjścia to 45 minuta, jeżeli nie padnie żadna bramka, wiem że jest to mecz zdecydowanie na under 2.5 ale liczę na bramkę w pierwszej połowie.

Witaj Loqando - kiedyś również bawiłem się tą metodą. Tak jak wspomniałeś, najlepiej operować czystym LTD - należy jednak wybrać sobie odpowiedni moment wyjścia. 45 min czy też np max 70. Wszystko w tym temacie zostało opisane... Jeśli jednak interesuje Cię ta metoda myślę, że jednak najlepszym wyjściem będzie jak utworzysz swój własny blog bądź też temat tutaj z grą ewentualnie symulacją LTD aby sprawdzić statystyki. Nabierzesz doświadczenia oraz będziesz wiedział jak dokłądnie dobierać rynki do tej metody;-) Spróbuj swoich sił, a na pewno efekty przyjdą. Sam z chęcią poprzyglądałbym się osobie, która przez dłuższy okres stosuje tylko i wyłącznie tę strategię. Siedzieć od rana do wieczora i layować odpowiednie spotkania śledząc losy meczu i.. gromadząc zielone kolory;-))Tego Wam życzę;-)

Odnośnik do posta

Sztywne reguły wyjścia z rynku- 45,60,70,71,72 min etc. są bardzo dobre tylko dla początkujących oraz dla tych którzy dotąd nie opanowali podstawowych zasad samo-samodyscypliny. Grając w ten sposób w dłuższej jednostce czasu na pewno będziesz na <0/-5%, przy dobrze wyselekcjonowanych typach- kilka%. Lecz ten prawdziwy "edge" da Ci podgląd sytuacji na żywo.

Do czego zmierzam? Kursy o/u, cs, remisu zachowują się dość statycznie względem jednostki czasu. Jeśli zaś zachowują się dość statycznie i wpływ ilości boiskowych sytuacji jest nieznaczna na kurs można to wykorzystać w zależności od przebiegu meczu odpowiednio typując o/u. Jeśli 'wiemy', że padną bramki to czemu mamy typować akurat na brak remisu?

Odnośnik do posta

Pytanie: wybieram spotkanie, gdzie kurs na obie drużyny jest wyrównany. Bramka pada między 80, a 90 minutą. Na ile może polecieć do góry kurs na remis?

Orientuje się ktoś? Robię analizy i nie mogę w ostatnim czasie trafić na taki mecz.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Nie wiem czemu wszyscy grajacy ta metoda tu i na innych forach powtarzaja jak mantre ze nadaja sie do niej tylko mecze o wyrownanych kursach bo jak underdog strzeli to gdy przedmeczowy kurs na niego byl o 0.8 wyzszy niz na faworyta to po strzeleniu bramki kurs na remis zamiast wzrosnac spadnie.

A tak nie jest!!!

Mozna grac tez mecze z wyraznym faworytem tylko przed meczem w zakladzie NASTEPNY GOL stawiamy odpowiednia kwote na to ze jako pierwszy strzeli underdog.

Przyklad;dzisiejszy mecz M.UTD-Benfica.

kursy meczu;1.68-3.8-6.8

kursy NASTEPNY GOL;Benfica-3.55

Gramy za 100j(tj.zobowiazanie)lay draw i

oraz za 3j back nastepny gol.

Jesli gola strzeli M.UTD to kurs remisu poszybuja na tyle ze zarabiamy ok.10j na lay draw minus 3j ktore postawilismy na Benfice.

Jesli gola strzeli Benfica to stracimy ok.5j na lay draw ale wygramy ponad 7j na NASTEPNYM GOLU.Czyli tez na plus.

Stawki podalem przykladowe i trzeba je dobierac indywidualnie do kazdego meczu.

Metoda ta pozwala nam grac niemal kazdy mecz a nie tylko te o wyrownanych kursach.W meczach z duzym faworytem niektorym moze byc latwiej znalezc mecze gdzie te bramki beda.

Jednak jak bramek brak tez wtapiamy!!!:)

Niektorzy moga sie tez zastanowic by zamiast stawiac back Benfica grac lay M.UTD w NASTEPNY GOL po kursie w tym meczu 1.57.

Czyli stawiamy np.4E(zobowiazanie ciut pnad 2)ze M.UTD.nie strzeli jako pierwszy.

Ta opcja w wypadku braku goli pozwala wycofac nam sie z rynkow z mniejszymi stratami bo kurs na M.UTD.w polowie meczu urosnie do ponad 2.

Odnośnik do posta

addam44 Przyklad;dzisiejszy mecz M.UTD-Benfica.

kursy meczu;1.68-3.8-6.8

masz zdecydowanego fav. w takim przyp. gol doga powoduje spadek kursu na remis w perspektywie gola dla fav na remis

dopiero w okolicach 80 min jest green (przy 0-1)

Odnośnik do posta

addam44 Przyklad;dzisiejszy mecz M.UTD-Benfica.

kursy meczu;1.68-3.8-6.8

masz zdecydowanego fav. w takim przyp. gol doga powoduje spadek kursu na remis w perspektywie gola dla fav na remis

dopiero w okolicach 80 min jest green (przy 0-1)

Nie rozumiem Twojego postu.

Wg.metody ktora opisalem o godz.17.49 kazdy gol da zysk.Bo gol underdoga choc spowoduje strate(i tez nie zawsze-bo jesli przetrzymamy gre do 2ej polowy to pozny gol dac moze juz zysk)to zarabiamy z nawiazka na tym ze wygrywamy zaklad NASTEPNY GOL.

Odnośnik do posta

I akurat M.UTD-Benfica ktory uzylem za przyklad dog strzelil gola.Kurs na remis spadl z 3.85 na 3.40 a wiec stracilismy tu 4-6 euro(nie gram tego)ale automatycznie wygralismy ponad 10E na zakladzie NASTEPNY GOL bo strzelila Benfica.

Ot cala filozofia.

Odnośnik do posta