Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Doświadczony bez sukcesów!

Promowane odpowiedzi

Dlatego dobra obserwacja, szybkie wejście i wyjście i mocne nerwy:) Przeglądając nagrane video z pierwszej dzisiejszej gonitwy kurs na konia będącego na prowadzeniu wskoczył na ponad 200 aby odrazu spaść na 1,15. Czasem można takie coś złapać. Najważniejsze grac tutaj niską stawką. Czasem wtopi się 100% stawki ale nie rzadko osiąga się greena nawet 200% stawki dlatego widzę tutaj potencjał.

Edytowane przez rkotacomando
Odnośnik do posta

Ja raz miałem takie doświadczenie że mój koń biegł pierwszy zostawiając resztę daleko z tyłu, a kupiłem go po 3,25, i przed metą po kursie 1,01 mogłem go już sprzedać, ale zostawiłem a koń na ostatniej przeszkodzie walnął figla i było wyrywanie włosów za minus 68 euro. GŁUPOTA czy PECH

Odnośnik do posta

Dziś bardzo udany dzień mimo ciężkiego początku co było wynikiem słabszej dyspozycji faworytów (jeśli faworyt biegnie słabo zwykle wychodzę bez zysku). Później szło już bardzo fajnie mimo jednej wpadki (małe złamanie zasad) natomiast na końcu wisienka na torcie ;)  Rozumiem że sumy nie robią tutaj wielkiego wrażenia ale uzyskując dniówkę +6,06 przy stawce 2j uważam dla mnie za całkiem dobry wynik.

post-2851-0-94275800-1426872399_thumb.pn

Odnośnik do posta

Na początku wszystko zgodnie z planem i powoli wpadały drobne na konto jednak od pewnego momentu zrobiłem się zbyt pewny siebie i poniosłem kilka poważnych porażek. Zacząłem wchodzić zbyt agresywnie, czasem nawet na ślepo i to prawie zawsze źle się skończyło. Po dzisiejszym dniu podniesienie stawki z 2 do 3 odkładam na inny termin bo jeszcze zdecydowanie za wcześnie. Jedno co cieszy to mimo chwilowo nie rozważnej gry potrafiłem wygenerować mały zysk a więc powoli do przodu byle nie tracić. Dzisiejszy zysk 3,08

Dziś zamieszczam bilans tygodnia. Zaczynając od kapitału 6,45 w ciągu tygodnia podniosłem saldo do 35,02 i to mnie najbardziej cieszy. 

post-2851-0-65615400-1427046140_thumb.pn

post-2851-0-58820600-1427046150_thumb.pn

Odnośnik do posta

Dzień huśtawki. Początek mega dobry. Udało się złapać wysoki kurs i sprzedać dużo niżej. To niestety miało negatywny wpływ na dalszą grę. Poczułem się zbyt pewnie i znowu zdarzały się ślepe wejścia co poskutkowało dwoma dużymi redami. Pociesza mnie to że jak przemyśle sprawę i trzymam się własnych zasad grając bezpiecznie i rozważnie zwykle wychodzę na plus. Moim celem na kolejne dni i tygodnie to ustabilizowanie gry aby nie zdarzały się więcej głupie zagrywki. Grosz do grosza a będzie kokosza :D  Dzisiejszy zysk tylko 5,68 a spokojnie mogło być z 15 :angry:

Aktualny stan salda 40,70

post-2851-0-08669200-1427132254_thumb.pn

Odnośnik do posta

Dzień huśtawki. Początek mega dobry. Udało się złapać wysoki kurs i sprzedać dużo niżej. To niestety miało negatywny wpływ na dalszą grę. Poczułem się zbyt pewnie i znowu zdarzały się ślepe wejścia co poskutkowało dwoma dużymi redami. Pociesza mnie to że jak przemyśle sprawę i trzymam się własnych zasad grając bezpiecznie i rozważnie zwykle wychodzę na plus. Moim celem na kolejne dni i tygodnie to ustabilizowanie gry aby nie zdarzały się więcej głupie zagrywki. Grosz do grosza a będzie kokosza :D  Dzisiejszy zysk tylko 5,68 a spokojnie mogło być z 15 :angry:

Aktualny stan salda 40,70

Początek był dobry

Odnośnik do posta

Witaj. Spróbowałem pierwszy raz zagrać tak In-play z twoimi poradami i miałem delikatnie dodatni profit. Kilka rynków minusowych, ale widzę, że jest tutaj potencjał. Wyeliminować błędy, które się popełnia i będzie super. Dzięki RKOTACOMANDO!

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.