Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

• 0

trading system na betfair

pakosbet

Pytanie

Witam,

od nie dawna zacząłem się interesować tradingiem na betfair(wcześniej był forex ale nie szło mi). Zacząłem szukać systemów które minimalizują ryzyko przegranej i trafiłem na ten filmik:

Krótki ale dobrze przedstawiony system jak grać przeciwko remisowi. Postawiłem już kilka spotkań i jestem póki co do przodu.Co o nim sądzicie i czy macie jakieś inne podobne systemy jeśli chodzi i piłkę nożna? 

Odnośnik do posta

7 odpowiedzi na to pytanie

Promowane odpowiedzi

• 0

lay the draw nie przynosił mi profitow. nie mialem szczescia, albo za mala próba by to ocenic, a nie mialem ani czasu ani ochoty tego dluzej testowac.

Odnośnik do posta
  • 1

Na + pewnie wyjść się da, ale do tego trzeba trochę szczęścia i umiejętności doboru spotkań. 

Jako wskazówkę to mogę Ci poradzić, iż z matematycznego punktu widzenia najwięcej możesz zyskać grając w meczach bez wyraźnego faworyta, najlepiej by kursy na 1 i 2 były jak najbardziej zbliżone. No i co też ważne, nie warto grać od początku meczu layem, lepiej odczekać te 10-15min, wtedy trochę kurs pod lay spadnie, więc zobowiązanie będzie po pierwsze niższa, a po drugie zyskach zawsze trochę ticków w momencie gdy padnie bramka, co może być kluczowe

Odnośnik do posta
  • 1

Do ltd potrzebujesz bramek, więc równie dobrze można grać lay 0-0, total goals 1+ albo over 0.5. Przy odpowiednim doborze spotkań może być z tego kasa. Jakiś gość od Steve'a tak gra, pełna automatyka, ale ten sezon idzie mu zdecydowanie gorzej.

2014: http://www.goalprofits.com/results/2014ogwresults.htm

2015: https://dl.dropboxusercontent.com/u/95136498/2015%20One%20Goal%20Winner%20Results.htm

Kluczem, wg mnie, jest moment wyjścia w przypadku 0-0. Ludzie różnie próbowali to rozwiązać, ltd jest tak stare jak sama giełda (i kiedyś przynosiło ogromne zyski, ale te czasy dawno minęły), w sieci można znaleźć o tym tysiące tematów i kilkanaście wariantów tego systemu.

Odnośnik do posta
  • 0

Ostatnio   jak   zobaczylem   wlasnie   te  screeny  na  chacie  ,  zastanawialem   sie  nad  taka   gra  lay0-0 .  Sadze  , ze  zabralbym sie  do  tego  tak  ,  gralbym  napewnow  wiecej  meczy  dziennie  starajac  sie  dobierac bardzo   swiadomie   spotkania , ale  dalej  gralbym   dopiero  taki  rynek  gdzie  kurs  spadnie   do   10  i  nizej   i  trzymalbym   to   do   konca .Wszystko  bylo   by  wpisane    w  bardzo   delikatna    progresje  gdzie   stawka  bylaby  1  jednostka  ,  a  nasz  bank  liczylby  210 j.  Czyli  10   wygranych   dawaloby  1  jednostke ,   Progresja   by  wygladala   112233445566........  .Ogolnie   bardzo   powolny  i   monotony   sposob  gry  , ale  na  tyle   bezpieczny  ,  ze  w  dlugiej   perspektywie  czasu   dawalby   zyski.

Odnośnik do posta
  • 0

Witam, nie chcę zakładać nowego tematu więc podejmę ten wątek tutaj jako iż jak najbardziej pasuje.
http://www.bookiescanlose.com/2014/10/17/correct-score-trading-strategy/
Czy ktoś próbował tego typu sposobu gry in-play na rynkach Correct Score? I czy nie są to podobne metody gry do tych z Goal Profits?

Odnośnik do posta
  • 0

Lay the draw- moim zdaniem jest to sposób gry dla gamblerow, obserwujemy mecz i widzimy że drużyny dużo atakują ale gole nie padają więc warto by było  wejść z zakładem LTD (np rewanżowy mecz Lm Barcelona- Juventus 2017, Barcelona musiała odrobić 3 bramki  z pierwszego meczu i ciągle atakowała ,a Juve miało sporo okazji do kontr skończyło się 0-0)

Jak ktoś gra na żywo dużą ilość meczy i ma już jakieś doświadczenie to dostrzeże value na meczach słabszych lig, tam nie ma przechandlowanych milionów ale już kilkanasćie kilkadziesiąt tysięcy wystarcza, są takie tygodnie że ktoś codziennie wystawia na rynkach o/u ścianę w postaci 10k, albo więcej, to jest wystarczające żeby zatrzymać kurs na kilka min i już od nas zależy jak to wykorzystamy. Można poczekać jak już rozbiorą ścianę i zostaje 1,5k i wejść  z backiem, kurs raptownie spadnie i można wziąść od kilku do kilkunastu ticków zysku, bądź też w przypadku remisu zagrać lekko LTD i poczekać parę min rozwój wydarzeń i wycofać się jak ściana pieniędzy zostanie zjedzona.

Odnośnik do posta