Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2014-06-26] Brazylia - Kolumbia

Promowane odpowiedzi

Rynek: To Qualify
Moja propozycja: Back Kolumbia
Obecny kurs: 3.20
Link do rynku na betfair: http://www.betfair.com/exchange/football/market?id=1.114465431
Uzasadnienie: Według obecnych kursów  szanse na awans Brazylii do półfinału to około 70% a Kolumbii 30%. Po tym co obie drużyny prezentują na tych mistrzostwach kurs jest według mnie zdecydowanie zawyżony, obie drużyny uważam za równe sobie z lekkim wskazaniem na Brazylię tylko dlatego, że Brazylia jest gospodarzem i już w ich pierwszym meczu z chorwatami widzieliśmy, co to znaczy.

Myślę, że kurs na awans Kolumbii powinien znajdować się w granicach 2.50 jednak na tym mundialu jest bardzo duża tendencja "lokowania" brazylii przez gamblerów, dlatego też poziom na którym chciałbym zamknąć pozycję to 2.80.

Ze względu na różne cuda jakie się już tutaj na pre wyprawiały gram za 1/3 stawki.

Odnośnik do posta

Hmm, mi sie wydaje ze brazole to peweczka dla expertów, stąd kurs na MO na nich spadnie, a co za tym idzie pociagnie spadki na to qualify.

Zycze jednak powodzenia i obys mial racje :)

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

Samuel no własnie dlatego za 1/3 stawki, wiem że jest tendencja do lokowania brazoli, ale ponieważ wydaje mi się ten kurs bardzo zawyżony to spróbuję.

Zobaczymy jak to będzie :)

Odnośnik do posta

to że ty wiesz i ja wiem jak pewnie większość forum to że Brazylia nie jest taka mocna nie znaczy że wie to większość, dziadki z STS razem z czajkem będą pewnie grali grubo na brazoli ;)

Odnośnik do posta

Na MO kursy 4,9  i 5.0 już pociągnąłem delikatnie. Też się zastanawiam jak rynek zareaguje. Jak widać warto grać wysokie kursy na MŚ, choć w tym wypadku tłum poleci ostro na Brazylię... Teraz na rynku MO ponad 70% przehandlowane jest na gospodarzach, także za małą kasę warto coś obserwować. 

PS: W ramach dyskusji meczowej dodam, że sam wierzę, iż Kolumbia ostatecznie wygra z Brazylijczykami - jako dowód nie pokażę beta, a skład w naszej prywatnej lidze :)

post-2-0-26073200-1404248439_thumb.jpg

Odnośnik do posta