Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[05/08/2015] Club Brugge - Panathinaikos

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Club Brugge - Panathinaikos

Propozycja: LAY Club Brugge

Kurs: 1,88

Info: Trend spadkowy na Panathinaikos. W poprzednim tygodniu kursy oscylowały na grecki zespół wokół @2,20. Mają wygraną, ale wynik 2:1 nie pozwala im na lekceważenie rywala. Jedna bramka stracona u siebie, więc na pewno Panathinaikos nie wyjdzie innym składem. Z sieci wyczytałem, że najprawdobobniej braknie im tylko Sancheza, który dostał czerwoną kartkę.

Ciągle stoję w koszyku z dodatkową grubszą kasą, póki co przyjęło mi jakieś 150j. 

post-2-0-00323400-1438773283_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Bardzo niestabilny rynek, lata w dwie strony, raczej kierowałbym się tu graniem po 2-3 ticki w aktualnym trendzie, bo można złapać jakąś winde i wyredować na 10-15 ticków, jak dla mnie to teraz się odwara i znowu będzie spadało. Ustawiony jestem tan nisko bo może ktoś strzelić kasą, ale jak zejdzie do 1.86 to oddam. 

post-1321-0-45081500-1438779020_thumb.jp

Odnośnik do posta

Faktycznie. Przyjąłem stratę i idę w Twoim kierunku. Ciekawy jestem czy przebije 1,80. 

Oddałem po 1.84 i czekam teraz aż przebije 1.8 i moim zdaniem po 1.7x jest dobra branie laya. Pinnacle ma w tej chwili 1.74 

Odnośnik do posta

Grecy na wyjeździe grają słabo.. Jak na razie mamy tunel między 1,80 a 1,90, więc na razie tylko obserwuję. 

Obydwa zespoły grały już ze sobą na początku lipca towarzysko w Bruggi, i wtedy gospodarze pokonali Panathinaikos 2:1, teraz taki wynik oznaczałby konieczność rozgrywania dogrywki.

Panathinaicos będzie musiał sobie poradzić bez zawieszonego Sergio Sancheza, plusem dla Greków jest to, że będą mogli skupić się na grze z kontry, bo to zawodnikom Club Brugge będzie zależało, na jak najszybszym zdobyciu bramki.

Oto składy drużyn w pierwszym meczu:

Panathinaikos
Stefanos Kotsolis, Giorgos Koutroubis, Stathis Tavlaridis, Sergio Sánchez, Zeca, Jens Wemmer, Abdul Jeleel Ajagun (46′ Tasos Lagos), Sotiris Ninis (46′ Kostas Triantafyllopoulos), Danijel Pranjić, Marcus Berg, Nikos Karelis (74′ Robin Lod)

Brugge
Sébastien Bruzzese, Davy de fauw (80′ Dion Cools), Oscar Duarte, Laurens De Bock, Brandon Mechele, Boli Bolingoli Mbombo (71′ Tom De Sutter), Timmy Simons, Víctor Vázquez (59′ José Izquierdo), Felipe Gedoz Hans Vanaken, Ruud Vormer, Abdoulay Diaby

post-2-0-06895200-1438780897_thumb.jpg

Odnośnik do posta